Web Analytics Made Easy - Statcounter

 "حکم زندگی"، معمولاً در دوران کودکی، نوجوانی و حتی اوایل جوانی صادر می شود و تا آخر عمر ما را همراهی و "محدود" می کند؛ مثلاً ممکن است در 5 سالگی، اتفاقی برای ما رخ دهد و ما فکر کنیم که هیچ کس ما را دوست ندارد. در واقع ما به عنوان یک بچه 5 ساله این حکم کلی را درباره خودمان صادر کرده ایم که «کسی مرا دوست ندارد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما چگونه در تمام عمر، در زندان حکم های زندگی خودمان قرار می گیریم؟ صفت هایی که به خودمان منتسب می کنیم و آنها را جزوی از هویت خودمان می دانیم چگونه ما را محدود می کنند؟

چه راهی وجود دارد که تعریف مجددی از خودمان داشته باشیم و نقش "جعبه ابزار" در این میان چیست؟

این درس سواد زندگی، شاید یکی از مهم ترین متونی باشد که می توانید در زندگی تان بخوانید و اگر بدان توجه عملی کنید، شما را به انسانی آزادتر و توانمندتر تبدیل می کند.

***پیشنهاد بسیار جدی ما این است که این درس را حتماً بخوانید و درباره اش، عمیقاً فکر کنید. کل زمان تقریبی برای مطالعه این متن، فقط حدود 7 دقیقه است: این لینک.

کانال سواد زندگی: t.me/savadzendegi

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: حکم زندگی پیش فرض ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۰۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام ۹۸۹ مددجوی کمیته امداد البرز در دوره‌های سوادآموزی

به گزارش خبرگزاری مهر، رؤیا عسگرپور صبح چهارشنبه در نشست مشترک کارگروه سوادآموزی استان البرز که با هدف ساماندهی فضا و نیروی انسانی برای آموزش برگزار شد، گفت: در سال گذشته ۹۸۹ نفر از مددجویان محروم از سواد کمیته امداد در راستای تفاهم نامه منعقده شناسایی و در دوره‌های سوادآموزی ثبت نام شدند.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان البرز ضمن قدردانی از تعامل مؤثر و دغدغه مندی مسؤولان کمیته امداد البرز در برنامه ریشه کنی بیسوادی اظهار کرد: در اساسنامه جدید سازمان نهضت سوادآموزی، ایجاد نوآوری و راهکارهای نوین در کنار مردمی سازی و پررنگ‌تر شدن نقش دستگاه‌ها برای توسعه سطح سواد در کشور مورد انتظار است.

وی افزایش نرخ سواد در استان را مسئله‌ای همگانی دانست و تصریح کرد: اتفاق خوبی که برای تحقق شعار سال با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) در ثبت نام مددجویان و ساماندهی فضا و آموزش در کلاس‌های سال جاری محقق شد، ثمره دغدغه مندی و مشارکت پویا مدیران و مسؤولان این نهاد است.

کد خبر 6080602

دیگر خبرها

  • خاطره جالب محمد بحرانی از ۳۰۰۰ تومان پدر بزرگ که زندگی اش را تغییر داد (فیلم)
  • سواد رسانه چه جایگاهی در زندگی افراد دارد؟
  • ۵ وزیر دولت در صفِ اول «اصلاح کابینه» از نگاه محمودزاده /رئیسی با این وزرای ضعیف و ناکارآمد نمی تواند کاری از پیش ببرد
  • شهید آوینی نگاه ما را نسبت به موضوعات تغییر داده است
  • ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل صنعت نفت آبادان
  • هفت اختراعی که زندگی شهری را تغییر داد
  • ضرر نمی‌کنیم اگر خودمان را برای بدترین سناریو آماده کنیم
  • نماد زندگی فانی و باقی
  • روایت زندگی شهدا از نگاه مستندسازان رادیویی
  • ثبت نام ۹۸۹ مددجوی کمیته امداد البرز در دوره‌های سوادآموزی