Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-08@13:43:59 GMT

"دو پلیس بد" عامل صعود و شاید سقوط بن سلمان

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۴۰۴۶۳

به گزارش ایسنا، نیویورک تایمز نوشته است: " این دو شخص سعود القحطانی(۴۰ ساله) و ترکی آل الشیخ(۳۷ ساله ) از نزدیکان محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان هستند که اولی شاعری است که با کمپین‌های رسانه‌ای شرارت بار معروف شد و دومی گارد امنیتی سابق است که نهاد ورزشی عربستان را مدیریت می‌کند. 

این دو تن نقش‌های محوری در بسیاری از نمایش‌های جسورانه داشتند که موجب به قدرت رسیدن  این شاهزاده جوان و برکناری ولیعهد سابق، بازداشت افرادی از خاندان حاکم و تجار در هتل ریتز کارلتون در ریاض، ربودن سعد الحریری، نخست وزیر لبنان و کشمکش‌های دیپلماتیک با قطر و کانادا داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی افرادی از خاندان حاکم عربستان از دو دوست بن سلمان رعب و وحشت دارند.

جنایت قتل جمال خاشقجی، روزنامه نگار سعودی از سوی مزدوران عربستان توجهات را به نقش این دو در ارتکاب این تجاوز جلب کرد. نه القحطانی و نه آل الشیخ در میان ۱۸ شخصی که عربستان می‌گوید برای تحقیقات در مورد کشته شدن خاشقجی بازداشت کرده نیستند اما عربستان، القحطانی را مورد سرزنش قرار داد و لقب وی به عنوان مشاور پادشاهی را سلب کرد. زیرا وی به گفته یک مسئول عربستانی در انتشار سخنرانی تند و تیز در قبال منتقدان عربستان که موجب کشته شدن خاشقجی شد نقش داشت.

طبق گفته منابع نزدیک به آل الشیخ، وی در آن هنگام برای درمان در نیویورک به سر می‌برد و پس از آن زمان تاکنون از حضور در انظار عمومی اجتناب می‌ورزد.

خاشقجی در سخنانی که پس از کشته شدن وی منتشر شد، گفته بود : ولیعهد  بجز ترکی آل الشیخ و سعود القحطانی مشاوران سیاسی ندارد. آنها بسیار انتقامجو هستند. مردم از آنها می‌ترسند و اگر این دو را به چالش بکشانید، ممکن است  به زندان افکنده شوید."

این دو مرد که رسانه‌های اجتماعی و ورزشی را اداره می‌کنند، در میان جوانان عربستان سعودی محبوب هستند.و هر دوی آنها به دنبال راه اندازی ملیت گرایی قوی هستند که توسط شاهزاده با هزینه کردن در مسابقات علیه رقبا در استادیوم‌ها یا اینترنت تشویق می‌شوند با این وجود هیچ یک از آنها آگاهی یا صلاحیت‌هایی در امور خارجی ندارند اما به دلیل شدت تاثیر گذاریشان نمایندگان خارجی تلاش می‌کنند به آنها نزدیک شوند.

دنیس هوراک، سفیر سابق کانادا در عربستان این دو مرد  یعنی آل الشیخ و القحطانی را به "پلیس بد و بدتر" تشبیه می‌کند .مانند شاهزاده محمد، هیچیک از این دو قبل از اینکه پادشاه سلمان در سال ۲۰۱۵ تاج و تخت سلطنت را به دست آورد، شناخته شده نبودند.

القحطانی که دارای مدرک دانشگاهی در رشته حقوق و شاعر است، بیش از یک دهه در دربار سلطنتی بود و درک عمیقی از اسرار خانواده سلطنتی به دست آورد ، اعضای این خاندان می‌گویند که او بعدها برای کمک به شاهزاده محمد برای صعود و کنار زدن رقبا، از این اطلاعات استفاده کرد.
القحطانی رهبر کمپین‌های  تبلیغاتی بن سلمان شد. وی فهرست  سیاه دشمنان عربستان را تهیه کرد و سپس حملات گروهی  را از طریق رسانه‌های اجتماعی علیه آنها انجام داد و آنها را "مگس‌های الکترونیکی" نامید.

ترکی آل الشیخ، که بادیگارد بن سلمان بود روابط شخصی خوبی با وی ایجاد کرده بود و شاهزاده بودجه بی حدو مرزی را به وی می‌داد تا عربستان را  رقیب بین المللی در تنیس، بوکس، فوتبال و دیگر ورزش ها قرار دهد."

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۰۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حسن منصوری معاون فنی پلیس فتا فراجا گفت: بر اساس تجزیه و تحلیل فنی پرونده‌های قضائی و مرجوعه به پلیس فتا، مشخص است عامل اصلی هک و دسترسی غیرمجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان های بومی و غیر بومی عدم فعال سازی رمز تأیید دو مرحله‌ای و استفاده از رمز و پسوردهای آسان و قابل حدس است.

این مقام مسؤول ادامه داد: افراد کلاهبردار با سو استفاده از عدم آگاهی و سهل انگاری تعدادی از کاربران فضای مجازی به راحتی نسبت به هک حساب‌های کاربری آنان در پیام‌رسان ها و شبکه‌های اجتماعی اقدام می‌کنند.

وی با اشاره به تهدیدات و مخاطرات ایجاد دسترسی غیر مجاز به حساب‌های کاربری افراد، افزود: مجرمان سایبری پس از انجام این فرایند ضمن دسترسی به اطلاعات خصوصی و بعضاً محرمانه افراد، فریب خورده؛ زمینه اخاذی و باج‌گیری سایبری را آغاز می‌کنند.

معاون فنی پلیس فتا فراجا در ادامه ضمن توضیح ارتکاب این شگرد توسط افراد سود جو گفت: در مرحله بعد افراد کلاهبردار با دسترسی به مخاطبان این افراد، زمینه فریب آنان را با ارسال پیامک حاوی لینک‌های آلوده، ارائه خدمات و یا مساعدت مالی فراهم می‌کنند.

سرهنگ منصوری از عموم مردم خواست با استفاده از رمزهای پیچیده و غیر قابل حدس بر روی شبکه‌های اجتماعی ، با مراجعه به قسمت تنظیمات (settings) پیام‌رسان های بومی و غیر بومی و داشبورد حساب ( Account) گزینه تأیید دو مرحله‌ای ( two- stepverification) را انتخاب کرده و نسبت به تعیین رمز عبور و تنظیم بر روی ایمیل شخصی اقدام کنند.

این مقام سایبری به هموطنان توصیه کرد: در صورت نیاز به دریافت راهنمایی تخصصی و فنی با برقراری تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ از خدمات مشاوره‌ای این پلیس بهره مند شوند.

کد خبر 6100186

دیگر خبرها

  • عامل ۸۰درصد دسترسی غیرمجاز به حساب کاربری کاربران چیست؟
  • حذف عالمیان از مسابقات تنیس روی میز عربستان
  • بازی اتمی بن‌سلمان/ بازگشت ایران و عربستان به عصر تنش؟
  • عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی
  • ورزشگاه نصیری یزد میزبان تقابل صعود و سقوط
  • اودینزه ۱-۱ ناپولی؛ یک امتیاز لحظه آخری که شاید تیم کاناوارو را از سقوط نجات دهد
  • بررسی سیمای مدعیان صعود و کاندیداهای سقوط لیگ دسته اول
  • دستگیری عامل تیراندازی و وقوع قتل در مراسم عروسی
  • دستگیری عامل تیراندازی در خرم‌آباد
  • دستگيری عامل تيراندازی در خرم آباد