Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@14:09:45 GMT

۷۰ درصد اقلام آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و تقلبی هستند

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۴۱۱۳۵

۷۰ درصد اقلام آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و تقلبی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی دلاور روز پنجشنبه در کارگروه برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی در اراک با اشاره به اینکه در زمینه جلوگیری از قاچاق کالاهای سلامت محور باید تمامی دستگاه‌ها همکاری و تعامل داشته باشند عنوان کرد: اهمیت این مسئله به این دلیل است که در حوزه کالاهای سلامت محور سلامت تمام افراد جامعه در صورت بی‌توجهی دچار مخاطره خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: متاسفانه در زمینه کالاهای آرایشی و بهداشتی فقط برند معروفی برای آنها جعل شده و اکثر این کالاها در داخل کشور تولید می‌شوند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی اراک تصریح کرد: خوشبختانه در سال های اخیر در زمینه مبارزه با قاچاق اقدامات بسیار ارزشمندی انجام شده و با اقدامات انجام شده هم‌اکنون در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی با پدیده قاچاق روبرو نیستیم.

دلاور خاطرنشان کرد: البته با تلاش هایی که در زمینه برخورد و مبارزه با قاچاق کالا در حال انجام است قاچاق در زمینه اقلام آرایشی و بهداشتی نیز روند کاهشی را سپری می کند اما متاسفانه در حوزه مواد خوراکی به دلیل اینکه برخی فروشگاه‌ها مانند عطاری‌ها تحت نظر سازمان غذا و دارو قرار ندارند با معضل قاچاق کالا  مواجه هستیم.

وی توضیح داد: متاسفانه با توجه به مشکلات و موانع ایجاد شده در حوزه اقتصادی این امکان که در بخش کالاهای سلامت محور به ویژه دارو و تجهیزات با مشکل قاچاق این کالاها مواجه شویم وجود دارد بنابراین باید در زمینه مبارزه با این مهم جدیت بیشتری وجود داشته باشد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی اراک در بخش دیگر با اشاره به مسئله فرآیند تبدیل برخی از کالاهای سلامت محور غیرقابل مصرف و مواد ضایعاتی به الکل افزود: اقلامی مانند چغندر قند، نیشکر، شربت‌ها، ضایعات آبمیوه، نوشیدنی‌های قنددار می تواند در زمینه مواد اولیه تولید الکل اتانول توسط کارخانه‌های الکل‌سازی مورد استفاده قرار گیرد، در این بخش داشتن نظارت ضروری است.

دلاور اظهار داشت: علاوه بر موارد ذکر شده برخی از غلات مانند برنج و گندم در صورت وجود تجهیزات وتکنولوژی خاص می‌تواند در تولید الکل مورد استفاده قرار گیرد.

کد خبر 4459474

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی اراک فرآورده های بهداشتی نظام سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۱۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید بر مبارزه با ساخت و ساز‌های غیرمجاز دماوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای شهرستان های استان تهران؛ در جلسه ستاد پیشگیری و مبارزه با ساخت و ساز‌های غیرمجاز دماوند، وضعیت ساخت و ساز‌ها و واگذاریِ انشعابات، در این شهرستان، بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

 

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کشف ۴ میلیارد تومان داروی غیرمجاز و تاریخ گذشته در پردیس
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟
  • تاکید بر مبارزه با ساخت و ساز‌های غیرمجاز دماوند
  • سردار هداوند خبرداد: کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد در اشتهارد
  • ۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • ‌ بهره‌برداری از ۳۶ پروژه عمرانی سلامت‌محور در فارس
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود