Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@04:13:23 GMT

معرفی نان سیمیت

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۴۱۳۰۹

سیمیت یکی از خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین نان‌های کشور ترکیه است که طرفداران بسیاری دارد. ناطقان: نان‌های فراوانی در سراسر دنیا وجود دارد که طعم بی نظیری داشته و مخصوص سرو در زمان‌های خاصی هستند. اما اگر روزی به ترکیه سفر کردید در هر زمانی که توانستید در کوچه یا خیابان سیمیت بخرید و نوش جان فرمایید!

این نان خوشمزه که جذابیت خاصی دارد جزء نان‌های معروف ترکیه است که معمولا در خیابان‌ها هم بفروش می‌رسد و امروز باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا طرز تهیه سیمیت را به شما آموزش دهد تا بتوانید در منزلتان به راحتی آن را تهیه و سرو نمایید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معرفی سیمیت

سیمیت یکی از خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین نان‌های کشور ترکیه است که طرفداران بسیاری دارد. با دستور زیر به آسانی نان سیمیت را در منزل تان درست کنید.

سیمیت نان معروف ترکیه‌ای است که بافت نسبتاً خشکی دارد.


د.ر خیابان‌های استانبول آن را روی چرخ‌دستی‌ها می‌فروشند و رهگذران برای یک میان وعده سبک یا حتی وعده غذایی آن را می‌خرند و گاهی با پنیر می‌خورند.

روی این نان یک نوع ملاس یا شیره غلیظ می‌مالند و سپس آن را در کنجد فرو می‌برند و در تنور می‌پزند.

این نان برای صبحانه و عصرانه مناسب است.

مواد لازم برای نان سیمیت

    آرد:به میزان لازم
    مایه خمیر:یک قاشق غذاخوری
    آب:۲ لیوان
    شکر:یک قاشق غذاخوری
    نمک:یک قاشق چایخوری
    روغن مایع:نصف پیمانه
    شیره انگور:۳ قاشق غذاخوری
    آب:۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان سیمیت

یک لیوان آب ولرم و شکر را خوب مخلوط کنید و سپس مایه خمیر را روی آن بربزید و در آب حل کنید و بعد روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در جای نسبتاً گرمی قرار دهید تا مایه خمیر عمل آید.


آرد را داخل کاسه بریزید و وسط آن را گود کنید و سپس مایه خمیر، نمک و باقیمانده آب ولرم را اضافه کنید و اول با چنگال کمی هم زده و بعد با دست شروع به ورز دادن کنید و روغن مایع را کم کم به خمیر در حال ورز دادن اضافه کنید.

بعد از اینکه خمیر به شکل نسبتاً منسجمی در آمد، گرد کنید و روی آن را کمی با دست چرب کرده و داخل ظرف گودی بگذارید و روی ظرف را با یک حوله نمدار گرم پوشانده و به مدت ۲ ساعت در جای گرمی قرار دهید. (در تابستان یک ساعت هم کافیست)

اکنون خمیر را باید به صورت نان سیمیت شکل دهیم.

برای این کار ابتدا دو عدد چانه ۱۰۰ گرمی از خمیر برداشته (به اندازه یک نارنگی متوسط) و به صورت یک استوانه بلند و باریک داخل دست و بعد روی میزکار شکل دهید.

نوار‌ها را کنار هم قرار دهید. یک سر هر دو نوار را روی هم بگذارید و کمی فشار دهید و با یک دست آن قسمت را نگه دارید.

سپس به آرامی دست را روی سر دیگر نوار‌ها بگذارید و خیلی آرام روی میز غلط دهید تا دو نوار به صورت مارپیچ به دور هم پیچیده شود.

دو سر نوار‌های پیچیده شده را کمی با آب نمدار کرده و به هم وصل کنید و با دست قسمت اتصال دو سر نوار را کمی فشار دهید.

داخل یک بشقاب ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری کنجد بریزید.

داخل بشقاب دیگری ۳ قاشق غذاخوری شیره انگور و ۳ قاشق غذاخوری آب را مخلوط کنید.

یاد بگیرید: طرز تهیه ویفر‌های خانگی خوشمزه

سیمیت را ابتدا داخل سس شیره انگور غلطانده و بعد دو طرف آن را درون کنجد بغلطانید (این کار را به آرامی انجام دهید تا نان‌های شما دفرمه نشده و تغییر شکل ندهد)

سپس خمیر‌های آغشته شده به کنجد را با فاصله داخل سینی بگذارید (کاغذ روغنی فراموش نشود!)

سعی کنید سس را ابتدا همین مقدار که گفته ام درست کنید و اگر کم آمد دوباره درست کنید تا دور ریز نداشته باشید.

همه نان‌ها را به همین شکل انجام داده و داخل سینی فر بچینید و در آخر ۱۵ دقیقه دیگر به خمیر‌های آماده استراحت دهید.

سینی را در فری که از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرم کرده اید قرار دهید و وقتی روی نان‌ها طلایی شد، آماده است!

نکات تکمیلی در مورد نان سیمیت

    نان سیمیت جزو نان و خمیر است
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه است.
    نان سیمیت را می‌توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب است

منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: نان ، سیمیت ، صبحانه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: نان سیمیت صبحانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۱۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرهیز از تردد غیرضرور داخل شهر در هنگام بارندگی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، حمیدرضا رحیمدل با اشاره به صدور هشدار نارنجی از سوی اداره کل هواشناسی استان یزد، گفت: از امروز روز گذشته تا پنج‌شنبه صبح، کل مجموعه ستاد مدیریت بحران شهرداری در آماده‌باش کامل هستند.

وی ادامه داد: با توجه به هشدار سطح نارنجی، میزان بارندگی قابل توجه برای یزد پیش‌بینی شده است بنابراین آبگرفتگی معابر سطح شهر یزد را خواهیم داشت و باید پمپ‌ها و تجهیزات مورد نیاز سریع پای کار بیاوریم و با سرعت عمل کار کنیم.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری یزد عنوان کرد: اقدامات خوبی در یکی دو سال در حوزه مدیریت بحران در خصوص آماده‌سازی کمربند حفاظتی شهر یزد یا همان سیل بند‌های یزد از نظر پاک‌سازی پشت سیل‌بندها، ارتفاعات سیل‌بندها، حجم خاکریز، احداث سرریز و... انجام شده است.

رحیمدل افزود: سه سیل‌بند در سمت پارک کوهستان برای جلوگیری از ورود آب به خیرآباد و عیش‌آباد ایجاد شده است که بتواند این روان‌آب‌ها و سیلابی‌شدن را کنترل کند، در سال ۱۴۰۰ در این نقطه به واسطه سیل خسارت وارد شد.

وی تأکید کرد: با توجه به هشدار هواشناسی و آبگرفتگی معابر، از شهروندان می‌خواهیم در زمان بارندگی رفت و آمد و تردد غیرضروری در داخل شهر نداشته باشند، چون باعث می‌شود روان‌آب‌ها داخل سطح شهر و خیابان مسیر خود را در کانال‌ها طی نکنند و در سطح معابر بیشتر بمانند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری با بیان اینکه دو کریدور برای عبور روان‌آب‌ها به سمت خارج از شهر وجود دارد، ادامه داد: یکی از این کریدور‌ها چهارراه محمودآباد به سمت بلوار نصر و دروازه قرآن است که کل حجم روان‌آب‌های مناطق دیگر از جمله منطقه چهار، منطقه یک و... در چهاراه محمودآباد جمع می‌شود و به سمت خروجی شهر می‌رود. 

رحیمدل خاطرنشان ساخت: یک کریدور دیگر نیز از میدان حضرت ابوالفضل، میدان همافر به سمت میدان باغ ملی می‌رود، این کریدور وارد مسیل شهر یزد همان رودخانه پشت پل نواب صفوی شود و در بافت تاریخی نیز با لوله‌گذاری که از چهار راه مهدیه به سمت ایرانشهر و انتقال آب به رودخانه شهر یزد انجام شد، مشکل تا حدودی حل شده است.

وی ادامه داد: فقط در دو نقطه با مشکل مواجه هستیم، بلوار فضیلت در منطقه سه که انتقال آب آن حدود ۲۰ میلیارد تومان نیاز دارد و لازم است که امسال حتما تأمین اعتبار آن انجام شود و دیگری میدان ابوالفضل که باید لوله‌گذاری برای آن انجام شود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری یزد در خصوص چاه‌های جذبی سطح شهر یزد گفت: تعدادی چاه جذبی در سطح شهر یزد وجود داشت که در بیش از یک سال گذشته ۸۰۰ چاه جذبی دیگر نیز در مناطق پنج‌گانه شهری یزد حفر شد و عمق این چاه‌ها را نیز تا ۲۵ متر افزایش دادیم و لوله‌ای نیز برای خروج هوا در کنار این چاه‌ها نصب کردیم که اقدام بسیار خوبی برای جذب روان‌آب‌ها بود.

وی با بیان اینکه چاه‌های جذبی در زمان جاری‌شدن سیلاب جوابگو نیست، ادامه داد: چنانچه بارش باران در طولانی مدت و با شدت کم وجود داشته باشد چاه‌های جذبی می‌توانند در جذب روان‌آب مؤثر باشند، اما در بارش‌های شدید و کوتاه مدت این چاه‌ها کارساز نیستند.

دیگر خبرها

  • حمایت استاندارد ایلام از رشد تولید در استان
  • کتف و بال مرغ را با این روش ویژه سوخاری کنید
  • طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی + مواد لازم و نکات کلیدی آموزشی
  • بولگاری و نازک ترین ساعت مچی مکانیکی جهان‌/ چرخ دنده ها را چطور داخل آن جای داده اند؟! (عکس)
  • علت افزایش فشار داخل سر و راه های درمان آن
  • بادمجان شکم‌پر را با این روش خوشمزه درست کنید
  • نجات جان دو کودک گرفتار درسیلاب ورودی دادگستری زرند
  • تمام موتورسیکلت‌های توقیفی بندرخمیر فروخته شد
  • صادرات۶۰ هزارتن مواد معدنی از بندرخمیر
  • پرهیز از تردد غیرضرور داخل شهر در هنگام بارندگی