Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-19@08:51:33 GMT

دکوراسیون جذاب و ایده آل آرایشگاه زنانه کوچک

تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۴۱۵۶۴

دکوراسیون جذاب و ایده آل آرایشگاه زنانه کوچک

همواره برای طراحان و سپس برای آرایشگران این دغدغه ذهنی مطرح است: دکوراسیون جذاب و ایده آلی که بتوان برای فضای آرایشگاه زنانه کوچک در نظر گرفت که علاوه بر کاربردی بودن آن فضای کمتری را در بر گیرند، کدام است؟ به طور کلی هموراه چند عنصر اصلی در آرایشگاه‌های مردانه و زنانه حائز اهمیت است، برای مثال می‌توان به آینه، صندلی‌های مخصوص و ابزار کار مشابه اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف از بازگو کردن این موارد این بود که می‌توان فضا‌های نگهداری و قرارگیری مشابه‌ای برای آن در نظر گرفت. در ادامه مطلب چند نکته مهم و کاربردی در مورد چیدمان دکوراسیون آرایشگاه زنانه کوچک را برای شما بیان می‌کنیم.

۱. تاثیر نور را جدی بگیرید

همانطور که می‌دانید، نور در ایجاد محیطی صمیمی و راحت تاثیر به سزایی دارد. در سالن آرایشگاه و همچنین در بالای آینه‌ها حتما از لامپ‌هایی استفاده کنید که چشم را آزار ندهد. نور باعث روشن شدن و بزرگ دیده شدن فضا می‌شود. اگر امکان استفاده از نور طبیعی در این فضا را دارید، از آن نیز غافل نشوید و آن را به داخل سالن زیبایی خود راه دهید.

۲. آینه‌های جادویی را فراموش نکنید!

در تمام سالن‌های زیبایی چه دکوراسیون آرایشگاه زنانه کوچک و چه بزرگ عضو ثابت و جذابی به نام آینه وجود دارد، که چندین عملکرد را داراست، برای فضا‌های کوچک، حکمِ بزرگ کننده فضا را به عهده دارد. از تاثیر قرارگیری آیینه‌ها مقابل یکدیگر استفاده کنید و فضا را چندین برابر کنید. سعی کنید کل یک دیوار را با آینه مورد بپوشانید، چرا که باعث خطای دید شده و فضا را بزرگ‌تر جلوه می‌دهد. در انتخاب آینه‌ها، تمام فضا‌ها را مورد بررسی قرار بدهید؛ اولویت ما با آینه‌ها به عنوان در‌های کمد است چرا که هر چقدر شما بیشتر فضا برای نگهداری مخفی داشته باشید به کابینت‌های کمتری نیاز دارید.

۳. رنگ‌ها را به فضا بیاورید

رنگ خنثی، بهترین گزینه برای دیوار‌ها و کف است، این قبیل رنگ‌ها عبارت اند از سفید، طوسی، خاکستری. رنگ مناسب برای صندلی‌ها و وسایلی که در طی روز به طور مداوم استفاده می‌شوند، رنگ‌های با طیف تیره است، اما این نکته را در نظر بگیرید به دلیل کوچک بودن فضا استفاده از رنگ تیره برای وسایل بزرگ و انتخاب مداوم از این رنگ‌ها، فضا را از حد موجود کوچک‌تر نمایش می‌دهد. در اکسسوری‌ها و تزئینات از رنگ‌های شاد و جذاب که هماهنگی لازم با سایر رنگ‌ها را داشته باشد، بهره بگیرید.

۴. فضا‌های کاربردی را از دست ندهید!

با توجه به کوچک بودن فضای آرایشگاه، از تمام فضا‌های موجود استفاده کنید، اما این حرف به این معنی نیست که فضای شلوغی را ایجاد کنید! با توجه به تقسیم بندی و قرارگیری جایگاه‌های مختلف فضا‌های ارائه خدمات، از فضا‌های کنج و به اصطلاح پرت فضا غافل نشوید. برای مثال برای مانیکور، صندلی و دراور‌های کشویی همیشه بهترین انتخاب است. با یک جستجوی ساده در فضا، متوجه اهمیت این موضوع خواهید شد.

۵. خطوط افقی را به فضا اضافه کنید
برای این منظور می‌توانید از کاغذ دیواری با راه‌های افقی استفاده کنید و یا از طبقاتی با قفسه‌های افقی بهره بگیرید. این کار باعث بزرگ جلوه کردن سقف و در نتیجه آن فضا می‌شود و فضای شما را در جهت افق امتداد می‌دهد. اگر ارتفاع سالن زیبایی مدنظر نیز کوتاه است، در کنار خطوط افقی از خطوط عمودی هم استفاده کنید، این خطوط می‌توانند در کمد‌ها و قفسه‌های عمودی، یا آیینه‌های قدی همراه شما باشند.

در این قسمت دکوراسیون آرایشگاه زنانه کوچک را می‌بینیم، به رنگ‌ها و محل قرارگیری مبلمان دقت کنید.



اگر به این نقشه و جایگیری وسایل دقت کنید، تمام ۵ مورد بالا را می‌توان به وضوح دید، که یک به یک بررسی می‌کنیم.



استفاده از نور طبیعی و نور مناسب مصنوعی در تمام سالن آرایشگاه، به نورپردازی موجود در سقف دقت کنید.
به محل نصب آیینه‌ها و استفاده موثر آن‌ها دقت کنید، که به زیبا کردن و بزرگ جلوه کردن فضا کمک شایانی کرده است.
با تفکیک فضا‌ها و با چیدمان صحیح مبلمان، فضای کوچک آرایشگاه را به یک فضای گرم و صمیمی تبدیل کرده است. ترکیب بی نظیر رنگ‌ها (سفید و سیاه) به این احساس صمیمیت اضافه می‌کند.
استفاده مفید و مناسب از فضا‌های پرت و کوچک یکی دیگر از ویژگی‌های بارز این تصاویر است. در قسمت وسط فضا فضای پرت را تبدیل به کمد کرده اند.
در تمام این فضا خطوط افقی به خوبی خود نمایی می‌کنند. یکی از بهترین روش‌های بزرگ‌تر نشان دادن سالن زیبایی استفاده از این خطوط است. این خطوط را در اطراف آیینه ها، در نوع طبقه بندی‌های روی دیوار و حتی در قسمت کف سالن و نوع بافت موجود برای کف پوش در نظر گرفته است.




در این جا نقشه موجود دارای کشیدگی است و طراح فضا برای کاهش این کشیدگی، خطوط افقی را در سقف فضا به کاربرد است تا فضا دارای پهنای مد نظر شود. همچنان در این تصویر استفاده از تمام ۵ مورد بالا را مشاهده می‌کنیم.




    در این تصویر علاوه بر هماهنگی و تناسب رنگ‌های سیاه سفید و طوسی، تلفیق استفاه از خطوط افقی و عمودی را هم شاهد هستیم. در این سالن به خوبی فضا‌ها با توجه به کاربری‌ها تفکیک شده است.

 

استفاده از کفپوش با طرح چوب و استفاده از طرح آجر برای دیوار پوش‌ها باعث ایجاد حال و هوای صمیمی در این سالن شده است. این تلفیق کمک شایانی به بزرگ‌تر دیده شدن این فضا می‌کند، زیرا علاوه بر تاثیر رنگ به ایجاد خطوط افقی وعمودی نیز کمک کرده است. در این سالن از فضای خالی وسط نیز استفاده شده و فضای کاربردی ایجاد کرده است و این خود نیز یکی از اصول گفته شده بالاست.     منبع:ستاره

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مد و دکوراسیون دکوراسیون داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۱۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داستان‌های عامه ما، ریشه در واقعیت دارند/ ردّپای کهن الگوها در روایت‌های زنان/ مضامین متنوع لالایی‌ها و شعرهای زنانه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از انجمن مستندسازان سینمای ایران، بیست‌وششمین نشست‌ ماهانه‌ی «مستندهای ایران‌شناسی» به نمایش و نقد و بررسی فیلم مستند «طرقه» ساخته محمدحسین دامن‌زن اختصاص داشت. این فیلم یکی از پر افتخارترین و موفق‌ترین فیلم‌های سینمای مستند ما در عرصه‌ی بین‌المللی است. «طرقه» در بیش از هشتاد کشور دنیا به نمایش در آمده است.

محمدحسن دامن‌زن در مستند «طرقه»، در همراهی با چهار زن نوازنده‌ی شمال خراسان زندگی، زمانه و احوالات آنها را روایت می‌کند. با پایان اکران اثر، محمدحسن دامن‌زن کارگردان «طرقه»، حمید جعفری مستندساز و رئیس هیئت مدیره انجمن مستندسازان سینمای ایران، دکتر زهرا محمدحسنی فولکلوریست و دکتر علیرضا حسینی مردم‌شناس درباره وجوه مختلف اثر به بحث و تبادل‌نظر پرداختند. حمید جعفری، در سخنان ابتدایی، بعد از خوش‌آمدگویی به حاضران بحث را به مهمانان سپرد.

دکتر زهرا محمدحسنی فولکلوریست راجع به تأثیری که تجربه تماشای «طرقه» بر او داشته است، عنوان کرد: این دومین باری است که فیلم را می‌بینم و می‌توانم بگویم که با لحظه لحظه آن ارتباط برقرار کردم و تأثیر عجیبی روی من داشت. با توجه به حوزه‌ی تخصصی‌ام که زنان در فرهنگ و ادبیات عامه‌ ایران است، باید بگویم صدای ساز زنان و شعر زنانه که کلا در ادبیات عامه ما دیده می‌شود برخلاف ادبیات و فرهنگ رسمی است. در ادبیات رسمی تا قبل از فروغ، دست کم صدای شعر زنانه نداریم. پروین اگر شعر می‌گوید، هیچ فرقی با شعر بهار ندارد. یعنی صدای شعر تا فروغ زنانه نیست ولی در ادبیات عامه ما و فرهنگ ما، از گهواره ها و آوازها، احساسات زنانه و طنین صدای آنها کاملا لمس می‌شود. این مستند به خوبی به این موضوع قدرت زنان و صدای زنان پرداخته بود. محمدحسن دامن‌زن کارگردان اثر، طریقه جلب اعتماد سوژه‌ها برای باز کردن سفره دلشان را این گونه شرح داد: خیلی زمان برد. اول اینکه من در یک محیط زنانه بزرگ شدم. پدرم خیلی زود فوت کرد و مادرم مرا بزرگ کرد از این رو اطراف من بیشتر خانم‌ها حضور داشته‌اند. به هر حال، آشنایی من با این خانم‌ها زمان برد. من به شیروان رفتم و یک خانه اجاره کردم. هشت ماه را در آنجا سپری کردم تا اینکه این خانم‌ها، به مرور پیدا شدند.

او درباره اینکه جرقه ساخت اثر چگونه زده شد، گفت: موقعی که خارج از کشور بودم، نواری به من کادو دادند. نوار درباره موسیقی شمال خراسان بود و آخر این نوار، چند تا لالایی بود و برای اینکه این لالایی‌ها مجوز پخش بگیرند، روی این لالایی‌ها، یک صدای نخراشیده ای دکلمه می‌کرد. من این لالایی‌ها را گوش کردم و دیدم چه زیباست! با خودم گفتم این خانم‌های شمال خراسان که اینطوری لالایی می‌خوانند، پس حتما به موسیقی اشراف دارند. متأسفانه، مادرم آلزایمر گرفت و من به ایران برگشتم. این موضوع، مرا له کرد. به شیروان رفتم، خانه‌ای اجاره کردم و هشت ماه در آنجا زندگی کردم، تا به مرور با این خانم‌ها آشنا شدم و در نهایت، این فیلم ساخته شد. چون وقتی هم‌زبانی پیش می‌آید، همه‌چیز راحت طرح می‌شود و پیش می‌رود.

حمید جعفری با اشاره به توضیح کارگردان گفت: می‌بینید که یک مستندساز برای ساخت مستندی که ممکن است به نظر بسیار ساده بیاید، چه مسیری را طی می‌کند، در روستا یا شهر دیگری خانه‌ای اجاره می‌کند و هشت ماه جور دیگری زندگی می‌کند، تا بتواند به آدم‌های فیلمش نزدیک شود و مسیر ساخت فیلم را هموار کند.

دکتر علیرضا حسینی مردم‌شناس راجع به چرایی برقراری ارتباط راحت‌تر با مردم کرمانج گفت:نکته مهم درباره آنها، سادگی و بی‌آلایش بودن است. چون قسمتی از کرمانج ها در شمال خراسان، عشایری هستند که ییلاق و قشلاق می‌کنند. این جو سرزمینی و سرسبزی این سرسبزی آنجا باعث می‌شود به راحتی به دیگران اعتماد کنند. زهرا محمدحسنی درباره نقش موسیقی در اعتماد به دیگران بیان کرد: نمی‌توان به ضرس قاطع در این باره نظر داد اما می‌تواند تاثیرگذار باشد.

زهرا محمدحسنی در سخنان پایانی، این باور که شعرها و لالایی‌های زنانه تماما شکوه ها و گلایه‌های زنانه هستند را غلط نامید و گفت: دیدگاه غالبی که درباره ادبیات عامه ما وجود دارد، این است که لالایی‌ها و شعرهای زنانه عمدتاً شکوه‌ها و گلایه‌های زنانه هستند. اگر کلیدواژه «لالایی» را در مقاله‌های حوزه فولکلور جستجو کنید، همه اش همین است که: «لا لا لا، بابات رفته زن بگیرد» و این لالایی که در مناطق مختلف به اقسام گوناگون تکرار شده است را مورد استناد قرار داده‌اند و گفته‌اند لالایی‌ها عمدتاً شکایت زنانه و بیان سرخوردگی‌های زنانه است.

چند سال پیش طی یک پژوهش، هزار لالایی را از شهرهای مختلف بررسی کردم و از این هزار لالایی، تنها سه درصد به شکوه از مرد مربوط می‌شد در صورتی که باقی لالایی‌ها، خیرخواهی برای مرد را می‌خواستند، دعا کردن برای مرد یا ناز و عتاب عاشقانه بود. حتی شامل دلتنگی و از دست دادن یار هم می‌شد مثل «گلی از دست رفته و خار مانده است/ به من جور و جفا بسیار مانده است».

بعضی پژوهشگران گفته‌اند که این ناز و عتاب عاشقانه با یک معشوق خیالی است. در نواهایی که این خانم‌ها در فیلم می‌خواندند هم این گفتگو با معشوق وجود داشت. از نظر من، این دیدگاه غالب که لالایی‌ها و شعرهای زنانه ضدمرد هستند، بیانگر ظلم به زنان است دور از واقعیت و تقلیل آواهای زنانه است. اتفاقاً این ساز زدن که خود یک کار ممنوعه است، شکستن همان محدودیت‌ها برای زنان است و شکستن همان چهارچوب‌ها است که دارد به آنها قالب می‌شود. در این فیلم هم دیدیم که هم ساز مرد و هم ساز زن را شکسته بودند و فقط ساز خانم نبود. چون اجرای موسیقی در کشور ما کلا با چالش مواجه است.

بیست‌وششمین نشست‌ ماهانه‌ی «مستندهای ایران‌شناسی»، به همت انجمن مستندسازان سینمای ایران و انجمن دوستداران شاهنامه البرز (اشا) و با همکاری سازمان نظام پزشکی کرج، غروب روز دوشنبه، ۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۳، در سالن آمفی‌تئاتر سازمان نظام پزشکی کرج برگزار شد.

۵۷۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896476

دیگر خبرها

  • تساوی جذاب در دربی کوچک تهران
  • کامنت جالب تونی کروس زیر پست کیمیش: قبل از نیمه‌نهایی برو آرایشگاه / عکس
  • دکوراسیون فضای باز و نیمه باز با استفاده از محصولات کاربردی
  • تاب‌‌آوری زنانه، قدرت مادرانه
  • پیشرفت قابل توجه عملیات خطوط انتقال آب فضای سبز در منطقه ۸ اصفهان
  • منظور از تاب‌آوری زنانه چیست؟
  • داستان‌های عامه ما، ریشه در واقعیت دارند/ ردّپای کهن الگوها در روایت‌های زنان/ مضامین متنوع لالایی‌ها و شعرهای زنانه
  • ماجرای ساخت یک مستند/ دیدگاه غلطی که درباره لالایی‌ها وجود دارد
  • دستگیری اوباش سابقه دار به اتهام حمله به یک آرایشگاه در اسلامشهر
  • وقتی هیپی‌گریِ جوانان کار و کاسبی سلمانی‌های تهران را کساد کرده بود