Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - جيرفت - ايرنا - معاون وزير راه و شهرسازي و مديرعامل شرکت توسعه و زيرساخت حمل و نقل گفت: شرايط فاينانس خارجي هشت طرح کشوري بمنظور تقويت زيرساختهاي حمل و نقلي به عنوان يک حرکت بزرگ در حال اجراست.

به گزارش ايرنا ، خيرالله خادمي عصر پنجشنبه در آئين کلنگ زني ريل محور جيرفت - بم افزود: طرح هاي بزرگ کشور نيازمند سرمايه گذاري داخلي و خارجي است تا هر چه سريع تر اين طرح ها به بهره برداري برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي تصريح کرد: 33 طرح مصوب پيوست قانون بودجه داريم که اگر اجرا شود 10 هزار کيلومتر خط ريلي ايجاد و در نتيجه طول خط ريلي کشور 2 برابر مي شود.
خادمي بيان کرد: در استان پهناور کرمان اکثر محورهاي ارتباطي به صورت چهار خطي در حال تکميل هستند.
وي بيان کرد: در زمينه ريلي با وجود مرکز توزيع بار بودن استان کرمان، جنوب استان از اين نعمت برخوردار نبود و امروز شاهد عمليات اجرايي اين طرح هستيم.
خادمي با اشاره به اينکه خط ريلي جيرفت به بم در آينده به سواحل مکران مي رسد گفت :
قطعه اول راه آهن جيرفت به طول 27 کيلومتر است که در اعتبار اوليه 45 ميليارد تومان با پيمانکار قرارداد منعقد شده است.
وي ادامه داد: اين طرح جزو طرح هاي مصوب سال 1390 است که با پيگيري نمايندگان جنوب کرمان در مجلس شوراي اسلامي تصويب شد.
محمد اسلامي وزير راه و شهرسازي به همراه معاون خود صبح امروز(پنجشنبه ) به منظور آغاز عمليات اجرايي خط ريلي شهرستان جيرفت و افتتاح چند طرح عمراني وارد جنوب کرمان شد و در ادامه سفر خود به استان کرمان، در آيين افتتاح باند دوم فرودگاه بين المللي آيت الله هاشمي رفسنجاني کرمان شرکت کرد.
7450/7429/ 5054
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۱۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران عبور کرد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، با وجود عدم اخذ مجوز‌های لازم و عدم هماهنگی با راه آهن جمهوری اسلامی ایران، ۱۰ واگن محموله صادراتی کشور افغانستان به ترکیه که لکوموتیو آن توسط مجموعه موسوم به کنسرسیوم جدا شد و در مرز شمتیغ رها شده بود، روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت، توسط راه‌آهن ایران و با همراهی مرزبانی کشور به سمت مرز رازی در غرب کشور حمل شد.

همچنین راه آهن جمهوری اسلامی ایران، آمادگی خود را برای حمل قطار دوم محموله تجاری پس از انجام تشریفات گمرکی و مرزبانی توسط صاحبان بار و شرکت فورواردر اعلام می‌کند.

در پی اطلاع رسانی‌های گذشته تاکید می‌شود که مجموعه موسوم به «کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان» بدون طی روال قانونی اعم از اخذ مجوز‌های مرزبانی و گمرک و همچنین عدم اخذ مجوز از راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان متولی حمل‌ونقل ریلی کشور، اقدام به ارسال تعداد ۱۰ واگن با محموله تجاری به مرز شمتیغ و سپس رها کردن این واگن‌ها در شمتیغ کرد و کوشید با فشار‌های رسانه‌ای و توسل به برخی ادعا‌های بعضاً کذب، نسبت به عبور این بار از مسیر ریلی جمهوری اسلامی ایران اقدام کند.

در این راستا راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با وجود ناپختگی و بی صداقتی انجام شده از سوی کنسرسیوم، با لحاظ کردن مصالح ملی و با حُسن نیت، حمل بخش نخست محموله تجاری را روز پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت (آغاز کرد و این محموله روز شنبه گذشته (۱۵ اردیبهشت) از تهران نیز عبور کرد و اکنون در مسیر مرز رازی واقع در شمال غرب کشور است. همچنین راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود به‌منظور حمل محموله تجاری بعدی را پس از کسب مجوز‌های لازم از سوی مراجع ذیربط از جمله مرزبانی و گمرک اعلام می‎‌کند.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران تاکید می‌کند برقراری خط دائمی تبادلات تجاری ریلی افغانستان به ایران مستلزم انجام اصلاحات لازم بر روی خطوط ریلی افغانستان برای رسیدن به استاندارد‌های مورد نیاز و همچنین انجام روال اداری و تشریفات قانونی لازم شامل اخذ مجوز‌های مربوطه از مرزبانی، گمرک و راه‌آهن توسط فورواردر‌ها خواهد بود.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ارتباط با همسایگان، ضمن تاکید مجدد بر تمایل خود برای گسترش هرچه بیشتر حمل ریلی محموله‌های تجاری افغانستان به صورت صادرات، واردات یا ترانزیت آمادگی خود به‌منظور کمک به بهسازی و بازسازی خطوط مربوطه و تسریع در برقراری مبادلات تجاری ریلی میان دو کشور ایران و افغانستان را اعلام می‌دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا ترانزیت جاده ای ۹ برابر ترانزیت ریلی است؟
  • متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور
  • پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  • پیام تسلیت امام جمعه و استاندار کرمان در پی درگذشت امام جمعه فقید بلوک جیرفت
  • واگذاری ۲ هزار و ۶۱۰ زمین در ۱۴ شهر جنوب کرمان
  • ۳۳۰۰ کیلومتر پروژه ریلی در حال ساخت در کشور داریم
  • بارگیری غیراستاندارد محموله افغانستان توسط کنسرسیوم ریلی+عکس
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان وارد کشور شد
  • محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران عبور کرد
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان، از مرز ریلی اینچه برون وارد کشور شد