Web Analytics Made Easy - Statcounter

به دنبال پایان نشست مشترک اتحادیه اروپا و آفریقای جنوبی در مقر این اتحادیه، دو طرف بار دیگر ضمن حمایت از برجام بر لزوم حفظ این توافق تاکید کردند.

آنطور که خبرگزاری کویت گزارش داده، در پایان نشست سران اتحادیه اروپا و آفریقای جنوبی در بروکسل دو طرف در بیانیه‌ای مشترک درباره ایران، برجام و مسائل منطقه‌ای اظهارنظر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیانیه مشترک آمده است: «ما بر اهمیت حفظ و ادامه اجرای کامل و موثر همه ابعاد برجام تاکید می‌کنیم که این موضوع شامل رفع تحریم‌‌ها و نتایج ناشی از آن می‌شود و (حفظ برجام) به نفع صلح و امنیت منطقه و بین‌المللی است».

 اتحادیه اروپا و آفریقای جنوبی درباره مسائل منطقه غرب آسیا هم اینطور اظهارنظر کردند: «ما از ایران می‌خواهیم که نقشی سازنده در منطقه ایفا کند و از هرگونه اقدامات متناقض با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل اجتناب کند».

در بخش دیگری از این بیانیه، دو طرف همچنین بر اهمیت روابط و ارزش‌ها، اصول و منافع مشترک اتحادیه اروپا و آفریقای جنوبی تاکید کردند.

پس از حصول ایران و گروه ۱+۵ به توافق برجام، این توافق ۲۹ تیر ۱۳۹۴ در قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد، به تائید این شورا رسید.

تصویب این قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل هر شش قطعنامه قبلی که علیه ایران صادر و منجر به تحریم‌ها در رابطه با موضوع هسته‌ای شده بودند را ملغی کرد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: اتحادیه اروپا آفریقای جنوبی کویت ایران شورای امنیت سازمان ملل امنیت سازمان ملل شورای امنیت آفریقای جنوبی اتحادیه اروپا ایران شورای امنیت سازمان ملل هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۱۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «شی جین پینگ،» رییس‌جمهور چین امروز یکشنبه در یک سفر دو روزه به پاریس می‌رود و امانوئل ماکرون، همتای فرانسوی‌اش، او را برای کاهش عدم تعادل تجاری تحت فشار قرار می‌دهد و تلاش می‌کند او را متقاعد کند که از نفوذ خود بر روسیه درباره جنگ اوکراین استفاده کند.

سفر رییس‌جمهور پین در در زمان افزایش تنش های تجاری بین اروپا و چین انجام می‌شود و در چین شرایطی احتمالاً این اهداف ماکرون به ارحتی محقق نخواهد شد.

فرانسه از تحقیقات اتحادیه اروپا در مورد صادرات خودروهای الکتریکی چین حمایت می کند و در ژانویه پکن تحقیقاتی را در مورد واردات براندی - که عمدتاً در فرانسه تولید می شود - آغاز کرد - اقدامی که به طور گسترده به عنوان تلافی جویانه در میان مجموعه رو به رشد تحقیقات اتحادیه اروپا تلقی می شود.

یکی از مشاوران کاخ الیزه پیش از سفر شی جین‌پینگ، سفری که اولین بار پس از ۵ سال به اروپا انجام می‌شود گفت: «ما باید به فشار بر مقامات چینی ادامه دهیم تا تضمین‌های بیشتری در مورد مسائل تجاری به ما بدهند».

رییس‌جمهور در این سفر با امانوئل ماکرون، رییس‌جمهور فرانسه و اورسولا فون‌درلاین، رییس کمیسیون اروپا دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

اختلافات بین ۲۷ عضو اتحادیه اروپا - و به ویژه بین فرانسه و آلمان - توانایی آنها برای نفوذ بر چین را تضعیف می کند. منابع آگاه اعلام کردند که اولاف شولز، صدراعظم آلمان به مکرون و شی در پاریس نخواهد پیوست.

کد خبر 6096914

دیگر خبرها

  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود
  • اتحادیه اروپا: تهدید دیوان بین‌المللی کیفری غیرقابل قبول است
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • ناتو زنگ خطر را به صدا درآورد
  • اردوغان: دادوستد با اسرائیل را خاتمه دادیم
  • دادوستد با اسرائیل را خاتمه دادیم
  • ترینیداد و توباگو هم کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند