Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

ابوالفضل حسن‌بیگی در سی و یکمین اجلاسیه روسای خانه‌های صنعت و معدن کشور در سمنان اظهار کرد: ایران کشوری است که سرمایه و ثروت آن بیشتر از بسیاری از کشورهای دنیا است لذا اگر درست مدیریت می شد امروز وضعیت اقتصادی بسیار بهتری داشتیم.

وی با بیان اینکه اگر واقعیت ها را بگوییم مشکلات هم حل می شود افزود: ایران برخلاف آمار اعلام شده دارای بیشترین میادین و مخازن نفت جهان است و اگر ایران در آمار در پله های پایین تر اعلام می شود بیشتر به دلایل سیاسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده دامغان با بیان اینکه ما برای 300 سال آینده گاز داریم ادامه داد: اگر حجم واقعی تولیدات نفت و گاز و میعانات ایران معادل سازی شود ایران در حال حاضر روزانه 9 میلیون و 800 هزار بشکه تولید دارد که در حال حاضر روزانه تنها دو میلیون بشکه آن صادر می شود.

وی با بیان اینکه آنها که می گویند ای کاش نفت را نداشتیم، کفران نعمت می کنند افزود: برخلاف نظر برخی من معتقدم ما تا مادامی که این سرمایه ها و ثروت های دیگر را داریم هرگز دچار ناآرامی اجتماعی نمی شویم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه نروژ هم نفت دارد گفت: این کشور با وجود ذخائر نفت، درآمدش در دیگر بخش ها بیشتر از درآمد نفتی است.

اگر وکیل الدوله ها نباشند دولتها توسط نمایندگان کنترل می شودند

وی با بیان اینکه متاسفانه در برخی دولت ها از این سرمایه به درستی استفاده نشد گفت: اگر ما وکیل الدوله نباشیم هر دولتی توسط نمایندگان مردم کنترل می شود.

حسن بیگی ادامه داد: همین نمایندگان بودند که سبب شدند که سرمایه ای که توسط یک رئیس جمهور به دست آمد در دور بعد توسط رئیس جمهور بعدی به هدر برود و به خصولتی ها داده شود و اینگونه بود که سرمایه ای که می توانست سر سفره همه ایرانی ها برود محدود به یک میلیون نفر شد.

31 میلیارد دلار درآمد خصولتی ها به کشور برنگشته است!

وی با بیان اینکه هر سه قوه در این واگذاری های اشتباه مقصرند افزود: دولت و مجلس اشتباهاتی داشتند و بدتر از این دو قوه قضاییه هم نظارت خوبی نداشت.

این نماینده اصولگرا ادامه داد: اگر شیوه واگذاری ها دولت هشتم ادامه می یافت و دولت بعدی آن را به خصولتی ها واگذار نمی کرد امروز این مشکلات را نداشتیم.

وی با انتقاد از برخی از این شرکت های خصولتی گفت: تنها در سال گذشته 31 میلیارد دلار درآمد بخش خصوصی و خصولتی به خارج رفته و به کشور برنگشته و عمدتا در کشورهای خارجی و به ویژه کشورهای همسایه سرمایه گذاری شده است.

نماینده دامغان با بیان اینکه دولت توان مقابله با این ها را ندارد گفت: این افراد از بیرون هدایت می شوند و باید با آنها برخورد شود.

در حق بخش معدن ظلم شده

حسن بیگی بر ضرورت توجه به انتظام در مدیریت ها تاکید کرد و گفت: مدیریت در کشور ما هیاتی است ولی در دیگر کشورها مدیریت نظام مند و نظامی است.

وی از ذخایر معدنی به عنوان ثروتی بزرگ برای کشور نام برد و گفت: متاسفانه در حق بخش معدن ظلم شده و از این ظرفیت کم نظیر استفاده نشده است.

نماینده مردم دامغان و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس استان سمنان و خصوصا دامغان از ذخایر معدنی بی نظیری برخوردار است گفت: با این وجود ما در دامغان سه هزار فارغ التحصیل دانشگاهی بیکار داریم.

وی با بیان اینکه مهمترین معادن مس با خلوص بالای کشور در دامغان وجود دارند ادامه داد: متاسفانه از این پتانسیل عظیم درست استفاده نشده وگرنه این بخش می توانست اشتغال منطقه را دگرگون کند.

وی با انتقاد از بی توجهی به فرهنگ کار در کشور گفت: در کشوری مثل امریکا عشق رئیس جمهور این است که در تعطیلات به گاوداری یا مزرعه اش برود اما در کشور ما به این منابع مهم بی توجهی می شود.

این نماینده با بیان اینکه خیلی از کشورها این منابع ایران را ندارد گفت: اگر مدیریت درستی صورت گیرد و از منابع ملی و انسانی و اقتصادی استفاده شود جمهوری اسلامی به توفیقات بزرگ تری می رسد و ان شالله در آینده هم هیچ مشکلی نخواهیم داشت.


انتهای پیام

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۲۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی طلا امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۷۷ درصد کاهش به ۲۳۰۹ دلار و ۳۷ سنت رسید.

به گزارش تسنیم، قیمت طلا بیش از ۲ درصد در روز گذشته کاهش یافت و به پایین‌ترین رقم طی یک هفته گذشته رسید.

نگرانی در مورد درگیری‌های خاورمیانه آرام‌تر شده و باعث شده تمایل سرمایه‌گذاران به خرید طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن در برابر سرمایه‌های مخاطره آمیزتر مانند سهام کاهش یابد.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۷۷ کاهش به ۲۳۰۹ دلار و ۳۷ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۹۵ درصدی به ۲۳۲۴ دلار رسیده است.

تهران قصد ندارد پاسخی به حمله ادعایی رژیم صهیونیستی به خاک این کشور دهد، بدین ترتیب تنش‌های ژئوپلیتیکی در خاورمیانه آرام‌تر شده است.

افزایش شاخص‌های اصلی وال استریت طلا را تحت فشار قرار داده و تقاضا برای این فلز گرانبها به عنوان یک سرمایه گذاری ایمن را کاهش داده است.

تنش‌های ژئوپلیتیکی به همراه خرید بالای طلا توسط بانک‌های مرکزی قیمت این فلز گرانبها را در دوازدهم آوریل به اوج ۲۴۳۱ دلار و ۲۹ سنت رسانده بود.

سرمایه‌گذاران حالا منتظر شاخص هزینه‌کرد مصرف فردی در آمریکا هستند که قرار است در روز جمعه منتشر شود و می‌تواند سرنخ‌هایی در مورد دورنمای کاهش نرخ بهره آمریکا ارائه دهد.

رئیس فدرال رزرو شیکاگو در روز جمعه گفت روند کاهش تورم در سال جاری میلادی متوقف شده است. بدین ترتیب احتمال به تعویق افتادن زمان آغاز کاهش نرخ بهره وجود دارد.

نرخ بالای بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تمایل به خرید آن را پایین می‌آورد.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۰.۸۲ درصد کاهش به ۲۷ دلار و ۳۰ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۰.۸۰ درصدی، ۹۱۴ دلار و ۹۹ سنت معامله می‌شود.

دیگر خبرها

  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • «قیمت دلار» برای اولین بار به ۴۴ هزار تومان رسید!
  • نگاهی به پردرآمدترین مسیرهای پروازی جهان+ اینفوگرافی
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • تصویب قانون امباپه در شورای شهر مادرید!
  • ناتوانی مردم آمریکا در پرداخت اقساط وام‌ها
  • بیگی: در قائمشهر از استقلال و پرسپولیس امتیاز می‌گیریم
  • قیمت جهانی طلا کاهش یافت یا افزایش؟
  • قیمت جهانی طلا امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بورس در راه تصرف تاج و تخت؟