Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، سردار حسین سلامی امشب ‌در یادواره سه شهید مدافع حرم آذربایجان شرقی که در مسجد دانشگاه تبریز برگزار شد، با تاکید بر اینکه تبریز شهر علمای بزرگ، مجاهدان جاودان، مردان و زنان شرافتمند، کریم، با‌تعصب، با‌ایمان، با‌غیرت و آگاه است، اظهار داشت: شهدایی مانند شهید «ذاکر حیدری» لباس جهاد را از تن به در‌نیاورد و در نهایت لباس زیبای جاودانگی را بر اندام خود پوشاند و بر افتخارات تبریز افزود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شهید فرهنگی والا‌ شهید سخت‌کوش و قرآنی است که روح قرآن را بر پیکر جامعه ترویج کرد و برای گسترش معارف اسلام تلاش کرد گفت: او هم میدان جهاد را بر هر عمل صالح دیگری ترجیح داد و آخرت و لقای الهی را بر دنیای فانی ترجیح داد و سرانجام به شهدای والامقام اسلام پیوست.

جانشین فرمانده‌ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با اشاره به اینکه شهید وحید نومی گلزار هم شهید عاشورایی بود که جهاد را انتخاب کرد و خداوند نیز او را انتخاب کرد ابراز داشت: او در ظهر عاشورا و در لحظات شهادت امام حسین (ع) به خدا پیوست که این، با شکوه ترین بیان احساس یک جوان مومن است.

وی شهدا را حجت های واقعی حضرت حق بر این ملت دانست و افزود: آنها آموزگاران عزت، شرف، کرامت، ثبات قدم و ایستادگی ما هستند، بدون وجود این عزیزان، ما هم وجود نداشتیم، چراکه شهدای ما انسان های بزرگی بودند که تواستند از نیروی جاذبه نفس عبور کنند و احساس پرواز در فضای ملکوت را تجربه کنند. 

سردار سلامی با بیان اینکه شهدا زنده هستند، چرا که قرآن هم بر این موضوع تاکید دارد خاطر نشان کرد: اگر آنها نبودند، چه می شد؟ اگر آنها نبودند، سرنوشت ما همانند کشورهای ذلیلی بود که توسط دشمن اشغال شده اند. دشمن در شهرها و خیابان های ما پای می گذاشت و عزت، هویت، نوامیس و استقلال ما پایمال شده و عقب مانده بوده و تسلیم می شدیم ولی شهیدان به ما یاد دادند که نباید تسلیم شد و باید ایستاد.

وی درس شهدا را تمرین روح عاشورا برای مواجهه با حوادث بزرگ دانست که ادبیات مقاومت را آموختند ادامه داد: هیچ کس نمی تواند بر ملتی که جوانانش آماده شهادت است پیروز شود، نه غرش توپ ها، نه حرکت ناوها و نه صدای بمب ها نخواهند توانست ملتی را که مرگ را ابتدای حیات ابدی خود می داند شکست دهد.  

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه سلاح ها وقتی موثر است که بتوانند نیروهای مدافع را بترسانند ابراز داشت: وقتی جوانان ما به استقبال شهادت می روند، یعنی هیچ سلاحی قادر نیست آنان را وادار به عقب نشینی کند چراکه مرگ هم برای آنها طعم زندگی دارد، جهاد را عامل سعادت خود می‌دانند و در برابر هیچ قدرتی زانو نمی زنند.

وی با بیان اینکه ما 40 سال است در حال جنگ هستیم و یک لحظه هم قدرت های ظاهری بزرگ از توطئه دست بر نداشته اند گفت: کوچه ها و خیابان های ما پر از نام شهیدانی است که در راه خدا کشته شده اند، پس توطئه ها واقعی بوده و می خواستند با جنگ 40 ساله و تغییر مدل ها، مردم را به تسلیم وادار کنند اما شهدا برای ما حجت ساختند و ایستادگی را در برابر دشمن به ما آموختند.

سردار سلامی با اشاره به اینکه رزمندگان و شهدای ما در دفاع مقدس نگذاشتند یک وجب از این سرزمین در اختیار دشمن باقی بماند، افزود: شهدا به ما حیات دادند، عزت بخشیدند و زندگی خود را مدیون آنها هستیم. 

وی با یادآوری اینکه در 8 ساله دفاع مقدس همه قدرت های کوچک و بزرگ در برابر ایران صف کشیدند، تحریم کردند، جنگیدند و اجازه فروش نفت ما را ندادند و در شرایط سختی 8 سال جنگ را پشت سر گذاشتیم اضافه کرد: این دفاع مقدس مصداق و مثال زیبایی بود که ثابت کنیم در محیط نابرابری قدرت، با تکیه بر اسلام و ولایت و با هدایت ولی فقیه می توان در برابر همه قدرت های بزرگ زمان ایستاد و سرانجام اراده خود را بر آنها تحمیل کرد که این، شاهکاری بزرگ و بی نظیر بعد از عاشورا بود. 

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با تاکید بر اینکه همین ایستادگی ها ما را برای میدان های بزرگ آماده کرد ابراز داشت: دشمن دست بردار نبود و همه نیروی خود را به میدان آورد. آمریکا که نماد قدرت شیطانی بی نظیر تاریخ بشر بود و جهان در طول حیات خود قدرتی به بزرگی آمریکا ندیده است، لذا او هر آنچه قدرت داشت به صحنه آورد تا ایران را منزوی کند، ارتباط سیاسی جهان را با ایران قطع کند و در محاصره سیاسی قرار دهند و میدان اثر ایران را از بین ببرد، اما به هیچ نتیجه ای نرسید.

وی افزود: آیا ما مشروعیت سیاسی بیشتری داریم یا آمریکا؟ آیا امروز کسی حاضر است در کنار آمریکا علیه ما ائتلاف کند؟ متحدان سنتی آمریکا هم در برابر ایران، فاصله گرفتند، این آمریکاست که به تدریج در حال منزوی شدن و از دست دادن قدرت و نفوذ سیاسی خود بر عالم است و این انقلاب ماست که در حال رشد و بلوغ و اعتلای منزلت سیاسی در جهان است.

سردار سلامی با تاکید بر اینکه آمریکا تمام قدرت روانی و رسانه ای و فرهنگی خود را به صحنه آورد تا جوانان را از انقلاب و رهبری و اسلام و دستاوردهای بزرگ انقلاب جدا کند و در ذهن جوانان ما بذر تردید بیفشاند، گفت: در برابر این هجمه فرهنگی و روانی دشمن، جوانان ما به جبهه های مقاومت روی آوردند، در مساجد معتکف شدند و در این تهاجم فرهنگی دشمن را بر زمین زدند که هیچ ایرانی آزاده و شرافتمندی به او لبیک نگفت.

وی ادامه داد: امروزه هر چه فراخوان دادند در این شرایط سخت اقتصادی و در اوج فشار «راهبرد اعمال حداکثر فشار» را وارد کردند و عملیات روانی سنگینی را در درون جامعه هدایت کردند تا مردم را به خیابان ها بریزند ولی درود خداوند بر شرافت ملت ما که تصمیم گرفتند دشمن را نا امید کنند. 

این مقام ارشد نظامی سپاه پاسداران، با تاکید بر اینکه «راهبرد اعمال حداکثر فشار» نهایت قدرت آمریکا بود که ظاهر شد، لطماتی زد و عبور می کند، خاطر نشان کرد: مردم به دشمن و تهدیدهای او بی اعتنا بودند، پشتوانه نظام شدند و درخشیدند که دشمن هم نا امید شد. 

وی با بیان اینکه دشمنان ما تلاش کردند دامنه قدرت ایران را محدود کرده و قلمرو نفوذ ما را از ما بگیرند اما هیچ غلطی نتوانستند بکنند افزود: به منطقه نگاه کنید که درخشش و تاثیر از آنِ کیست؟ و چه کسانی در تحولات سیاسی عراق بر مسند حاکمیت هستند؟ آیا هوادارن آمریکاست یا انقلاب ایران؟ در حالی که آمریکا عراق را اشغال کرده بود، ایران عراق را از سیطره سیاسی آنها خارج کرد. در لبنان، سوریه و... هم همه می بینند که چه کسی صاحب نفوذ است.

سردار سلامی با اشاره به اینکه در کشور ما هم آمریکا می خواست صادرات نفت را به صفر برساند ولی مجبور شد خریداران بزرگ نفت را معاف کند که نشان از شکست «راهبرد اعمال حداکثر فشار» بود، تصریح کرد: می خواستند ایران را از قدرت دفاعی و هسته ای دور کنند و ما را عقب مانده نگه دارند که ملت ایران همه مکرهای آنها را به خودشان بازگرداند.

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با تاکید بر اینکه امروز خود آنها گرفتار بدبختی هستند که 7 تریلیون دلار به اندازه 100 سال درآمد نفتی ایران و عراق در منطقه هزینه کردند ولی نتیجه نگرفتند، ادامه داد: آنها در کشورشان 50 میلیون در کنار خیابان از گرسنگی می میرند که این محصول تصمیمات نادرست و هزینه کرد نظامی در منطقه است.

وی خاطر نشان کرد: یکی از وزرای آمریکایی گفته بود که «اگر نظام ایران می‌خواهد مردمش گرسنه نباشد، باید از آمریکا تبعیت کند» که ما در پاسخ او می گوییم که به فکر 50 میلیون گرسنه خود باشید، دورریز غذای ایرانی ها 40 میلیون گرسنه را سیر می کند که اگر دولتشان نمی تواند شرایط گرسنگان را مدیریت کند، ما از دورریز غذای ایرانیان این کار را می کنیم! فکر می کنید رزق و روزی ما در دستا شماست؟ ملت خود را از گرسنگی نجات دهید.

این مقام ارشد نظامی سپاه گفت: هنوز دیگ‌های محرم و اربعین و صفر ما برپاست، اگر برای مردم دل می سوزانید، می خواهید ملت را فلج کرده و فقر و محرومیت را آرزو می‌کنید که این آرزو را به گور خواهید برد. ملت ایران جزو شریف ترین و عزیزترین و قوی ترین و ثروتمندترین های دنیا قرار می گیرند چنانچه  امروز هم  شریف و بزرگ هستند. 

وی با تاکید بر اینکه ما به برکت خون شهیدان ایستاده ایم، تصریح کرد: تاریخ ثابت کرد هر کس که با آمریکا دوستی کرد، غارت شد و بی حیثیت شد و ایستادگان در برابر آن مستقل، آزاد، عزیز و غنی شدند و در ایران و کشورهای ایستاده در برابر آمریکا این راه ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران دولت آمریکا ذهن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فقر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۲۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟

دکترین هسته‌ای ایران کاملاً روشن و شفاف بوده اما از همه ظرفیت‌های موجود در حوزه هسته‌ای به‌منظور دستیابی به فنّاوری‌های روز نیز استفاده خواهد کرد.

ارسال چند پیام از سوی آمریکایی‌ها و سپس تکذیب آن حکایت از سردرگمی کاخ سفید در تحلیل وقایع منطقه پس از عملیات درخشان وعده صادق دارد. پیش‌ازاین نشریه انگلیسی آی در گزارشی نوشته بود که و بایدن همه گزینه‌ها را «روی میز» نگه می‌دارد و در نظر دارد تا توافق برای جلوگیری ایران از تولید سلاح‌های هسته‌ای به‌عنوان بخشی از تلاش‌های دیپلماتیک گسترده‌تر برای جلوگیری از جنگ همه‌جانبه در خاورمیانه را احیا کند.

این نشریه انگلیسی که به محافل دیپلماتیک در لندن نزدیک است در ادامه با اشاره به موضوع احیای برجام نوشته است که کاخ سفید در حال بررسی توافق هسته‌ای جدید با ایران درازای لغو برخی تحریم‌های اقتصادی علیه تهران است تا از یک جنگ تمام‌عیار در منطقه جلوگیری کند، یک دیدگاه در داخل دولت این است که رئیس‌جمهور فرصتی را برای آغاز مذاکرات دیپلماتیک برای احیای مجدد توافق هسته‌ای ایران می‌بیند.

پس از انتشار این گزارش روزنامه کویتی الجریده که مدعی انتشار اخبار محرمانه در منطقه است در خبری قابل‌توجه نوشت که ممکن است در آینده‌ای نه‌چندان دور مذاکرات مستقیم میان ایران و آمریکا درباره برجام نیز آغاز شود!

البته این اخبار دو روز پس از انتشار از جانب یک مقام سیاسی در آمریکا تکذیب شده است، ودانت پاتل معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در جریان کنفرانس خبری و در پاسخ به پرسشی در خصوص این دست گزارش‌ها اعلام کرد که در مورد راه‌های ارتباط خود با ایران ابراز نظر نکرده اما می‌بایست گفت آمریکا در حال مذاکره مستقیم با ایران در نیویورک یا هر جای دیگری در مورد برجام نیست.

برای مهار ایران با آن‌ها گفتگو کن!

برخی آگاهان سیاسی اعتقاد دارند که انتشار این دست اخبار از سوی محافل خبری نزدیک به آمریکایی‌ها و تکذیب آن در تریبون‌های رسمی نشانه میل بایدن به تشویق تهران به آغاز مذاکراتی است که با دادن مشوق‌هایی ایران را در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا مهار کند. به‌عبارتی‌دیگر آمریکایی‌ها پس از مشاهده ضرب دست ایران در عملیات وعده صادق به این نتیجه رسیده‌اند که افزایش فشار بر ایران کارکرد خود را ازدست‌داده و تنها گزینه فعال روی میز گفتگو است.

این گزاره شواهد قابل‌توجهی دارد؛ باوجودآنکه طرف آمریکایی باز کردن میز مذاکره با ایران را تکذیب کرده اما مدتی قبل متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به این پرسش که آیا بایدن در حال بررسی مذاکرات دیپلماتیک برای احیای مجدد توافق هسته‌ای با ایران است یا خیر؟ اعلام کرد که دولت بایدن بر این باور است که یک مسیر دیپلماتیک بهترین راه روبه‌جلو است.

البته آمریکایی‌ها برای باز کردن کریدور گفتگو با ایران از یک سیاست پیچیده و ترکیبی استفاده کرده و مسیر ابهام را پیش می‌برند، کاخ سفید هفته قبل معافیت‌های تحریمی را که به ایران اجازه می‌داد در پروژه‌های هسته‌ای با طرف‌های بین‌المللی همکاری کند را تمدید نکرده اما در اقدامی متقابل در باغ سبز مذاکره را نیز باز گذاشته است، این تاکتیک نشان می‌دهد که سیاست آمریکا در قبال ایران افزایش فشار با راهنما زدن به‌سوی مذاکره است!

درحالی‌که آمریکا با عدم تمدید معافیت‌های هسته‌ای مرگ برجام را تائید کرده اما در آن‌سو در حال دادن تنفس مصنوعی بی‌نتیجه به آن است، این سیاست به معنای تمایل آمریکا به دادن مشوق جدید به ایران نیست بلکه ایجاد اتمسفری است که با تمسک به آن راهبردهای جدید بازدارندگی از جانب ایران را مهار کند.

شورای آتلانتیک در گزارشی درباره اهمیت مهار ایران با کمک سیگنال‌های برجامی نوشته است:

تنش چشمگیر بین ایران و رژیم صهیونیستی در هفته‌های اخیر پتانسیل بالایی برای اشتباه محاسباتی در فقدان کانال‌های ارتباطی مستقیم را نشان می‌دهد. اگر ایران تصمیم بگیرد وضعیت خود را به‌عنوان یک کشور دارای آستانه هسته‌ای کنار بگذارد و سیاست خود را به سمت دستیابی به سلاح هسته‌ای بچرخاند، این خطر حتی جدی‌تر خواهد شد. علیرغم پیام‌های گسترده‌ای که در روزهای قبل از حمله به تهران ارسال شد و از آن خواست از پاسخ مستقیم علیه اسرائیل خودداری کند، ایران تصمیم گرفت سیاست مهار خود را کنار بگذارد. ایران در این مرحله به دنبال احیای بازدارندگی خود علیه اسرائیل حتی به قیمت تشدید تنش نظامی احتمالی بود.

آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟

تغییر در دکترین هسته‌ای ایران یکی از گزاره‌های جدید غربی‌ها برای افزایش فشارهایی است که ایران را به سوی کانال‌هایی هدایت می‌کند که خروجی آن طرح مهار است.

یکی از مهم‌ترین بازیگران در این طراحی مدیرکل آژانس است؛ رافائل گروسی در مصاحبه‌ای با دویچه وله، ضمن این ادعا که ایران نه ماه‌ها بلکه چند هفته با داشتن اورانیوم کافی برای تولید یک بمب اتمی فاصله دارد، اما این به آن معنا نیست که ایران در آن فاصله زمانی سلاح هسته‌ای دارد یا خواهد داشت.

البته گروسی گفته است که نمی‌توان نتیجه مستقیم گرفت که ایران اکنون سلاح اتمی دارد. به‌رغم همکاری‌های ایران با آژانس، گروسی در این مصاحبه همچنین مدعی شد آژانس سطح دسترسی لازم در ایران را ندارد و به همین دلیل سؤالات زیادی مطرح است!

مدیرکل آژانس بار دیگر درباره مواردی سخن گفته که به تعبیرش «مسائل باقیمانده» نام داشته و اعلام کرده است که برای حل این موارد تمایل به سفر به ایران را دارد. به نظر می‌رسد که مدیرکل آژانس بابیان ادعاهای پرونده‌های مفتوح در سطح یک کاتالیزور برای اعمال فشار به تهران عمل می‌کند.

واقعیت آن است که در حال حاضر اقدامات آژانس چیزی بیشتر از یک مزاحمت سیاسی نبوده و ثابت‌شده است که قرار نیست قدمی در جهت حل سه موضوع فنی یعنی «حل‌وفصل موضوعات پادمانی»، «ارائه تضمین‌های ذاتی و اعتباری»، «لزوم رفع تحریم‌های بازدارنده» بردارد، ازاین‌رو در شرایط فعلی سفر گروسی به تهران بی‌معنا بوده و تا زمانی که در نقش مزاحم فعال قرار دارد گفتگوی او با مقامات ایرانی عبور از خطوط قرمز هسته‌ای محسوب می‌شود.

واقعیت آن است که دکترین هسته‌ای ایران کاملاً روشن و شفاف بوده اما از همه ظرفیت‌های موجود در حوزه هسته‌ای به‌منظور دستیابی به فنّاوری‌های روز نیز استفاده خواهد کرد، همچنین اظهارنظرهای شخصی باعث تغییر در خطوط کلی نظام نیز نخواهد شد.

همچنین باید به این نکته اشاره کرد که سیاست افزایش فشار و ارائه مشوق برای خروج ایران از مدار یک تاکتیک نخ‌نما شده است و اراده ایران در کنشگری فرا منطقه‌ای با این دست اظهارات ضد ایرانی همراه با سیگنال‌های مبهم دچار خلل نخواهد شد، عملیات موشکی اخیر سپاه پاسداران نشان داد دشمنان نه قادر به درک ابعاد گوناگون صبر استراتژیک ایران هستند و نه شناختی نسبت به قواعد نهان بازدارندگی در منطقه دارند!

 

این مطلب نخستین بار در سایت مشرق منتشر شده است.

دیگر خبرها

  • آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟
  • غذای خیابانی در افغانستان؛ پخت دیدنی چاپلی کباب به سبک آدم خان (فیلم)
  • غذای خیابانی در افغانستان؛ سرو آبگوشت پاچه گاو (فیلم)
  • رئیس جمهور ونزوئلا : دوستی ما با ایران واقعی و راهبردی است و نه سیاسی و موقت/ آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • برنامه جهانی غذا: نیمی از ساکنان نوار غزه گرسنه هستند
  • پخش مستند «نیمه شب ۲۴ آوریل» از شبکه دو سیما
  • حکایت قالی‌ایرانی و موکت‌آمریکایی/ یادداشت تحلیلی سردبیر روزنامه البناء لبنان درباره شرایط جدید منطقه
  • حکایت قالی‌ایرانی و موکت‌آمریکایی/ ترجمه یادداشت تحلیلی سردبیر روزنامه البناء لبنان درباره شرایط جدید منطقه
  • یادی از شکست آمریکا در طبس
  • شن‌هایی که مامور خدا بودند