Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه مستمر و ایمن مواد اولیه و کمک به تامین سرمایه در گردش برای کارخانجات شهرکهای صنعتی مهمترین مشکلات این واحدهای تولیدی در حوزه صنایع غذایی وتغذیه است.

به گزارش قدس آنلاین، مهندس ایمان غروری، مدیرعامل کارخانجات صنایع غذایی فراپخت با بیان این مطلب به خبرنگار قدس آنلاین گفت:بهره گیری از تکنولوژی روزآمد و روی آوری به کسب کارهای نوپدید و بهره گیری از فضای مجازی یک ضرورت برای ایجاد توان رقابت در بازار سنتی صنایع غذایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکلات غذایی و مصرف دارویی مردم در جامعه به دلیل غلط بودن نوع تغذیه اظهار داشت:روز آمد سازی تولید مواد غذایی، استفاده ازپخت به شیوه بخارپز وکاهش زمان تولید غذا تا مصرف آن می تواند از رشد میکربهای احتمای در فرآیند غذابکاهد و تغذیه ای سالم را در سفره های مردم ایجادکند.
این کار آفرین صنعت غذا در خراسان رضوی که بزرگترین واحد خط تولیدغذای گرم در مشهد را بدون تسهیلات بانکی راه اندازی کرده افزود:خراسان رضوی به دلیل دارا بودن اقلیم مناسب و زیر ساختهای اولیه امکانات خوبی برای افزایش تولیدات داخلی دارد اما با توجه به شرایط تحریم در این زمینه دولت باید با حمایتهای قانونی به داد تولید کنندگان برسد.
او همچنین تصریح کرد: هم اکنون کارخانجات صنایع غذایی فراپخت با ظرفیت ۲ سوم توان ظرفیت اسمی درحال کار است وتوانسته است برای  ۲۶۰ نفر بصورت مستقیم و ۱۵۰۰ نفر بصورت غیر مستقیم اشتغالزایی کند.

این کارشناس بازار مواد غذایی همچنین خاطرنشان کرد: با توجه تاثیر تحریمها و مشکل افزایش قیمت در مواد اولیه ایجادبازار و نظارت کارآمدبرای تامین مواد اولیه مورد نیاز کارخانجات تولیدی برای حمایت از اشتغال جوانان ضروری است.

غروری بابیان اینکه این روی آوری به صنعتی سازی غذاهای سنتی ایرانی در دستور کار کارکنان این مجموعه قرار دارد یادآور شد: این واحد تولیدی در حال حاضر ۲۰ منوی معروف غذای ایرانی را در حال پخت و ارائه دارد و در صورت نیاز بازار می تواند روزانه تا ۷۵هزار غذای استاندارد گرم براساس سلیقه و درخواست مشتریان تولیدوبرایشان ارسال کند.

این واحدتولیدغذای گرم با سرمایه‌گذاری بالغ‌ بر ١٢میلیارد تومان و تزریق سرمایه ثانویه  5هزار میلیارد تومانی به بهره‌برداری رسیده ودر زیربنای ٣٥٠٠ متر احداث‌شده است.
 پخت غذای گرم بوسیله بخار در این کارخانه و پخت‌وپز در دیگ‌های صنعتی کاملاً مکانیزه، ورعایت تمام استانداردهای روز اروپایی و صرفه‌جویی در زمان و مصرف انرژی از  ویژگی‌های این کارخانه عنوان شده است.

پایان پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کارخانجات صنایع غذایی مشهد مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۳۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت فراسرزمینی منجر به تقویت تولید داخلی و تامین امنیت غذایی می‌شود

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، رضا فتوحی درباره شعار سال و اهمیت آن در بخش کشاورزی افزود: امنیت غذایی مهمترین مبحث بخش کشاورزی بوده و باید تلاش کنیم تا با مشارکت مردم محقق شود.

مجری طرح کشت فراسرزمینی وزارت جهادکشاورزی با تاکید بر این که کشت فراسرزمینی نوعی مشارکت سرمایه‌گذاران ایرانی در طرح‌های برون‌مرزی است، اظهار داشت: این کشت توسط دولت دنبال می‌شود؛ در این زمینه دولت بنا دارد تا به کمک سرمایه‌گذاران ایرانی در کشور‌های دارای تفاهم‌نامه، کشاورزی فراسرزمینی انجام دهد.

به گفته فتوحی، شرکت‌های داخلی و بین‌المللی نیز می‌توانند کشاورزی فراسرزمینی در بخش عظیمی از کشور‌ها مانند روسیه، قزاقستان، ارمنستان، آذربایجان، عراق، پاکستان، بخشی از کشور‌هایی آفریقایی مانند تانزانیا و ونزویلا در قاره آمریکا انجام دهند.

مجری طرح کشت فراسرزمینی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اهمیت کشت فراسرزمینی و تحقق شعار سال در این بخش با افزایش تولید، یادآور شد: در سالی که با نام جهش تولید نامگذاری شده، سرمایه‌گذاری در خارج از کشور برای تقویت امنیت غذایی را عملیاتی کنیم؛ البته فعالیت‌های مهمی در این زمینه انجام شده و در دست اقدام است.

وی افزود: با تحقق کشت فراسرزمینی می‌توانیم نیاز کشور به برخی محصولات را تامین کرده و با قیمت مناسب‌تری به دست مردم برسانیم.

فتوحی ضمن دعوت از سرمایه‌گذاران، افزود: کشت محصولات اساسی مانند گندم، جو، ذرت، دانه‌های روغنی دام و دامپروری در کشت فراسرزمینی مورد حمایت دولت سیزدهم و از برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی به شمار می‌رود.

به گفته وی، ایران در کمربند خشک و نیمه‌خشک جهان قرار دارد و بر این اساس باید به دنبال حفظ منابع پایه و افزایش بهره‌وری آب و خاک باشیم، بنابراین افزایش تولید باید خارج از کشور و در راستای بهره‌مندی از منابع آب و خاک سایر کشور‌ها باشد تا امنیت غذایی را ارتقا دهیم.

مجری طرح کشت فراسرزمینی تصریح کرد: در حال حاضر بالغ بر ۸۰ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی توسط کشور‌های پیشرفته در حال انجام است.

وی با بیان اینکه باید بخشی از نیاز کشور که از طریق واردات تامین می‌شود را از طریق کشت فراسرزمینی تولید کنیم، گفت: براساس برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان برنامه هفتم ۲ میلیون هکتار سطح زیر کشت کشاورزی فراسرزمینی در کشور‌های مختلف برنامه‌ریزی شده است.

فتوحی ادامه داد: پیش‌بینی کشت فراسرزمینی برای امسال تا ۴۰۰ هزار هکتار است که براساس ضوابط خرید تضمینی، این محصولات توسط شرکت بازرگانی دولتی و پشتیبانی امور دام کشور از سرمایه‌گذاران انجام خواهد شد.

مجری طرح کشت فراسرزمینی گفت: باید بیشترین بهره‌برداری از منابع سایر کشور‌ها را داشته باشیم؛ البته در حال حاضر در کشور‌هایی مانند غنا، ارمنستان، پاکستان، برزیل، تاجیکستان و قزاقستان، کشاورزی فراسرزمینی در حال انجام است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • ۴۰ درصد معادن نیشابور فعال است
  • فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است
  • تقویت نظارت ها بر عرضه بهداشتی شیر در مدارس از مهمترین مصوبات کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم
  • تکذیب ادعای یک نماینده مجلس درباره عدم تخصیص ارز به واردات مواد اولیه
  • شناسایی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خوزستان
  • تامین امنیت غذایی با منابع پایه فراسرزمینی
  • کشت فراسرزمینی منجر به تقویت تولید داخلی و تامین امنیت غذایی می‌شود
  • تلاش برای احیای هنر نمدمالی