Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه مستمر و ایمن مواد اولیه و کمک به تامین سرمایه در گردش برای کارخانجات شهرکهای صنعتی مهمترین مشکلات این واحدهای تولیدی در حوزه صنایع غذایی وتغذیه است.

به گزارش قدس آنلاین، مهندس ایمان غروری، مدیرعامل کارخانجات صنایع غذایی فراپخت با بیان این مطلب به خبرنگار قدس آنلاین گفت:بهره گیری از تکنولوژی روزآمد و روی آوری به کسب کارهای نوپدید و بهره گیری از فضای مجازی یک ضرورت برای ایجاد توان رقابت در بازار سنتی صنایع غذایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکلات غذایی و مصرف دارویی مردم در جامعه به دلیل غلط بودن نوع تغذیه اظهار داشت:روز آمد سازی تولید مواد غذایی، استفاده ازپخت به شیوه بخارپز وکاهش زمان تولید غذا تا مصرف آن می تواند از رشد میکربهای احتمای در فرآیند غذابکاهد و تغذیه ای سالم را در سفره های مردم ایجادکند.
این کار آفرین صنعت غذا در خراسان رضوی که بزرگترین واحد خط تولیدغذای گرم در مشهد را بدون تسهیلات بانکی راه اندازی کرده افزود:خراسان رضوی به دلیل دارا بودن اقلیم مناسب و زیر ساختهای اولیه امکانات خوبی برای افزایش تولیدات داخلی دارد اما با توجه به شرایط تحریم در این زمینه دولت باید با حمایتهای قانونی به داد تولید کنندگان برسد.
او همچنین تصریح کرد: هم اکنون کارخانجات صنایع غذایی فراپخت با ظرفیت ۲ سوم توان ظرفیت اسمی درحال کار است وتوانسته است برای  ۲۶۰ نفر بصورت مستقیم و ۱۵۰۰ نفر بصورت غیر مستقیم اشتغالزایی کند.

این کارشناس بازار مواد غذایی همچنین خاطرنشان کرد: با توجه تاثیر تحریمها و مشکل افزایش قیمت در مواد اولیه ایجادبازار و نظارت کارآمدبرای تامین مواد اولیه مورد نیاز کارخانجات تولیدی برای حمایت از اشتغال جوانان ضروری است.

غروری بابیان اینکه این روی آوری به صنعتی سازی غذاهای سنتی ایرانی در دستور کار کارکنان این مجموعه قرار دارد یادآور شد: این واحد تولیدی در حال حاضر ۲۰ منوی معروف غذای ایرانی را در حال پخت و ارائه دارد و در صورت نیاز بازار می تواند روزانه تا ۷۵هزار غذای استاندارد گرم براساس سلیقه و درخواست مشتریان تولیدوبرایشان ارسال کند.

این واحدتولیدغذای گرم با سرمایه‌گذاری بالغ‌ بر ١٢میلیارد تومان و تزریق سرمایه ثانویه  5هزار میلیارد تومانی به بهره‌برداری رسیده ودر زیربنای ٣٥٠٠ متر احداث‌شده است.
 پخت غذای گرم بوسیله بخار در این کارخانه و پخت‌وپز در دیگ‌های صنعتی کاملاً مکانیزه، ورعایت تمام استانداردهای روز اروپایی و صرفه‌جویی در زمان و مصرف انرژی از  ویژگی‌های این کارخانه عنوان شده است.

پایان پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کارخانجات صنایع غذایی مشهد مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۳۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوداگری در حوزه غذا و دارو قابل اغماض نیست

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، رئیس جمهور گفت: سوداگری و سوءاستفاده در حوزه غذا و دارو قابل اغماض نیست و لازم است سوداگرانی که به خاطر سودجویی با جان مردم بازی می‌کنند، به دست قانون سپرده شوند تا برخورد سختی با آنها شود.
سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز دوشنبه در جلسه شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی امنیت غذایی به معنای تامین و تولید غذای سالم، ارزان، با کیفیت و در دسترس برای همگان با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی را از مهمترین مولفه‌های تامین و تدوام سلامت کشور برشمرد.

وی افزود: وجود نظام باثبات غذایی و جلوگیری از نوسان در فراوانی مواد غذایی لازم در کشور از ضروریات امنیت غذایی است.
رئیس جمهور با بیان اینکه کشور ظرفیت‌های مناسبی برای تامین و تولید غذای سالم و در دسترس برای همگان دارد، تضمین سلامت غذا در زنجیره تامین، تولید، توزیع و مصرف را نکته مهم دیگر در تامین امنیت غذایی عنوان کرد و گفت: وزارت بهداشت مسئول تدوین و نظارت بر احصای شاخص‌های سلامت مواد غذایی است و وزارت جهادکشاورزی نیز باید شاخص‌های سلامت در بخش کاشت، داشت، برداشت، فرآوری، حمل و نقل و توزیع محصولات غذایی و پروتئینی را تعیین و بر رعایت آنها نظارت دقیق داشته باشد.
آقای رئیسی با تاکید بر رعایت شاخص‌های سلامت در کل زنجیره تامین مواد غذایی، بر ضرورت بهره‌گیری از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این بخش و فناوری‌های موجود برای ارتقای سلامت تغذیه مردم و هوشمندسازی نظارت بر این فرآیند تاکید کرد.
رئیس جمهور تهیه پیوست عدالت برای فرآیند‌های تامین امنیت غذایی را ضروری برشمرد و اظهار داشت: اجرای عدالت در فرآیند امنیت غذایی منوط به تعیین شاخص‌های ضروری در زمینه میزان کالری و پروتئین مورد نیاز برای مردم و نظارت بر تامین آن به نحو مقتضی است و هر جا که تامین کالری و پروتئین مورد نیاز برای بخشی از مردم ممکن نباشد، دولت باید به شکل مناسب تامین آن را بر عهده بگیرد.
آقای رئیسی اهمال در تامین امنیت غذایی جامعه از سوی دستگاه‌های مرتبط را تخلف و خسارت غیرقابل جبران تلقی نموده و بر ضرورت همکاری همه بخش‌ها از جمله سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد، سازمان دامپزشکی و بخش‌های مرتبط دیگر در زمینه تامین امنیت غذایی تاکید کرد و افزود: سوداگری و سوءاستفاده در حوزه غذا و دارو قابل اغماض نیست و لازم است سوداگرانی که به خاطر سودجویی با جان مردم بازی می‌کنند، به دست قانون سپرده شوند تا برخورد سختی با آنها شود.
رئیس جمهور رعایت شاخص‌های امنیت غذایی و ارتقای کیفیت محصولات غذایی تولید شده در کشور را از مولفه‌های مهم اقتدار منطقه‌ای و جهانی کشور برشمرد و بر استفاده حداکثری از همه ظرفیت‌های کشور برای رسیدن به خودکفایی در تولید مواد غذایی و همچنین نظارت بر اجرای الگوی کشت با اولویت تولید کالا‌های اساسی تاکید کرد.
آقای رئیسی در ادامه وزارت جهادکشاورزی را مسئول تولید مواد غذایی و وزارت بهداشت را مسئول تعیین و پایش شاخص‌ها در تولیدات غذایی دانست و تصریح کرد: وزارت جهادکشاورزی با همکاری سازمان حمایت از تولید کننده و مصرف کننده، مسئولیت تنظیم تولید و تامین مواد غذایی، مدیریت قیمت و جلوگیری از هر گونه اجحاف در حق تولیدکننده و مصرف کننده را بر عهده دارد.
رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت مدیریت بازار و قیمت‌ها، به خصوص جلوگیری از عرضه کالا‌هایی که با ارز نیمایی تامین یا تولید شده‌اند با قیمت‌های بالاتر، صادرات مواد غذایی کشاورزی را فرع بر تامین نیاز‌های داخل دانست و از وزارت جهادکشاورزی خواست که تامین نیاز بازار داخل را در اولویت قرار دهد.
آمادگی دولت برای تامین ارز مورد نیاز تولید و تامین مواد غذایی و نظارت دقیق از دیگر نکات مطرح شده از سوی رئیس جمهور در این جلسه بود.
آقای رئیسی در پایان این نشست را جلسه‌ای برای افزایش هماهنگی، هم‌افزایی و همکاری میان دستگاه‌های عضو شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی دانست و با قدردانی از همه تلاش‌های انجام شده در زمینه تامین شاخص‌های امنیت غذایی، از مسئولان دبیرخانه شورا خواست که جلسات آن را مستمر و منظم برگزار کنند.

دیگر خبرها

  • ارزش افزوده صادرات استان مرکزی دو برابر میانگین کشور است
  • رئیسی: اهمال در تأمین امنیت غذایی قابل اغماض نیست
  • اخطار جدی رئیسی درباره غذا و دارو | این ۲ وزارتخانه مسئولند که ...
  • رئیسی: از دانش‌بنیان‌ها برای ارتقای سلامت تغذیه بهره‌گیری شود
  • رئیسی جمهور: از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال و فناوری‌های موجود برای ارتقای سلامت تغذیه مردم بهره‌گیری شود
  • سوداگری در حوزه غذا و دارو قابل اغماض نیست
  • ورود سومین شرکت اقتصادی رضوی به بازار سرمایه طی ۱۴۰۲ / نماد شرکت صنایع غذایی رضوی در فرابورس درج شد
  • تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن در روزه‌داری
  • توصیه‌هایی برای تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن در روزه‌داری
  • ۱۰ نکته طلایی برای درست کردن غذای خانگی سگ