Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-01@02:54:52 GMT

برنامه‌های هفته کتاب در آذربایجان‌شرقی اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۴۳۲۳۴

برنامه‌های هفته کتاب در آذربایجان‌شرقی اعلام شد

شهرام خدایی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، از برگزاری ۱۳۱ نشست کتاب خوان در ایام هفته کتاب خبر داد و گفت: ۸۸ نشست کتابخوان کتابخانه‌ای، ۴۲ نشست کتابخوان مدرسه‌ای و یک نشست کتاب خوان اختصاصی نابینایان استان برگزار خواهد شد.

وی هدف این نشست‌ها را به اشتراک‌گذاری کتاب‌های خوانده شده و ترویج و تبلیغ مطالعه در قالب معرفی کتاب دانست و افزود: این جلسه در فضایی صمیمی تلاش دارد تجربیات مطالعاتی افراد کتابخوان را برای سایر علاقمندان کتاب و کتابخوانی به اشتراک گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خدایی برگزاری هشت جلسه رونمایی و نقد و بررسی کتاب را از جمله برنامه‌های کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌شرقی در هفته کتاب عنوان کرد و افزود: از جمله این جلسات می‌توان به جلسه رونمایی و نقد و بررسی کتاب «از کتاب رهایی نداریم» نوشته اومبرتو اکو و ژان کلود کریر و ترجمه مهستی بحرینی با حضور مسئولان و مدیران استانی و جمعی از علاقمندان کتاب و کتابخوانی، نقد و بررسی کتاب «دانشنامه آبادی‌های میانه» تالیف محمد صادق نائبی در شهرستان میانه و رونمایی و نقد کتاب «دیوان شعر فارسی و ترکی» اثر علی عالیفر در شهرستان شبستر اشاره کرد.

وی برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی استان آذربایجان‌شرقی به میزبانی اداره کل کتابخانه های عمومی، افتتاح کتابخانه شهید محمدرضا فخیمی هریس و بازگشایی کتابخانه حاج حسین واعظ حسینی خاروانا در شهرستان ورزقان، برگزاری هشت مسابقه کتابخوانی در سطح شهرستان های استان، برگزاری جلسات قصه گویی، نقاشی و بازدید دانش آموزان از کتابخانه ها را از جمله سایر برنامه‌های کتابخانه‌های عمومی آذربایجان شرقی برای گرامیداشت هفته کتاب و روز کتاب، کتاب خوانی و کتابدار برشمرد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌شرقی همچنین اجرای طرح «کتاب تلفنی» توسط کتابخانه نور باسمنج در شهرستان تبریز، اجرای «جام باشگاه‌های کتابخوانی» در بخش‌های کودک کتابخانه‌های برگزیده استان، اجرای طرح «با هم بخوانیم» در کتابخانه‌های ولایت شهرستان هوراند و حسین بن علی (ع) تیمورلو شهرستان آذرشهر و حضور کتابداران استان در مدارس جهت تبلیغ و ترویج فعالیت های کتابخوانی را از جمله برنامه های نوآورانه کتابخانه ها در سال۹۷ اعلام کرد.

خدایی افزود: با توجه به محدودیت‌های بودجه‌ای از آغاز سال ۱۳۹۷، در برگزاری برنامه‌های فرهنگی مانند هشتمین جشنواره کتابخوانی رضوی و همچنین برطرف کردن نیازهای نرم افزاری و سخت افزاری کتابخانه ها تلاش حداکثری همکاران بر این بوده است که از ظرفیت خیرین استفاده شود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌شرقی خاطر نشان کرد: ۱۱۲ کتابخانه نهادی و ۳۱ کتابخانه مشارکتی در سطح استان فعال است که با مجموعه‌ای بالغ بر دو میلیون و ۳۶۰ هزار نسخه کتاب در حال ارائه خدمات به استفاده کنندگان هستند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۳۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی مطرح کرد: تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی استان با هدف تحقق اهداف شعار سال به پایان رسید.

حیدر فتح‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: برنامه راهبردی، عملیاتی و تحولی استان با هدف ارتقای سهم ارزش افزوده، شاخص‌های توسعه انسانی، تبدیل ظرفیت‌های بالقوه به بالفعل، تکمیل زنجیره ارزش و تامین، خلق مزیت پایدار، نرخ مشارکت اقتصادی، اعتماد و سرمایه اجتماعی و تعادل‌گرایی در توسعه استان تدوین شده است.

وی افزود: در تهیه و تدوین این برنامه استانداری آذربایجان شرقی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و سایر دستگاه‌های استان، همچنین اتاق بازرگانی‌، صنایع، معادن و کشاورزی استان مشارکت داشتند.

وی تشریح کرد: برخورداری از مدل مفهومی و عملیاتی، چارچوب روش شناسی، قابلیت سنجش پذیر مولفه‌های مطرح شده در برنامه، تدوین و ارائه برنامه تحولی توسط دستگاه‌ها، ترسیم برنامه زمانی پایش و ارزیابی و تحقق اهداف برنامه، نگاه سیستمی در تدوین اجزای برنامه و قابلیت محاسبه داده-ستانده و ارزش به تفکیک بخش‌های کلان اقتصادی، شیوه‌های تامین منابع و الگوی مشارکت بخش خصوصی و عمومی در اجرای برنامه وجه تمایز این برنامه است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی ادامه داد: ارائه ساختار برنامه تحولی توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی در حضور استاندار و سایر اعضای شورای برنامه ریزی و تصویب ساختار برنامه در شورای برنامه ریزی به عنوان بالاترین نهاد در تسهیل‌گری توسعه به برنامه ضمانت اجرایی بخشیده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی، وی اعلام کرد: با اجرا و پایش این برنامه در طول سال، شاهد تحقق رشد اقتصادی و ارتقای سهم ارزش افزوده استان در کل کشور تا پایان سال خواهیم بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری ملاقات مردمی استاندار آذربایجان شرقی
  • برگزاری مراسم تجلیل از ورزشکاران آذربایجان شرقی
  • برگزاری ۲۷ عنوان برنامه به‌مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در سراوان
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • کتابداران دیلم برای جذب دانش آموزان در مدارس حضور یابند
  • ویژه برنامه‌های هفته معلم در شاهرود
  • برگزاری آیین نقد کتاب لبخند آفتابی
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده