Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-23@11:40:14 GMT

دلایل نارضایتی مردم از خودروسازان+سند

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۴۳۲۴۴

دلایل نارضایتی مردم از خودروسازان+سند

بررسی فهرست اعضای هیأت مدیره شرکت‌های تابعه ایران خودرو حاوی نکات معناداری است که باید مورد بررسی نهادهای نظارتی قرار گیرد. آفتاب‌‌نیوز : انتشار لیست اعضای هیئت مدیره شرکت‌های تابعه وزارت کار می‌تواند سرآغازی برای دور جدیدی از مقابله با رانت، فساد و بده بستان‌های سیاسی در شرکت‌های خصولتی و دولتی تلقی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
به گزارش آفتاب‎نیوز به نقل از خبرگزاری فارس، تعمیم این اقدام به دیگر شرکت‌ها یکی از اقدامات اساسی و اثرگذار است که می‌تواند علاوه بر ایجاد شفافیت در مدیریت کارآمدتر و بهتر شرکت های بزرگ و مهم دولتی و خصولتی کمک کند. 
یکی از این شرکت‌ها، گروه صنعتی ایران خودرو است. هر چند که تاکنون هیچ اقدامی از سوی مدیریت گروه صنعتی ایران خودرو در خصوص انتشار لیست اعضای هیئت مدیره شرکت‌های تابعه و وابسته صورت نگرفته است ولی بررسی اعضای هیئت مدیره این شرکت‌ها حاوی نکات معنادار و محل بررسی است که باید مورد توجه افکار عمومی، رسانه‌ها و نهادهای نظارتی قرار گیرد. 
به عنوان نمونه می‌توان به شرکت تهیه و توزیع قطعات و لوازم یدکی ایران خودرو (ایساکو) اشاره کرد، طبق سیاست رسمی شرکت ایساکو بیش از 99.99 درصد از سهام این شرکت متعلق به ایران خودرو است و لذا تمامی انتصابات اعضای هیئت مدیره زیر نظر مدیریت ایران خودرو صورت می‌گیرد. 
این در حالی است که روند انتصابات اعضای هیئت مدیره در زمان مدیریت هاشم یکه زارع مدیرعامل فعلی این شرکت بسیار تامل برانگیز است. 
طبق انتشار اولین روزنامه رسمی بعد از آغاز مدیریت یکه زارع که در تاریخ 1393.9.24 به ثبت رسیده است لیست اعضای هیئت مدیره به شرح ذیل است: 


در لیست فوق نام دو نفر از دیگر نام‌ها آشناتر است، اول حسین نجاری که همزمان مدیرعامل شرکت ساپکو ایران خودرو است. اینکه حسین نجاری می‌تواند همزمان هم مدیرعامل ساپکو باشد و هم عضو هیئت مدیره شرکت ایساکو سوالی است که مدیریت ایران خودرو باید پاسخگو باشد. 
دیگر انتصاب معنادار مربوط به سید محمود نوابی، رئیس سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده است. 
نکته جالب در این انتصاب این است که وی دقیقا 6 روز بعد از دریافت حکم مسئولیت خود در سزمان حمایت (با ثبت در روزنامه رسمی) رسما عضو هیئت مدیره ایساکو می‌شود. 

طبق قوانین جاری کشور، ملاک آغاز و پایان انتصاب فرد در هیئت مدیره یک شرکت ثبت در روزنامه رسمی است. 
براین اساس طبق ثبت اعضای هیئت مدیره مورخ 1394.3.2 آقای نوابی در حدود 6 ماه عضو هیئت مدیره این شرکت بوده است. حال سوال اساسی اینجا است که علت این انتصاب چیست در حالی که سازمان حمایت یکی ا زارکان نظارتی بر عملکرد خودروسازان است؟
ماجرای زمانی جالب‌تر می‌شود که بدانیم محمد شریعتمداری وزیر سابق صنعت و وزیر فعلی کار در آخرین‌ ماه‌های تکیه زدن بر کرسی وزارت صنعت عملا شورای رقابت را از روند قیمت‌گذاری خودرو حذف و سازمان حمایت را جایگزین آن کرد. اقدامی که واکنش منفی اغلب کارشناسان صنعت را برانگیخته است.
کد خبر: ۵۵۶۹۲۸ تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۶

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ایران خودرو سایپا قیمت خودرو ایساکو محمد شریعتمداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۳۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش استقلال خوزستان به لغو دیدار استقلال ملاثانی و فجرسپاسی در ورزشگاه غدیر

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، روز گذشته در چارچوب هفته بیست و هشتم لیگ دسته اول آزادگان مصاف تیم‌های استقلال ملاثانی و فجرسپاسی شیراز به دلیل باز نشدن درهای ورود به ورزشگاه غدیر اهواز برگزار نشد.

امیرحسین فراهانی مسئول برگزاری لیگ دسته اول فوتبال هم با انتقاد از باشگاه استقلال خوزستان که اجازه باز شدن درهای ورزشگاه را نداد گفت که استقلال ملاثانی تیمی غریبه یا از استان دیگری نبوده و مسابقات رده استانی هم در ورزشگاه غدیر برگزار می‌شود، استقلال ملاثانی به اندازه یک تیم رده پایه هم نبود؟ یک زمین و دو رختکن می‌دادند و نیاز به امکانات دیگری در ورزشگاه غدیر نبود.

امیدعلی نجفی مدیرعامل استقلال خوزستان در واکنش به اتفاقات رخ داده به خبرنگار ورزشی آنا اظهار کرد: این مورد همه در راستای مسائل قانونی بوده است. یک ناهماهنگی در خود آن مجموعه رخ داده، می‌خواهیم تا بعدازظهر تمامی مستندات را جمع‌آوری کنیم به خاطر آنکه اذهان عمومی روشن شود. مردم خوزستان مردم شریفی هستند و ما هم در راستای مسئولیت اجتماعی‌مان دریغ نکردیم. اینکه بخواهند مواردی را به موضوع دیروز بچسبانند مسائلی است که در قاموس ما نیست و بعدازظهر امروز رئیس هیئت مدیره باشگاه با مستندان در رابطه با این مسئله توضیحات لازم را ارائه خواهد کرد.

نجفی خاطرنشان کرد: نمی‌خواهم جوابی به اقای فراهانی بدهم به خاطر اینکه مکاتباتی که با ایشان شده یا در جریان نیستند یا اطلاع ندارند. ما مشکل سخت افزاری در اهواز داشتیم و همه کسانی که در جریان مسابقات هستند این موضوع را می دانند. داستان استقلال ملاثانی این نبوده که او می‌گوید. اینکه بخواهیم افکار مثبت را فقط برای خود بدانیم و دیگران را محکوم کنیم کار پسندیده‌ای نیست. با این حال اجازه دهید تا رئیس هیئت مدیره باشگاه بعدازظهر با مستندات توضیحات کاملی دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احتمال تغییرات در هیئت مدیره وجود دارد
  • انتصاب عضو جدید هیئت مدیره شرکت ملی پست
  • چگونه ترکیه از صنعت خودروسازی ایران پیشی گرفت و ما بی توجه به فرمان رهبری دنبال مدیریت دولتی خودروسازی هستیم
  • بیشترین نارضایتی مردم از خودرسازان چیست؟ | ویدئو
  • چرا مدیریت خودروسازان دولتی محکوم به واگذاری به بخش خصوصی است؟
  • توضیحات شرکت پلیمر آریاساسول در رابطه با مصوبات مجمع عمومی سال ۱۴۰۲
  • واکنش استقلال خوزستان به لغو دیدار استقلال ملاثانی و فجرسپاسی در ورزشگاه غدیر
  • هشدار نماینده ولی فقیه به اعضای شورای اسلامی شهر ارومیه/ برای جبران عقب افتادگی‌ها از حواشی بپرهیزید
  • نباید قیمت‌ های سلیقه‌ای خودروسازان ملاک قرار بگیرد
  • علیرضا مولایی عضو هیئت مدیره شرکت خدمات و پشتیبانی توسعه تعاون شد