Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل اسفندیاری پور گفت: آقایان مگر در گذشته نمی‌گفتند گندم خارج از کشور ارزان تر است، بسم الله اگر می‌توانند اکنون بروند با ارز ۸۴۰۰ تومان(نیمایی) این محصول را به کشور بیاورند.

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، اسماعیل اسفندیاری پور مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی با وجود اینکه نرخ خرید تضمینی پیشنهادی گندم و سایر محصولات کشاورزی را قبل از آغاز سال زارعی (به شورای اقتصاد) اعلام کرده است اما هنوز جوابی از شورای اقتصاد و آقای نوبخت دریافت نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آنها جوابی به نرخ پیشنهادی وزارت جهاد کشاورزی برای تعیین نرخ خرید تضمینی گندم  نداده اند و ما نیز به شدت گلایه‌مند هستیم اما نمیدانیم که دیگر باید چه کار کنیم؟ 

قیمت خرید تضمینی گندم باید حداقل 30 درصد افزایش یابد

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: نظر کارشناسی بنده آن است که به نرخ فعلی خرید تضمینی گندم با توجه به عدم افزایش قیمت در سال گذشته باید 30 درصد اضافه شود که این رقم  معادل حداقل نرخ تورم است و با احتساب میزان غیر رسمی تورم بیشتر از اینها  است.

وی تصریح کرد: اگر قرار است که امنیت ( غذایی) کشور را به خطر بیندازیم بسم الله و همین رفتار را داشته باشیم؛ چرا باید اشتباه سال 91 را تکرار کنیم؟ در آن مقطع قیمت کاه و گندم با یکدیگر برابر بود که تکرار این امر باعث سرخوردگی کشاورزان می شود.

اسفندیاری پور افزود: در این صورت زارعان انگیزه مناسبی برای تولید ندارد و  از نهاده مناسبی نیز برای تولید استفاده نمی‌کند و به تولید ملی آسیب میزنند.

وی خاطرنشان کرد: در صورتی که 30 درصد هم به نرخ  خرید تضمینی 1300 تومانی گندم در سال قبل اضافه شود بازهم کشاورزان در حال کمک رسانی به مردم برای خرید ارزان تر نان هستند.

قیمت گندم وارداتی بیش از 2400 تومان است

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه نمی‌شود که از جیب کشاورزان تصمیم گرفت، گفت: «وقتی که خرید انحصاری گندم در کشور وجود دارد، می خواهیم به صورت انحصاری نیز تصمیم بگیریم؛ اشکال ندارد به کشاورز کاری نداشته باشید، قیمت هم به من ندهید، گندم را صادر می‌کنیم.»

 وی افزود: آقایان مگر در گذشته نمی‌گفتند گندم خارج از کشور ارزان تر است، بسم الله اگر می توانند اکنون بروند گندم وارد کنند و این محصول را با ارز 8400 تومان(نیمایی) به کشور بیاورند.

اسفندیاری پور گفت: در صورتی که با این نرخ ( ارز نیمایی) گندم وارد کنند قیمت هر کیلوگرم از این محصول 2400 تومان می‌شود.

با تکرار اشتباهات دوباره روزی را می بینم که سالانه 7 میلیون تن گندم وارد کنیم

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: به خاطر اشتباهات موجود در سال 90 تا 92، مجبور به واردات 7 میلیون تن گندم شدیم، در صورتی که این روند ادامه پیدا کند دوباره آن روز را می بینیم، اما کسانی که این تصمیم را میگیرند باید جوابگو نیز باشند.

وی اظهار داشت: «وزارتخانه و دولت در ابتدا خیلی خوب کمک کردند اما دو سال است که کم لطفی‌ها خیلی جدی است و نمی شود اسمی برای این کار گذاشت؛ مصالح ملی کشور بر همه موقعیت‌های خودمان ارجح است.»

 نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی از جمله گندم بر اساس قانون باید قبل از آغاز سال زراعی یعنی حداکثر تا یکم مهر ماه اعلام شود اما در دو سال گذشته این نرخ همراه با تاخیر چند ماهه اعلام شده است.

این شرایط باعث می‌شود که کشاورزان نتوانند تصمیم گیری لازم را برای کشت داشته باشند و از انگیزه آنها برای کشت و کار کاسته می‌شود و از طرفی موضوع خودکفایی گندم و تامین امنیت غذایی کشور تحت تاثیر قرار می‌گیرد . 

منبع:تسنیم

انتهای پیام/ 

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جهاد کشاورزی خرید تضمینی گندم گندم مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی واردات گندم وزارت جهاد کشاورزی وزیر جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۳۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح سرشاخه کاری در باغ‌های گردوی نهاوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند با اشاره به وجود بیش از ۱۴ هزار هکتار انواع باغ در این شهرستان که بیشترین سطح باغ در استان همدان است، گفت: نهاوند امسال در اجرای طرح سرشاخه کاری رتبه برتر کشور را دارد.

توکل آبشناس افزود: بیش از ۴ هزار هکتار باغ گردو در شهرستان نهاوند وجود دارد که پس از باغ سیب، بیشترین سطح باغ‌های این شهرستان را به خود اختصاص داده است. 

او همچنین گفت: امسال بیش از ۱۸ هزار و ۵۰۰ پیوندک رایگان گردو در اختیار باغداران قرار می‌گیرد و استقبال خوبی از این طرح شده است. 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند افزود: سالانه ۷ هزار تن گردو در این شهرستان برداشت می‌شود که با اجرای این طرح پیش بینی می‌شود ۱۰ درصد افزایش تولید داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره پخت نان محلی در شهرستان اهر
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • خرید تضمینی گندم به ۵۵۶ هزار تن رسید
  • هدفگذاری ۲ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی در برنامه هفتم توسعه
  • اجرای طرح سرشاخه کاری در باغ‌های گردوی نهاوند
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد
  • خرید ۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان