Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک فعال بازار زعفران گفت: زمانى که کالا در بورس عرضه شود به دلیل افزایش مشتریان جهت تقاضا، تولیدکنندگان را مجاب به افزایش کیفیت کالاهاى خود مى کنند و همین امر سبب افزایش کیفیت کالاهاى تولید داخل با نرخ مناسب در کشور خواهد شد.

محمد صمدی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان در خصوص وضعیت بازار زعفران گفت: با توجه به اینکه زعفران در بورس کالا به تناسب قیمتى رسیده است بنابراین باید به طور حتم این محصول در بورس به طور گسترده عرضه و معامله شود تا خریداران و تولیدکنندگان واقعى بتوانند به دلیل اطمینان موجود در بورس به معاملات خود بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه بیان کرد: با توجه به شفافیتى که در قیمت و معاملات بورس کالا وجود دارد فعالان بازار شاهد کمرنگ شدن فعالیت واسطه گرانى هستند که هر ساله با سوءاستفاده از بازار باعث متضرر شدن آن‌ها در معاملات بازار مى شدند.

این فعال بازار زعفران اظهار کرد:با توجه به اینکه بورس کالا فعالیت خود را همراه با قانون، استاندارد و شفافیت پیش مى برد بنابراین بهترین گزینه براى کنترل بازار جهت جلوگیرى از سواستفاده گرى‌ها و کاهش کاذب قیمت است.

 رئیس اتاق بازرگانى بجنورد تاکید کرد: تا امروز از ظرفیت‌های بورس در بخش کشاورزی بهره زیادی گرفته نشده است، اما اکنون که روند معاملات در بازار به دلیل نوسانات نرخ ارز با چنین آشفتگى هایى همراه شده است، مزایای بورس بیشتر نمایان شده است و در واقع می‌توان از تهدید‌های امروز اقتصادی به عنوان یک فرصت بزرگ برای حضور در بورس کالا استفاده کرد.

صمدی به عرضه کلیه کالاهاى تولیدى در بورس کالا اشاره کرد و گفت: زمانى که تولیدکنندگان متوجه نظم بازار به دلیل کمک هاى بورس کالا مى شوند به طور حتم خود تصمیم به عرضه کالاهاى تولیدیشان در بورس کالا خواهند گرفت و این امر رفته رفته منجر به پررنگ‌تر شدن نقش بورس کالا در بازار خواهد شد.

وی به نقش بورس در افزایش کیفیت کالاهاى تولیدى را اینگونه بیان کرد: مسلما زمانى که کالا در بورس عرضه شود به دلیل افزایش مشتریان جهت تقاضا، تولیدکنندگان را مجاب به افزایش کیفیت کالاهاى خود مى کنند و همین امر باعث مى شود تا با گذر زمان شاهد افزایش کیفیت کالاهاى تولید داخل با نرخ مناسب در کشور باشیم و متقاضیان هم تشویق به خرید کالا از یک کانال متناسب خواهند شد.

این فعال بازار زعفران باتاکید بر عملکرد موفقیت آمیز بورس کالا خاطر نشان کرد: با توجه به موفقیتى که در عملکرد بورس کالا شاهد بودیم تمایل بسیار زیادى جهت راه اندازى این بورس در شهر بجنورد داریم به همین دلیل تاکنون ضمن پیگیرى اقدامات اولیه جلسات زیادى را در این خصوص برگزار کردیم تا بتوان از طریق راه اندازى بورس علاوه بر انجام معاملات کلیه کالا‌ها در این بورس به وضعیت بازار نظم ببخشیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: زعفران تنظیم بازار عرضه زعفران بورس کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۴۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود

 اول اردیبهشت ماه، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیئت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.  

براین اساس کالاهای مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف کالای چای از این لیست است.  

در این راستا کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند.  

یکی از فعالان صنعت چای گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می شود.  

 طاهری اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می شود.  

این فعال صنعت چای با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هریک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می شود.  

او ادامه داد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می آورد.   

این فعال بخش خصوصی با اشاره به محدودیت های وارد شده به  صنعت چای در یکسال و نیم گذشته، گفت:  مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای که با تلاشی فوق العاده، ایجاد شده دچار خدشه نشود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • صادرات طلای سرخ به ۴۰۰ تن می‌رسد
  • دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ
  • صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل
  • افزایش کیفیت و حذف واسطه‌ها با عرضه زعفران در بورس کالا
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • اجرای قانون مالیات بر سوداگری در مهار نرخ ارز،مسکن،خودرو و طلا موثر است/مصوبه مجلس به رونق بورس کمک می کند
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • جزئیات فروش شفاف زعفران در بورس کالا
  • عرضه هزار و ۵۰۰ کیلو زعفران فردا در بورس کالا
  • ۱۵۰۰ کیلو گرم زعفران فردا در بورس کالا عرضه می‌شود