Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@09:07:51 GMT

کره جنوبی در مورد کنار گذاشتن نفت ایران جدی است؟

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۴۴۱۱۴

کره جنوبی در مورد کنار گذاشتن نفت ایران جدی است؟

کره جنوبی پس از اجرایی شدن تحریم های ایران، خرید نفت از ایران را از سر می‌گیرد اما به نظر می رسد کاهش تدریجی خرید نفت از ایران به صفر در دستور کار این کشور باشد. ۲۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۰ اقتصادی نفت و انرژی اقتصاد جهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اویل پرایس، کره جنوبی در ماه اکتبر هیچ نفتی از ایران وارد نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دومین ماه متوالی است که یکی از بزرگترین واردکنندگان نفت به دنبال اعمال تحریم های آمریکا علیه ایران که در پنج نوامبر اجرایی شد، از خرید نفت ایران خودداری کرده است .

رویترز به نقل از مقامات گمرک کره جنوبی اعلام کرد که این کشور در ماه سپتامبر برای اولین بار طی شش سال گذشته خرید نفت از ایران را متوقف کرد،در حالی که مطمئن نبود معافیتی از طرف وزارت خزانه داری آمریکا دریافت می کند یا نه.

کره‌جنوبی و هفت کشور دیگر وارد کننده نفت ایران از تحریم‌ها معاف شدند. البته این معافیت ها موقتی و شش ماهه هستند و واشنگتن انتظار دارد پس از آن واردات نفت ایران به صفر برسد . به نظر می رسد کره جنوبی در راستای سیاست دولت آمریکا برای به صفر رساندن واردات نفت ایران طی ماه های آینده و با وجود ازسرگیری واردات نفت ایران به تدریج واردات نفت از ایران را به صفر خواهد رساند.

کره جنوبی بین ماه های ژانویه تا آخر اوت 7.15 میلیون تن نفت خام از ایران وارد کرده که نصف مقدار واردات سال گذشته این کشور است. حالا طبق گزارش‌های رسیده،کره جنوبی می‌تواند تا 200 هزار بشکه در روز میعانات گازی از ایران بخرد . در همین حین، در ماه اکتبر این کشور کمبود بشکه های نفت ایران را با واردات نفت از عربستان جبران کرده است. واردات از عربستان دو برابر شده است .

اس پی گلوبال پتس در اوایل ماه جاری گزارش داد که کره جنوبی پس از اجرایی شدن تحریم های ایران، خرید نفت از ایران را از سر می‌گیرد. کره پنجمین وارد کننده بزرگ نفت است و ماهانه 4 میلیون بشکه نفت خام ایران را میخرد .

کره جنوبی در این معامله نفتی و سایر معامله ها با ایران از ارز ملی خود به جای دلار استفاده می‌کند. ایران فعالانه در حال گسترش تجارت با ارزهای ملی با متحدان بین‌المللی خود است چون از معامله با دلار تحریم شده است .

انتهای پیام/59

R1012122/P1012122/S7,80,85/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۴۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات گوشت از آفریقا به کشور

محمد صادق قنادزاده امروز در حاشیه نشست دومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در جمع خبرنگاران، گفت: مذاکرات تجارت آزاد با کشور پاکستان آغاز شده است، تاکنون ۴ دوره مذاکره داشته‌ایم و قبل از سفر رئیس جمهور به این کشور در خصوص مذاکرات تجارت آزاد تبادل فهرست و سند کرده‌ایم و در انتظار هستیم تا طرف پاکستانی پاسخ دهد.

وی افزود: سال گذشته برنامه‌ریزی شد تا در یک سند ۵ ساله تجارت دو کشور به ۵ میلیارد دلار دست یابیم. همچنین رؤسای جمهور ایران و پاکستان برای تحقق تجارت ۱۰ میلیارد دلاری توافق کرده‌اند.

معاون سازمان توسعه تجارت ایران افزود: موافقت‌نامه تجارت آزاد با اوراسیا نیز در انتظار مصوبه مجلس است. طرف‌های مقابل ما قول داده‌اند که تا پایان بهار امسال مصوبه مجلس را می‌گیرند و لذا ما نیز امیدواریم قبل از پایان دوره مجلس فعلی مصوبه مجلس را دریافت کنیم.

وی در خصوص تجارت ایران و قاره آفریقا اظهار کرد: قاره آفریقا هزار و ۲۰۰ میلیارد دلار تجارت دارد لذا بازار کشورهای آفریقایی بسیار بزرگ است و در حوزه‌های مختلف از جمله معدن، نفت، گاز، پتروشیمی و … می‌توان در این کشور فعالیت کرد و در حوزه‌های مختلف با توجه به مواد اولیه موجود در این کشور می‌توان برای تولید مشترک برنامه‌ریزی کرد.

قنادزاده در پاسخ به این سوال که آیا قرار است یک هیأت تجاری از کره شمالی نیز برای بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی به ایران بیاید، گفت: هنوز هیأتی وارد نشده است. تا قبل از برگزاری نمایشگاه و حضور کشورهای مختلف در نمایشگاه نمی‌توانیم بگوییم به طور قطع چه کشوری برای بازدید از این نمایشگاه حضور خواهد داشت.

وی در خصوص گوشت‌های وارداتی از آفریقا بیان کرد: گوشت گرم از کنیا، آفریقای جنوبی و تانزانیا به ایران وارد می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • واردات گوشت از آفریقا به کشور
  • هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است
  • هدف تحریم در تنگنا گذاشتن جمهوری اسلامی است | با جهش تولید، جیب کارگر پر می‌شود
  • رهبر معظم انقلاب: هدف از تحریم، در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است تا از خطوط استعماری و استکباری تبعیت کند/ بعضی انشاءالله خیرخواهانه توصیه می‌کنند که با آمریکا {کنار بیاییم}؛ یک چیزی می‌گویم گوش کنید، توقعات این‌ها تمامی ندارد
  • ببینید | رهبر انقلاب: هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است
  • رهبر انقلاب: با جهش تولید، جیب و دست کارگر پر می‌شود /هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است
  • افزایش مدت گارانتی خودرو در ایران
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند