Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-24@22:33:51 GMT

حفظ جنگل ها در گرو مشارکت مردمي است

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۴۴۱۳۴

حفظ جنگل ها در گرو مشارکت مردمي است

خبرگزاري آريا - سمنان - ايرنا - مديرکل دفتر آموزش، ترويج و مشارکت هاي مردمي سازمان جنگل ها، مراتع و آبخيزداري کشور گفت: مشارکت مردمي اساس سياست گذاري براي حفاظت و توسعه پايدار جنگل هاي کشور است.

وحيد جعفريان روز جمعه در گفت و گو با ايرنا در سمنان با اشاره به نقش خطير آموزش و مشارکت مردم در حراست از عرصه هاي طبيعي، افزود: افزايش پيوند مردم با طرح هاي منابع طبيعي نيازمند مقدماتي مانند ظرفيت سازي، آموزش، توانمندسازي و انعطاف پذيري در طرح نويسي اين سازمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان کرد: هيچ يک از منافع طرح هاي آبخيزداري بدون مشارکت مردمي پايدار نخواهد بود و استفاده از ظرفيت مشارکت مردمي با توجه به علاقه اي که به زادگاه خود دارند راهکار استفاده و حفاظت پايدار است.
جعفريان خاطرنشان کرد: تغيير گفتمان با جوامع محلي در پيشبرد اهداف يکي از موضوعات مهمي است که بايد مسوولان امر به آن توجه ويژه داشته باشند.
جعفريان تصريح کرد: 248 تسهيل گر با سازمان جنگل ها براي انتقال اطلاعات به جوامع محلي براي افزايش مشارکت مردمي همراهي مي کنند.
مديرکل دفتر آموزش، ترويج و مشارکت هاي مردمي سازمان جنگل هاي کشور ادامه داد: تسهيل گران در 175 شهرستان و در 233 حوزه از 650 حوزه آبخيز اجراي طرح هاي آموزشي و ترويجي بين جوامع محلي را آغاز کردند.
وي يادآور شد: رويکرد مشارکتي مستلزم توجه تمامي اقشار و تخصيص منابع لازم به اين بخش است.
**توسعه مشارکت هاي مردمي نيازمند 2 هزار ميليارد ريال
به گفته مديرکل دفتر آموزش، ترويج و مشارکت هاي مردمي سازمان جنگل هاي کشور، آموزش، ترويج و مشارکت مردمي به منظور حفظ و توسعه پايدار عرصه هاي طبيعي نيازمند به 2 هزار ميليارد ريال است.
جعفريان افزود: به منظور توانمندسازي، ارتقاي ظرفيت و ترويج مشارکت مردمي در عرصه هاي منابع طبيعي 100 ميليارد ريال اعتبار از صندوق توسعه ملي تخصيص يافت.
مديرکل دفتر آموزش، ترويج و مشارکت هاي مردمي سازمان جنگل هاي کشور با اشاره به اين که 30 درصد اعتبارات بايد مبتني بر فعاليت هاي توانمندسازي، ظرفيت سازي و آموزش باشد، ابراز داشت: با توجه به پيش نيازهاي توسعه مشارکت هاي مردمي اعتبارات تخصيصي با آن فاصله دارد.
به گزارش ايرنا، حفاظت 20 ميليون هکتار از عرصه هاي طبيعي کشور در زمان حاضر به مردم سپرده شده است.
استان سمنان 9.7 ميليون هکتار وسعت دارد که 55 درصد نواحي بيابان و خشک، 38.5 درصد مراتع، 2 درصد اراضي کشاورزي و 3.6 درصد جنگل است.
9891/6103
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۴۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی ایران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

تفاهم‌نامه همکاری بین وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی ایران با هدف تحقق‌بخشیدن به اهداف مشترک و توسعه همکاری‌ها در رفع نیازها و ارتقای توانمندی‏‌های فناورانه کشور امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، تفاهم‌نامه همکاری بین وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی ایران، امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت‌) با هدف اجرای تدابیر رهبر معظم انقلاب اسلامی و در چارچوب سیاست‌های کلی نظام، سیاست‏‌های اقتصاد مقاومتی، تحقق سند چشم‏‌انداز و بهره‌مندی از ظرفیت‌ها دو طرف برای تحقق‌بخشیدن به اهداف مشترک و توسعه همکاری‌ها در رفع نیازها و ارتقای توانمندی‏‌های فناورانه کشور، بین محمد قنادی‌مراغه، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران، و وحیدرضا زیدی‌فر، معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری امضا شد.

این تفاهم‌نامه در ۱۰ ماده برای افزایش‏ همکاری و هم‌افزایی در بخش‌های پژوهش، توسعه و تعمیق به‌کارگیری پرتوها و فناوری‌های نو هسته‌ای در صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی و تسهیل ارائه خدمات و محصول با درنظرگرفتن همه امکانات دو طرف اعم از فنی، تخصصی و تجربه نیروی انسانی به امضا رسید.

اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، توسعه شبکه همکاری فناورانه با هدف هم‌افزایی و پرهیز از موازی‌کاری با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها، همکاری در زمینه راهبری پژوهش، توسعه فناوری، نظارت، اجرا و سرمایه‌گذاری برای مجموعه‌ طرح‌های مرتبط با زمینه‌های هسته‌ای، پرتویی و کاربردهای نو آن، همکاری و مشارکت در زمینه تدوین، روزآمدکردن و پیاده‌سازی الزام‌ها، استانداردهای تخصصی صنعت نفت از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است. 

کمک به اجرای برنامه توسعه نیروگاه‌های هسته‌ای کشور با استفاده از ظرفیت ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور، همکاری و مشارکت در زمینه فعالیت‌های علمی، آموزشی، ترویجی و پژوهشی استانداردسازی، توسعه هوشمندسازی و علم داده‌ها، همکاری و مشارکت در زمینه‌های ارزیابی انطباق و تأیید صلاحیت، همکاری و مشارکت در زمینه انجام فعالیت‌های آزمایشگاهی، اندازه‌شناسی و ردیابی دقتی، همکاری و مشارکت در زمینه تأیید صلاحیت اشخاص (مانند گواهینامه تأیید صلاحیت حرفه‌ای کارشناسان فنی استانداردسازی)، از دیگر مواردی است که برای تحقق اهداف مشترک در دستور کار قرار می‌گیرد.

بر این اساس، حداکثر دو هفته پس از امضای این تفاهم‌نامه، کمیته راهبری متشکل از نمایندگان معرفی‌شده از سوی دوطرف به‌منظور ایجاد هماهنگی، نظارت، تسهیل و تسریع در اجرای مفاد این تفاهم‌نامه و تدوین دستورعمل‌های اجرایی و دیگر اقدام‌های لازم تشکیل می‌شود.

دیگر خبرها

  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • استفاده از الگوهای نوین مشارکتی در پروژه‌های شهری اصفهان
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی
  • توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی
  • سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد
  • مجمع خیران مشارکتی طرح‌های محیط زیستی در ۳۱ استان کشور تشکیل می‌شود
  • وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی ایران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • برنامه جذب ۸۰ همت سرمایه بخش خصوصی توسط شهرداری تهران
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و تولید
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و جهش تولید