Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه تاکنون دو مرحله نفت را از طریق بورس انرژی عرضه کرده‌ایم، گفت: بورس انرژی می‌تواند تقابلی برای تحریم‌های نفتی باشد و اگر برنامه ریزی خوبی صورت گیرد این مهم می‌تواند باعث رونق این بورس شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عرضه کالا‌های مختلف نفت می‌تواند شاخصی برای عرضه کالا‌های دیگر شود، افزود: می‌توان از طریق بورس انرژی تحریم‌ها را دور زد، اما باید مسئولانی مثل وزیران اقتصاد، صنعت، تعاون و جهاد سناریویی را تعریف کنند تا اگر نتوانستیم نفت را عرضه کنیم و بورس انرژی هم جواب نداد، بتوانیم از راه‌های دیگر مثل صادرات غیر نفتی درآمد داشته باشیم.

عضو کمیسیون اقتصاد مجلس تصریح کرد: اینکه رهبر معظم انقلاب در سال‌های اخیر فرمودند آرزوی من این است که چاه‌های نفت پلمپ شود، بخاطر این است که باید اتکا به صادرات غیر نفتی کنیم.

موسوی لارگانی خاطرنشان کرد: اگر ۸ کشور معاف شده از تحریم های نفتی ایران هم نتوانند نفت ما را وارد کنند، ضروری است که تصمیمات و پیش‌بینی هایی انجام دهیم، چرا که ممکن است همان طوری که برجام محقق نشد، این امر هم محقق نشود.

وی با اشاره به مذاکرات چندین ماهه ایران و اروپا برای حفظ برجام، گفت: ما چند ماه است که معطل مذاکره با اروپا هستیم درحالیکه نیاز به مذاکره نبود و وقتی چند کشور با هم مذاکره و توافق کردند و یک مزاحم خارج شد، سایرین باید بتوانند به تعهدات خود عمل کنند.

نماینده فلاورجان در مجلس ادامه داد: زمانی که آمریکا از برجام خارج شد، قرار بر این بود که اروپایی‌ها ظرف دو هفته تعیین تکلیف کنند، اما اکنون چندین ماه گذشته است و آنها در حال وقت کشی هستند.

موسوی لارگانی با طرح این سوال که آیا ما یک برنامه‌ریزی داریم که اگر اروپایی‌ها هم بد عهد و بد پیمان شدند چه اقدامی باید انجام دهیم؟ گفت: مسئولان باید در رابطه با نفت برنامه ریزی کنند و جایگزینی برای صادرات نفت ایجاد کنند؛ همچنین دولت باید با در اختیار قرار دادن سرمایه در گردش از تولید کنندگان حمایت کرده و چرخه تولید را به حرکت درآورد تا صادرات غیر نفتی ما افزایش یابد.

عضو کمیسیون اقتصاد مجلس ادامه داد: ایران توانایی صادرات کالا‌هایی را دارد که قطعا می‌تواند جایگزین نفت شود، اما بی‌توجهی‌ها سبب شده است که تکیه ما فقط بر صادرات نفت باشد و دائم نگران این هستیم که اگر صادرات نفت کم شود چه کنیم در حالیکه اگر در ۱۰ سال گذشته به فرمایشات اقتصادی رهبر انقلاب گوش می‌کردیم، تهدید، فشار و تحریم‌ها را احساس نمی‌کردیم.

موسوی لارگانی در پایان با اشاره به بیانات رهبر انقلاب  درباره اینکه ۸۰ درصد این مشکلات مربوط به سوء مدیریت در داخل است و فقط ۲۰ درصد به خارج مربوط است؛ خاطرنشان کرد: مسئولان باید پاسخ دهند چرا کالا‌هایی که از صفر تا ۱۰۰ در داخل تهیه می‌شود، اما تحت شعاع بازار ارز قرار گرفته است؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۴۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی

یک کارشناس بازار سرمایه رشد صادرات نفت و پتروشیمی و همچنین رشد تولید خودرو در سال جاری را زمینه‌ای را برای بهبود شرایط نماد صنایع پتروشیمی و خودرویی و در نهایت بازار سهام عنوان کرد.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «علی فراقی» کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بازارنیوز پیرامون تاثیر افزایش صادرات نفت و محصولات پتروشیمی بر وضعیت بازار سهام اظهار کرد: رشد صادرات این نوع کالا‌ها صرفاً بر کرک اسپرد صنایع پتروشیمی حاضر در بورس اثر‌گذار خواهد بود. به هر اندازه کرک اسپرد آن‌ها رشد پیدا کند به همان اندازه وضعیت نماد صنایع این شرکت‌ها بورس هم ارتقاء می‌یابد.


این کارشناس بازار سرمایه همچنین درباره افزایش تولید خودرو و تاثیر این موضوع بر بازار بورس هم گفت: با توجه به جایگاه نماد‌های خودرویی در بازار، تغییر مثبت در این بخش هم می‌تواند یک اتفاق مثبت برای بورس باشد، اما افزایش تولید خودرو زمانی بر بازار سهام موثر واقع می‌شود که قیمت کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو و سایپا هم دست‌خوش تغییر پیدا کند.


وی تصریح کرد: تقارن افزایش تولید با رشد قیمت خودرو و نزدیک شدن آن به نرخ بازار ابتدا برای این دو خودرو ساز و سپس سهامداران آن یک اتفاق مثبت خواهد بود.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: بورس ، تولید خودرو ، صادرات پتروشیمی ، قیمت کارخانه‌ای خودرو ، بازار سرمایه لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9T

دیگر خبرها

  • تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • ۵ هزار میلیارد تومان دیگر به بورس انرژی تزریق شد
  • برای دومین بار؛ تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • پارلمان اروپایی قواعد سلاح برای غیرنظامیان را تشدید کرد
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • کسب نشان طلای بازارهای سهام FEAS توسط کارگزاری مفید
  • تأسیس شرکت پروژه راهکاری برای تحقق جهش تولید
  • توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!