Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئولان و مردم گرگان صبح امروز (جمعه ۲۵ آبان) با حضور گسترده در روبه‌روی بیمارستان حکیم جرجانی به مرحومان نوربخش و تاج‌الدینی معاونین وزیر کار ادای احترام کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، مراسم ادای احترام به پیکر دو خدمتگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، مرحوم سید تقی نوربخش، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی و مرحوم عبدالرحمن تاج‌الدین رئیس و معاون مجلس سازمان تأمین اجتماعی  کشور با حضور  مردم ولایت مدار گرگان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امروز مردم گرگان در مقابل بیمارستان حکیم جرجانی گرگان با دو تن از خادمین به‌نظام که برای بازدید و بررسی اجرای چند پروژه به استان گلستان سفرکرده بودن خداحافظی کردند.

 

گرچه حضور مردم گلستان در این مراسم شاید نتواند جبران خدمات این عزیزان باشد ولی قطعاً از آلام و دردهای خانواده این عزیزان می‌کاهد.

 

امروز مردم گرگان با حضور خود نشان دادند که قدردان خدمت‌های مسئولان هستند.

 

در این مراسم برخی مسئولان استان مانند استاندار گلستان اشک می‌ریخت و بیان می‌کرد که میزبان خوبی برای مدیرعامل تأمین اجتماعی نبوده ابراز پشیمانی می‌کرد.

 

گرچه قطعاً فوت این دو نفر مسئولیتی بر عهده استاندار گلستان ندارد.

 

سید مناف هاشمی، استاندار گلستان، در حاشیه این مراسم و در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: طبق برنامه بنا نبود از بیمارستان حکیم جرجانی بازدید کنیم ولی به درخواست و اصرار مرحوم نوربخش به سمت بیمارستان رفتیم.

 

وی بابیان اینکه این واقعه اسفناک بسیار ناراحت هستم، تأکید کرد: این عزیزان برای توسعه به استان گلستان سفرکرده بودند که متأسفانه این تصادف اتفاق افتاد.

 

استاندار گلستان بابیان اینکه این حادثه در پشت یکی از تقاطع‌های مرگ استان گلستان رقم خورد، افزود: در این صحنه به فاصله چندمتری تریلی به خودرو برخورد کرد و این حادثه رقم خورد.

 

در پایان هاشمی ضمن تسلیت به خانواده این دو عزیز افزود: برای همه مردم گلستان و مسئولان این استان این حادثه غم‌انگیز و تلخ بود.

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: اردبیل شیراز خوزستان محمد جواد ظریف تبریز ۲۰۱۸ مهدویت تامین اجتماعی تصادفات جاده ای زعفران تاج الدینی استاندار گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۴۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی به محمدعلی جناح «قائد اعظم» ادای احترام کرد

به گزارش قدس آنلاین رئیس جمهور در ادامه برنامه‌های دومین روز سفر خود به پاکستان، به شهر کراچی به عنوان مرکز ایالت سند سفر کرد و در بدو ورود با حضور در آرامگاه محمدعلی جناح، به مقام «قائد اعظم» و رهبر استقلال این کشور ادای احترام کرد.

سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز - سه‌شنبه - در ادامه برنامه‌های دومین روز سفر به پاکستان، پس از سفر به ایالت پنجاب و شهر لاهور، به کراچی مرکز ایالت سند نیز سفر کرد و در بدو ورود با حضور در آرامگاه محمدعلی جناح «قائد اعظم» و پدر استقلال این کشور، با تقدیم تاج گل و قرائت فاتحه به مقام وی ادای احترام کرد.

محمدعلی جناح ملقب به قائد اعظم در ۲۵ دسامبر سال ۱۸۷۶ در یکی از محله‌های کراچی به دنیا آمد. پدرش بازرگان و خواهرش «فاطمه» یکی از مبارزان دوران استقلال پاکستان و هندوستان بود. وی در سال ۱۸۹۵ از دانشگاه انگلیس فارغ التحصیل شد و بعد از دریافت مدرک دکترای قانون، فعالیت سیاسی خود را آغاز کرد.

جناح در سال ۱۸۹۶ به کنگره هند پیوست و در سال ۱۹۱۳ به عضویت «حزب آل اندیا مسلم لیگ» که توسط مسلمانان هند تشکیل شده بود درآمد. وی در سال ۱۹۱۶ بعد از برگزاری اجلاس ویژه حزب مسلم لیگ در شهر «لکهنو» به عنوان رهبر این حزب انتخاب شد.

محمدعلی جناح نقش مهمی در نزدیکی کنگره هند با حزب مسلم لیگ برای بیرون کردن انگلیس از هندوستان داشت. در سال ۱۹۲۹ جناح در گزارشی به عنوان «گزارش نهرو» بر ۱۴ نکته اساسی درباره حقوق مسلمانان تأکید کرد که بعدها مقدمه‌ای برای تشکیل یک کشور مسلمان شد.

جناح تمام عمر خود را صرف حمایت از حقوق مسلمانان شبه‌قاره کرد و، چون مسلط به قانون بود تلاش‌های وی به ثمر نشست و سرانجام توانست کشور پاکستان را تشکیل دهد.

با ورود محمدعلی جناح به حزب کنگره ملی هند که برای کمک به انگلیسی‌ها تأسیس شده بود، فعالیت‌های این حزب که مقرر بود متناسب با منافع انگلیسی‌ها باشد، مخالف اهداف آنان عمل کرد. مسلمانان هم برای حفظ منافع خود حزبی به نام مسلم لیگ را تأسیس کردند. این دو حزب راه استقلال را هموار نمودند و فعالیت‌های جناح به استقلال پاکستان منجر شد. جناح از تعصب‌های فرقه‌ای دوری می‌کرد و به همین خاطر یکی از بهترین نمایندگان اتحاد مسلمانان با هندوها به شمار می‌رفت.

در مارس ۱۹۲۷ جناح توانست طرح‌های مسلمانان دهلی را تدوین کند، اما در طرح مربوط به قانون اساسی حق رأی دادن از مسلمانان گرفته شد و کارهای جناح بی‌نتیجه ماند. در سال ۱۹۲۹ محمدعلی جناح طرح معروفی را در ۱۴ ماده تنظیم کرد و به کنگره داد. گنگره ملی هند به طرح ۱۴ ماده‌ای جناح چندان توجه نکرد. او پس از این ناکامی‌ها به لندن رفت و از دور فعالیت‌های اجتماعی سیاسی شبه قاره را دنبال می‌کرد.

در ۱۹۴۰ محمد علی جناح بیمار شد و در سال ۱۹۴۷ درست یک سال بعد از تشکیل کشور مستقل مسلمان به عنوان پاکستان در سپتامبر سال ۱۹۴۸ دار فانی را وداع گفت، اما فداکاری‌های او برای تشکیل یک کشور مستقل مسلمان همیشه در یاد و خاطره مسلمانان شبه‌قاره باقی خواهد ماند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • همایش پر شور و نشاط پیاده روی در گلستان
  • هجدهمین جلسه استماع قرآن به یاد معلمان فقید برگزار شد
  • حضور خراسان جنوبی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • میرزا زاده: انتخاب مردم قابل احترام است
  • گلستان میزبان دومین کنگره چهار هزار شهید استان
  • رئیسی به محمدعلی جناح «قائد اعظم» ادای احترام کرد
  • تصاویری از مراسم گرامیداشت شهدای دانش آموز در دبیرستان ایرانشهر گرگان
  • ادای احترام رئیس جمهور به اقبال لاهوری + تصاویر
  • ادای احترام رئیسی به اقبال لاهوری
  • قدردانی خانواده مرحوم آیت الله امامی کاشانی از مردم و مسئولان