Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-05@23:08:34 GMT

اجبار کودکان برای مهمانی رفتن، درست یا غلط؟

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۴۴۷۲۰

عدم تمایل فرزندان به شرکت در مهمانی‌ها و مراسمات یکی از موضوعاتی است که والدین را دچار چالش می‌کند و این مسئله باعث درگیری کودک و یا نوجوان با خانواده می‌شود و والدین نباید هیچ اجباری برای شرکت فرزندشان در این مراسمات داشته باشند.به گزارش بلاغ،   مشکلاتی که والدین با فرزندان خود دارند، طیف وسیعی را شامل می‌شود که این مشکلات باعث به‌وجود آمدن تعارض در بین والدین و فرزندان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ارتباط با دوستان و همسالان، استفاده از تلویزیون، تلفن همراه و فضای مجازی، خرید کردن، معاشرت با دوستان، پوشش فرزندان، درخواست پول توجیبی، مسائل درسی و تحصیلی، توجه به امور دینی، عدم همراهی فرزندان با والدین در مهمانی‌ها و دوستی با جنس مخالف بخشی از این موضوعات است که هرکدام از این‌ها به تنهایی می‌تواند باعث ایجاد تعارض در بین والدین و فرزندان شود.عدم تمایل فرزندان به شرکت در مهمانی‌ها و مراسمات یکی از موضوعاتی است که والدین را دچار چالش می‌کند و این مسئله باعث درگیری کودک و یا نوجوان با خانواده می‌شود.

احمدرضا عرب در رابطه موضوع شرکت خانواده‌ها در مهمانی‌ها و مراسمات، گفت: این مسئله منشاء تعارضات در بین افراد خانواده است و می‌توان گفت بسیاری از خانواده‌ها در این رابطه با مشکلاتی مواجه هستند.

روانشناس خانواده ادامه داد: گاهی مشاهده می‌شود زمانی که والدین در مهمانی‌ها و مراسمات خانوادگی شرکت می‌کنند، کودک آن‌ها به قوانین و مقررات پایبند نیست و گاهی با شیطنت رفتارهایی را از خود نشان می‌دهد که از نظر والدین مناسب نیست و به نوعی آبروریزی محسوب می‌شود و گاهی باعث نارضایتی صاحبان مراسم و سایر مهمانان حاضر در مراسم می‌شود.

وی با بیان اینکه گاهی شیطنت بیش از اندازه فرزندان موجب می‌شود که والدین تصمیم بگیرند رفت و آمد خود را محدود کنند، خاطرنشان کرد: والدین زمانی‌که تصمیم می‌گیرند در مهمانی شرکت کنند، نباید به فکر لذت بردن خود باشند، بلکه باید در آن مهمانی فضا برای لذت بردن کودک و نوجوان نیز مهیا باشد تا کودک احساس بدی از حضور در آن جمع نداشته و برای او شادی‌بخش باشد.

باید آداب مهمانی و شرکت در مراسمات به کودک آموزش داده شود
عرب اضافه کرد: باید آداب مهمانی و شرکت در مراسمات به کودک آموزش داده شود و والدین بهترین الگو برای کودک خود هستند و همچنین والدین نباید در خانه کودک را محدود کنند، زیرا این کار باعث می‌شود فرزندشان زمانی که به بیرون از خانه می‌رود رفتارهای پرخاشگرانه و تلافی‌جویانه از خود بروز دهد.

استاد دانشگاه شهرکرد در ادامه با اشاره به عدم  تمایل نوجوانان و جوانان به همراهی والدین در مهمانی‌ها و مراسمات، عنوان کرد: در آغاز دوره نوجوانی بسیاری از رفتارها، علایق، شناخت‌ها و عقاید در نوجوان تغییر پیدا می‌کند و همچنین بحث استقلال‌طلبی در دوره نوجوانی در نوجوانان بسیار پررنگ می‌شود و نوجوان سعی می‌کند در دوران بلوغ وابستگی خود به خانواده را کم کند.

وی اضافه کرد: تغییر در پوشش، تغییر مدل مو و آرایش صورت نمونه‌ای از این رفتارها است که نوجوان با آن‌ها به دنبال اثبات خود و استقلال‌طلبی است که باید گفت بخشی از این‌گونه رفتارها طبیعی و گاها صحیح است.

عرب با بیان اینکه والدین از تنها ماندن فرزندشان در خانه نگران می‌شوند، افزود: گاهی والدین فکر می‌کنند که اگر فرزندشان در خانه تنها بماند، ممکن است رفتارهای پرخطری را از خود بروز دهد و یا اینکه آن رفتارها مورد تأئید آن‌ها نباشد و همچنین ممکن به‌علت این عدم همراهی ناراحتی‌ها و گلایه‌مندی از سوی فامیل و صاحبان مراسم از خانواده به‌وجود بیاید.

والدین هیچ‌گاه نباید با رفتارهای تند فرزندشان را مجبور به شرکت در مهمانی کنند
روانشناس خانواده با تأکید بر اینکه والدین هیچ‌گاه نباید با رفتارهای تند فرزندشان را مجبور به شرکت در مهمانی کنند، بیان کرد: نوع ادبیات تند و همراه با دستور والدین در برخورد با نوجوانان نتیجه عکس دارد و لازم است والدین ادبیات خود را عوض کنند و درخواست خود را با خواهش بیان کنند.

والدین برای حقوق فرزندشان احترام قائل شوند
وی در پایان گفت: والدین سعی کنند برای حقوق فرزندشان احترام قائل شوند و برای حضور فرزندشان در مراسمات و مهمانی‌ها هیچ‌گونه اجباری نداشته باشند و تصمیم‌گیری در این رابطه را به فرزندشان بسپارند و راه مناسب‌تری را پیدا کنند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۴۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده ازظرفیت همه گروه‌های مردمی برای برگزاری مهمانی غدیر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی هرمزگان، حجت‌الاسلام غلامحسین حقانی در جلسه برنامه‌ریزی «مهمانی غدیر» که در سالن کنفرانس تبلیغات اسلامی استان هرمزگان برگزار شد، اظهار داشت: سال گذشته، این مهمانی با همت همگان رقم خورد و این محقق نمی‌شد جز با اخلاص مردمانی که این حماسه بزرگ را خلق کردند.

وی افزود: هر جا پای مردم در میان باشد، اتفاقات خوب و ماندگاری رخ می‌دهد، نشاط معنوی، سالم و جامعه سالم از ضروریات است که در ایام خاصی همچون نیمه شعبان و عید غدیر تحقق می‌یابد.

وی ادامه داد: نکته نخست اینکه در مهمانی غدیر امسال انتظار می‌رود باشکوه‌تر از سال قبل برگزار شود، این مسئله، هم مورد انتظار مردم است و هم باید خودمان این توقع را داشته باشیم که در برگزاری هرچه دقیق‌تر، منظم‌تر، بهتر و باشکوه‌تر مهمانی غدیر بکوشیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان گفت: نکته بعدی اینکه احساس تعلق به جشن، همگانی‌تر، جدی‌تر شود و عمومیت بیشتری پیدا کند، مهمانی غدیر امسال باید بیش از سال گذشته، رنگ و بوی مردمی به خود بگیرد، لذا می‌بایست مجموعه‌های مردمی در حوزه‌های مختلف را بیشتر پای کار بیاوریم.

حقانی تأکید کرد: باید از هم‌اکنون، از رسانه‌ها بخواهیم برای دعوت همگان به مهمانی غدیر، اقدام به تولید محتوای چندرسانه‌ای کنند که در زمان مناسب، در فضای مجازی نشر گسترده داده شود.

وی سپس تأکید کرد: در مهمانی غدیر امسال می‌بایست مجموعه‌های حاکمیتی به عنوان موکب‌داران پای کار باشند، همچنین محلات، مساجد، هیأت‌های مذهبی، خانواده‌ها و … می‌توانند با راه‌اندازی موکب، نقش خود را در برگزاری هرچه بهتر و باشکوه‌تر مهمانی غدیر ایفا کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان با اشاره به مشکلاتی که در برگزاری مهمانی غدیر سال گذشته وجود داشت، گفت: باید برای رفع مشکلات و موارد ذکرشده تدابیری اندیشیده شود تا امسال شاهد چنین مشکلاتی نباشیم.

حقانی افزود: باید به گونه‌ای کار پیش برود که همه مردم شهر، خود را در برگزاری باشکوه مهمانی غدیر سهیم بدانند و تحقق این امر مهم، نیازمند یاری رسانه‌هاست که پای کار بیایند و جهت دعوت از مردم، در فضای مجازی، فعالیت گسترده داشته باشند.

وی در پایان تأکید کرد: به منظور اجرای هرچه بهتر و منسجم‌تر مهمانی غدیر، کارگروه‌هایی اعم از کارگروه امنیت، رسانه و تبلیغات، کودک و پشتیبانی تشکیل می‌شود، لذا افراد علاقمند جهت مدیریت کارگروه، اعلام حضور کنند تا با برگزاری جلسات برنامه‌ریزی، شاهد مهمانی غدیر باشکوه‌تر از سال گذشته باشیم.

کد خبر 6096915

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید از پیدا شدن دختر صحرا؛ پشت‌پرده دزدیده شدن «یسنا» فاش شد!
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • لزوم استفاده ازظرفیت همه گروه‌های مردمی برای برگزاری مهمانی غدیر
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • تیراندازی در نیویورک؛ ۱ نفر کشته و ۳ نفر زخمی شدند
  • بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند
  • تیراندازی در نیویورکِ آمریکا/ ۴ نفر کشته و زخمی شدند
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟