Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهاباد- ایرنا- فرماندار میاندوآب گفت: مهمترین راه توسعه فرهنگی در هر جامعه، اهمیت دادن به کتاب و کتابخوانی و ترویج فرهنگ مطالعه به عنوان یک نیازهمیشگی است.

به گزارش ایرنا، ناصر امیری روز جمعه در دیدار مسوول و کارکنان نهاد کتابخانه های عمومی این شهرستان به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی اظهار داشت: باید با برنامه ریزی های جامع و کلان، زمینه لازم برای پیوند ناگسستنی مردم به ویژه نسل جوان با کتاب را در جامعه فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از فرهنگ کتاب و کتابخوانی به عنوان یک فرهنگ اصیل و مصون در برابر تهاجم فرهنگ های بیگانه یاد کرد و گفت: یکی از کارهایی که می تواند در ترویج این فرهنگ موثر واقع شود، فراهم کردن زمینه حضور بیشتر مردم در کتابخانه ها و آشنایی آنان با این فضاهای فرهنگی است.
امیری سرانه مطالعه در جامعه را پایین و نگران کننده دانست و بیان کرد: گسترش فضای مجازی و استقبال زیاد جوانان از آن موجب شده است تا اهمیت کتابخوانی کاهش پیدا کند.
وی اضافه کرد: در حوزه فرهنگ، هم اکنون جامعه با ضعف های عمده ای مواجه است که عمده این مشکلات ناشی از بی توجهی افراد به مطالعه است.
امیری با اشاره به سیاست های دولت تدبیر و امید در توسعه فرهنگی جامعه، گفت: یکی از مهمترین پایه های فرهنگی، ترویج کتاب و کتابخوانی است که با برنامه هایی که در این رابطه تدوین شده، امید است شاهد رشد شاخص ها در این حوزه باشیم.
وی توجه به مقوله کتاب و کتابخوانی را مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز عنوان کرد و افزود: رهبر فرزانه انقلاب از کتابخوانی به عنوان یک وظیفه ملی و واجب شرعی یاد می کنند و تحقق فرآیند کمال بشری را به وسیله کتاب می دانند.
فرماندار میاندوآب، هفته کتاب را فرصتی مغتنم برای ترویج فرهنگ مطالعه بین تمامی قشرهای جامعه دانست و گفت: ترویج و ترغیب مردم به کتاب و کتابخوانی نباید فقط به یک هفته خلاصه شود.
به گزارش ایرنا، میاندوآب دارای هفت کتابخانه عمومی و چهار باب کتابخانه مشارکتی است و بیش از هفت هزار نفر در این کتابخانه ها عضو هستند.
24 آبان تا یکم آذر به نام هفته کتاب و کتابخوانی نامگذاری شده است و امسال بیست و هشتمین هفته کتاب با شعار «حال خوش خواندن» برگزار می شود.
میاندوآب بیش از 277 هزار نفر جمعیت دارد.
9871/6185/3072

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي هفته كتاب توسعه فرهنگي كتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۴۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند

به گزارش قدس آنلاین، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) این شورا ضمن گرامیداشت روز معلم و سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره)، اظهار داشت: برای معلمان عزیز که مجاهدان عرصه علمی و فرهنگ هستند، آرزوی توفیق دارم.

وی سپس در خصوص شهید مطهری اظهار داشت: در کنار آثار شهید مطهری که حقیقتاً سرمایه فرهنگی و علمی جامعه ماست، باید سیره علمی اثرگذار ایشان نیز تبیین شود.

دبیر شورای نگهبان افزود: ویژگی ممتاز شهید مطهری (ره) نیازشناسی علمی و فرهنگی جامعه بود و چون حرکت خود را بر اساس این نیازشناسی دقیق ساماندهی کرد در بیداری جامعه نقش تأثیرگذار داشت.

وی با بیان اینکه شهید مطهری معلم طراز انقلاب اسلامی بود، عنوان کرد: محتوای آثار شهید مطهری سرمایه‌ای عظیم برای مقابله با شبهات دشمنان امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی همچنین تاکید کرد که معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است و هرچه این مجاهدت کامل‌تر انجام شود، جامعه سعادتمندتر خواهد شد.

امام صادق (ع)؛ جهادگر بزرگ فرهنگی

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به در پیش بودن سالروز شهادت امام صادق (ع) و عرض تسلیت بدین مناسبت، بیان داشت: ایشان در روزگاری که جهان اسلام با نفوذ افکار بیگانگان و همچنین تحریف معارف اسلامی مواجه بود، با تعیین درست اولویت‌ها، دست به جهاد بزرگ فرهنگی زدند.

وی خاطرنشان کرد: ثمرات ارزشمند آن جهاد بزرگ فرهنگی از سرمایه‌های ماندگار امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی این نکته را هم یادآور شد که امام صادق (ع) همزمان با تدریس و تربیت شاگردان، نظام و ساختار آموزشی جامعی طراحی کردند که قابلیت الگوبرداری در همه زمان‌ها دارد و هرچه نظام آموزش و پرورش ما به این نظام آموزشی نزدیک‌تر شود، توفیقات بیشتری کسب خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • همت معلمان، زمینه‌ساز فرهنگ و تمدن شده است
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • کارگران عامل حرکت چرخ‌های توسعه و پیشرفت جامعه هستند
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب
  • گذشت و بخشش باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود