Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- در هفته‌ای که گذشت اخباری در خصوص بازار مسکن، تعیین قیمت نان، تاخیر در اعلام نرخ خرید تضمینی گندم، وضعیت دریاچه ارومیه و موارد مشابه در خبرگزاری میزان منتشر شد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان،  در هفته‌ای که گذشت اخباری در خصوص بازار مسکن، بازار ارز و سکه، بازار زعفران، واردات کالاهای غیرضروری و موارد مشابه در خبرگزاری میزان منتشر شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتحادیه مشاوران املاک با اشاره به عدم تاثیر پذیری جدی بازار مسکن از تحریم‌ها گفت: تحریم‌ها ممکن است اثرات کوتاه‌مدتی بر روی بخش مسکن ایجاد کند، اما منجر به گران‌تر شدن مسکن نخواهد شد، زیرا هم‌اکنون نیز قیمت‌ها بالاتر از توان مردم است.

وزارت صنعت، معدن و تجارت با ارسال نامه‌ای به گمرک، شرایط صادرات سیب درختی از بازارچه‌های مرزی که شامل تسهیلات واردات موز با تعرفه ۵ درصدی نیز می شود را اعلام کرد.

دبیر انجمن شیرینی و شکلات با بیان اینکه در ۶ ماهه امسال ۳۰۱ میلیون دلار شیرینی و شکلات صادر شده است، گفت: شیرینی و شکلات ایران به ۶۶ کشور دنیا صادر می‌شود.

بر اساس بخشنامه گمرک؛ ۵۹ ردیف کدهای تعرفه گروه‌های کالایی از پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز معاف شدند.

بررسی‌های حاکی از آن است که از تعداد ۵۷ هزار و ۹۵ روستای برق دار شده برق بالغ بر ۲۲۹ روستا از طریق انرژی‌های تجدیدپذیر تامین شده است.

رئیس هیئت مدیره انجمن CNG گفت: ظرفیت تولید CNG در داخل تا حدود ۴۰ میلیون مترمکعب در روز برآورد شده که از این میزان در حال حاضر روزانه ۲۲ میلیون متر مکعب توزیع و استفاده داریم.

عضو شورای ملی زعفران با بیان اینکه بازار زعفران تا حدودی به ثبات رسیده قیمت هرکیلو زعفران را بین ۵ میلیون و ۵۰۰ تا ۱۲ میلیون تومان اعلام کرد.

رئیس انجمن ملی سیب زمینی گفت: عمده‌ سیب زمینی‌های پاییزه برداشت شده است که درصد زیادی از آن‌ها به انبار کشاورزان و درصد اندکی هم روانه‌ بازار شده است.

رئیس اتحادیه باغداران استان تهران با بیان اینکه بخشی از پرتقال‌های موجود در بازار به طور غیر طبیعی رنگ آمیزی شده‌اند، گفت: پرتقال‌های جنوب موجود در بازار کم رنگ هستند و پرتقال‌های رسیده شمال از ۲۰ روز آینده وارد بازار می‌شوند.

بررسی بازار ارز نشان می‌دهد که روند کاهشی قیمت تا پایان هفته ادامه دار بوده و این روند تاثیر به سزایی در بازار طلا و سکه داشته است.

براساس آخرین آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی حجم نقدینگی کشور تا شهریور ماه سال جاری به ۱۶۷۲ هزار میلیارد تومان رسید.

 

بسته اقتصادی میزان از بازار در روز شنبه ۹۷/۰۸/۱۹

بسته اقتصادی میزان از بازار در روز یک شنبه ۹۷/۰۸/۲۰

بسته اقتصادی میزان از بازار در روز سه شنبه ۹۷/۰۸/۲۲

بسته اقتصادی میزان از بازار در روز چهارشنبه ۹۷/۰۸/۲۳

پرونده میزان از واردات کالاهای غیرضروری

خروج بیش از ۳.۵ میلیون دلار برای واردات بلندگوی خودرو به کشور

واردات سینمای خانگی به ۱۴۲ تن رسید

واردات ۵۶ تن صابون حمام و دستشویی

واردات هدفون و گوشی ۴ میلیون دلاری شد

چقدر ارز صرف واردات مسواک به کشور شد

واردات ابزار خراطی به بیش از ۱ تن رسید

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اقتصاد در هفته بازار ارز اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۴۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟

گروه اقتصاد و درآمد: واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی در ارزش به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید.

به گزارش جماران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

روابط عمومی گمرک ایران با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: ۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق این ۵ کشور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است.

تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند.

سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

دیگر خبرها

  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • تدوام ثبات قیمت دلار مبادله‌ای/ یورو کاهشی شد
  • تدوام ثبات قیمت دلار مبادله‌ای؛ یورو کاهشی شد
  • صادرات طلای سرخ به ۴۰۰ تن می‌رسد
  • ورود دلار آزاد به کانال ۶۳ هزارتومانی/ خریدار نیست
  • هشدار تند به دو پلتفرم فعال در خرید، فروش مسکن
  • ثبات قیمت نفت در بازار‌های جهانی/ برنت ۸۷.۱۱