Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-09@00:27:35 GMT

نهادینه سازی تفکر بسیجی در عرصه اقتصادی ضروری است

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۴۷۰۸۹

نهادینه سازی تفکر بسیجی در عرصه اقتصادی ضروری است

امام جمعه خرم آباد، با اشاره به اینکه حفظ وحدت و همدلی و حضور مردم در صحنه ها رمز شکست توطئه های دشمنان است، افزود: نهادینه سازی تفکر بسیج در عرصه اقتصادی راه شکست تحریم های ظالمانه است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرم آباد، آیت الله سید احمد میرعمادی، نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد، امروز(25 آبان) در جمع خبرنگاران، گفت: در سایه بصیرت و دشمن شناسی ملت و حفظ وحدت و همدلی، توطئه های دشمنان یکی پس از دیگری خنثی  می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به توطئه های دشمنان در حوزه اقتصادی، بیان کرد: آمریکایی ها یک سال برای مرحله نهایی تحریم در 13 آبان ماه جاری برنامه ریزی کرده بود که به حمد الله در سایه حضور مردم در صحنه و برنامه ریزی مسئولان این توطئه بی اثر شد.

 

آیت الله میرعمادی، با بیان اینکه مردم به تحریم ها توجه نمی کنند، اظهار داشت: توطئه تحریم و فشار اقتصادی مردم در یک سال اخیر در سایه حفظ وحدت و یکپارچگی ملت ایران نقش بر آب شد.

 

امام جمعه خرم آباد، با بیان اینکه آمریکا طرح تحریم های کمر شکن را در دست اقدام داشت، افزود: آمریکائی ها در جنگ اقتصادی باز هم به گزارشات و اطلاعات ضد انقلاب و رژیم صهیونیستی تکیه کرده بود و دچار شکست شد.

 

وی با بیان اینکه مسئولان باید قدر دان مردم باشند، افزود: مسئولان باید خدمتگذار و دلسوز مردم باشند و برای رفع مشکلات مردم تلاش کنند.

 

نهادینه سازی تفکر بسیجی راه مقابله با توطئه های دشمنان است

 

آیت الله میرعمادی، در ادامه با اشاره به در پیش رو بودن هفته بسیج، گفت:  نهادینه سازی تفکر بسیجی مهم ترین راه مقابله با توطئه های دشمنان است.

 

وی افزود: زمان تشکیل نیروی بسیج، تفکر بسیجی دربسیاری از امروز چه در بعد نظامی، دوران دفاع مقدس، دوران سازندگی و حتی در عرصه اقتصادی منشاء پیش برد اهداف و برنامه ها و خدمت به مردم بوده است.

 

آیت الله میرعمادی، تفکر بسیجی را تفکری امید بخش دانست و افزود: نهادینه سازی این تفکر در بین نسل جوان و نوجوان بستر رشد و توسعه کشور و خنثی شدن توطئه های دشمنان است.

 

وی با اشاره به پیشرفت های علمی و هسته ای کشور، بیان کرد: پیشرفت هسته‌ای کشور مدیون تفکر بسیجی و روحیه بسیجی بوده است.

 

خطیب جمعه خرم آباد، اظهار داشت: هرجا کشور و انقلاب به مشکل برخورده است تفکر بسیجی حلال مشکلات و بستر شکست توطئه های دشمنان شده است.

 

آیت الله میرعمادی، با تاکید بر ضرورت تقویت روحیه انقلابی و بسیجی در عرصه اقتصادی، گفت:  اگر بخواهیم مشکلات اقتصادی کشور رفع و شاهد رشد و شکوفایی عرصه اقتصادی باشیم، باید روحیه بسیجی را در عرصه اقتصاد تقویت کنیم.

 

نماینده ولی فقیه در لرستان، در ادامه با اشاره به 26 آبان ماه سالروز آزادسازی سوسنگرد، ابراز کرد: سونسگرد اولین شهری بود که از دست بعثی ها نجات یافت و آزاد شد.

 

وی با اشاره به نقش مقام معظم رهبری در آزاد سازی سوسنگرد، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در آزادسازی سوسنگرد و هماهنگی بین رزمندگان نقش مهمی داشت.

 

امام جمعه خرم آباد، در ادامه با تسلیت سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) بیان کرد: امام حسن عسکری (ع) در سن جوانی به امامت رسیدند ودر مدت عمر کوتاه خود در میان مردم تاثیرگذار بود و دلهای مردم را به سوی خود جذب کردند.

 

وی همچنین در ادامه به آغاز امامت منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود اشاره کرد و گفت: امروز آشنا شدن مردم با وظایف خود در دوران غیبت ضروری است.

 

آیت الله میرعمادی، تاکید کرد: مهمترین وظیفه شیعیان در زمان غیبت تلاش برای تشکیل جامعه  اسلامی مردمی و برقراری عدل و امنیت و آسایش است.


نماینده ولی فقیه در لرستان، با بیان اینکه  انقلاب اسلامی ایران زمینه تشکیل جامعه جهانی پر از عدل امام زمان (ع) است، افزود: امروز وظیفه مسلمانان این است که فرهنگ نجات بخش اهل بیت را به دنیا معرفی و در مسیر ولایت حرکت نند.


آیت الله میرعمادی ادامه داد: باید به لحاظ فکری و اعتقادی ثبات فکری داشته باشیم و در مقابل ظلم و فساد مبارزه کنیم،فرهنگ م و در مسیر ولایت حرکت کنیم.

پایان پیام/599

منبع: شبستان

کلیدواژه: تبریز ۲۰۱۸ اردبیل هفته کتاب و کتابخوانی تصادفات جاده ای شیراز نهم ربیع الاول آمریکا تامین اجتماعی بیرجند جنگ اقتصادی وحدت و همدلی تفکر بسیجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۷۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترجمه «لویناس، مکتب فرانکفورت و روانکاوی» چاپ شد

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «لویناس، مکتب فرانکفورت و روانکاوی» نوشته سی.فرد آلفُرد به‌تازگی با ترجمه سحر اعلایی توسط انتشارات ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شده است. نسخه اصلی این‌کتاب سال ۲۰۰۲ منتشر شده است.

سی.فرد آلفُرد نویسنده کتاب، متولد ۱۹۴۷ و استاد دانشگاه مریلند است. او ۹ کتاب در حوزه فلسفه و روانشناسی دارد و «لویناس، مکتب فرانکفورت و روانکاوی»‌اش متنی است که او ترتیب داده و در آن، امانوئل لویناس فیلسوف فرانسوی را در یک‌سو قرار داده و در سوی دیگر گفتگو، طرفداران مکتب فرانکفورت، روانکاوان، تراژدی‌نویسان یونان، هانا آرنت و نویسندگانی چون آیریس مرداک را نشانده است. لویناس از نظر سی.فرد آلفرد شخصیتی است که به‌سختی تن به گفتگو می‌دهد. اما او تلاش کرده لویناس را به گفتگو با دیگران وا دارد.

به این‌ترتیب مخاطب کتاب پیش‌رو با اندیشه‌های لویناس آشنا می‌شود. نویسنده اثر همچنین ترتیبی داده تا خواننده اثرش، با اندیشه تئودور آدورنو یعنی یکی از چهره‌های مشهور مکتب فرانکفورت آشنا شود. سی.فرد آلفرد در فصل سوم، این‌دو را مقابل هم می‌نشاند و گفتگوی خیالی‌شان را می‌نویسد. در ادامه این‌مسیر روانکاوانی چون زیگموند فروید و دانلود وینیکات هم وارد گفتگو با لویناس می‌شوند و سپس، مرداک و آرنت هم وارد می‌شوند. در فصل چهارم هم آیزایا برلین و اندیشه‌اش وارد متن می‌شوند.

دیگری، نامتناهی و چهره ازجمله کلیدواژه‌ها و مفاهیم مهم فلسفه و تفکر دینی لویناس هستند که سی.فرد آلفرد در این‌کتاب به آن‌ها پرداخته است.

کتاب پیش‌رو ۵ فصل دارد که به‌ترتیب از این‌قرارند:

«کسی زنگ در شما را می‌زند»، «لویناس، وینیکات، و "وجود دارد"»، «مرداک، آدورنو و لویناس»، «روانکاوی، سیاست و "آزادی با"»، «عشق، دلسوزی و انسانیت».

پس از این‌فصول هم «واژه‌نامه انگلیسی به فارسی»، «کتاب‌شناسی» و «نمایه» درج شده‌اند.

در قسمتی از این‌کتاب می‌خوانیم:

جایی که کمال هست واقعیت هست. خیر عبارت است از شناخت واقعیت یعنی آن را حتی‌الامکان واضح ببینیم. هرچه ایگو کمتر باشد، دانش ما بیشتر خواهد بود، و کمتر به سوی تمامیت بخشیدن، یعنی گذاشتن ایگو به جای دیگری، هدایت می‌شویم.

مرداک جایی را برای تراژدی باز می‌گذارد. ظرفیت شناخت ما از دیگران از طریق عشق لزوما به هارمونی نمی‌انجامد. ممکن است دیگران را حتی‌الامکان عادلانه و درست بشناسیم، و با این‌حال نتوانیم با آن‌ها کنار بیاییم. دانش عشق به معنای هماهنگی در عشق نیست. از این‌جا به مطلبی می‌رسیم که نه مرداک و نه لویناس به اندازه کافی متوجه آن نبوده‌اند. هر دو فرض گرفته‌اند که مساله ایگو است: خودشیفتگیِ مربوط به حالتِ «زیستن با» که متعلق به وضعیت پیش از زنگ در است در تفکر لویناس، و «روان‌نژندی» در تفکر مرداک. در واقع، اکثر بدبختی در زندگی ناشی از به‌اصطلاح وابستگی نامستقل است، امری که مرداک مکرر در رمان‌هایش از آن سخن می‌گوید، گرچه در فلسفه‌اش فقط گاهی بدان می‌پردازد. چارلز آروبی، قهرمان دریا دریا، دوستش هارتلی را که مدت‌ها بود از دست داده بود در خانه روستایی‌اش زندانی می‌کند. ممکن است بگویند این نشان‌دهنده قدرتِ ایگومداریِ تمامیت‌بخش است، اما به نظر می‌رسد بیشتر دلالت بر وابستگی شدید او به آن دختر دارد و اگر او نباشد دیوانه می‌شود.

این‌کتاب با ۲۸۰ صفحه، شمارگان هزار و ۱۰۰ نسخه و قیمت ۲۱۰ هزار تومان منتشر شده است.

کد خبر 6097927 صادق وفایی

دیگر خبرها

  • حکمرانی فضای مجازی نباید به دست دشمنان بیفتد
  • آصفی: دیگر هیچ عرصه بین‌المللی نیست كه رژیم صهیونیستی لطمه ویرانگری در آن نخورده باشد
  • فرهنگ سازی در سبک زندگی و تغذیه سالم نیاز ضروری امروز است
  • ضروری شدن اخذ‌ شناسه یکتا منجر به شفافیت اقتصادی می‌شود
  • صلح و سازش، ظرفیتی برای کاهش جمعیت کیفری
  • آسیب‌شناسی راهکار تقویت فرآیند جبهه‌ سازی در عرصه فرهنگی است
  • کارفرهنگی درمساله حجاب ضروری است
  • سرلشکر باقری: جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • ترجمه «لویناس، مکتب فرانکفورت و روانکاوی» چاپ شد
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود