Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از روابط عمومی اداره‌كل كتابخانه‌های عمومی فارس، روح‌الله منوچهری، مدیركل كتابخانه‌های عمومی فارس در نشست رونمایی و نقد و بررسی كتاب «من امیر ارسلان داستان هستم» گفت: از جمله رسالت‌های کتابخانه‌های عمومی به عنوان یکی از حلقه‌های حوزه کتاب، این است که شرایط دسترسی عموم به کتاب را تسهیل کرده و آثار خوب را به مردم معرفی کند که در این راه گام‌های ارزشمندی در کتابخانه‌های عمومی برداشته شده است از جمله طرح معرفی کتاب ماه، نشست‌های کتابخوان، طرح نورسیده‌ها و غیره.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تأمین منابع کتابخانه‌های عمومی را یکی از اولویت‌های این مجموعه عنوان كرد و افزود: خیرین نیک‌اندیش در حوزه تأمین کتاب ورود کرده‌اند و در طرحی جامع به زودی منابع ارزشمندی را در رده موضوع‌های پرطرفدار به کتابخانه‌های عمومی اضافه می کنیم.
منوچهری با تصریح اینکه در کتابخانه‌های عمومی از نویسندگان و ناشران بومی حمایت می‌شود، گفت: امروز از دومین کتاب علی رشیدی نویسنده خوش ذوق استان فارس رونمایی می‌شود؛ کتاب اول این نویسنده نیز با عنوان «خری برای تمامی پلان‌ها» در کتابخانه‌های عمومی مورد استقبال واقع شده است.
امین فقیری،‌نویسنده شیرازی نیز در ادامه این دیدار به نقد و بررسی کتاب «من امیر ارسلان داستان هستم» پرداخت و گفت: وقتی کتاب اول علی رشیدی را خواندم با خودم گفتم که یک نویسنده طنازی به وجود می‌آید و امیدوارم که این نویسنده طنز را رها نکند. من به طنز خیلی احترام می‌گذارم؛ زیرا طنز سبکی است که من هیچ‌گاه نتوانستم در آن ورود کنم.
خالق «دهکده پرملال»، در ادامه به بررسی ویژگی‌های کتاب رشیدی، پرداخت و گفت: کتاب من امیر ارسلان داستان هستم، دارای انسجام، تعلیق و طنزهای زمانی و مکانی و موقعیت است؛ نویسنده شخصیت را باورپذیر خلق کرده و شخصیت‌ها دارای پیشینه اقتصادی فرهنگی و سلوکی هستند. همین باعث می‌شود که خواننده شخصیت‌ها را کاریکاتوری نبیند.
فقیری این کتاب را دارای چهارچوب قوی و محکم و باورپذیر توصیف کرد و گفت: این رمان سفرنامه پرتب و تاب است و صحنه ها پرهیجانند؛ به طوریکه دیالوگ های کتاب با تغییری اندک به فیلمنامه تبدیل می‌شوند.
وی استفاده از ادبیات عامه را نکته مثبت این کتاب ارزیابی کرد و گفت: علی رشیدی چون از مردم می‌نویسد در جاهایی از ضرب‌المثل استفاده می‌کند البته تا زمانی که نویسنده مجذوب داستان نشده، به ادبیات عامه توجه دارد اما وقتی درگیر داستان می‌شود بیشتر به نتیجه‌گیری و پایان داستان توجه دارد.
این نویسنده با بیان اینکه داستان مکاشفه هست و تا زمانی که کشف برای خود نویسنده شکل نگیرد نمی‌توان داستان را نوشت، گفت: روایت‌های تودرتو هست که داستان را شکل می‌دهد من این کتاب را با هدف تجلیل از ادبیات و داستان نوشتم؛ داستان چراکه زندگی همه ما داستان است.
رشیدی با تصریح اینکه طنز نوشتن سختی‌های خود را دارد گفت: از شرایط نوشتن توانایی روانکاری و خواندن ذهن است. من بر داستانی بودن کار تأکید داشتم، راوی این کتاب نیز فردی است که روح امیر ارسلان در وجود او حلول می‌کند این در حالی است که امیر ارسلان نیز خود یک داستان است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس فرهنگي كتابخانه هاي عمومي فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۷۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی بهترین فیلمنامه‌های سال/«داستان آمریکایی» و «جانشینی» بردند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، جوایز انجمن نویسندگان آمریکا ( WGA) شب پیش بهترین‌های فیلمنامه های سینمایی و تلویزیونی ۲۰۲۳ را شناخت.

در بخش سینمایی کورد جفرسون نویسنده «داستان آمریکایی» که بر اساس رمان «پاک کردن» اثر پرسیوال اورت نوشته شده بود جایزه پل سالیوان را برای بهترین فیلمنامه اقتباسی برد و رقبای خود «آیا آنجا هستی خدا؟ این منم، مارگارت»، «قاتلان ماه کامل»، «نیاد» و «اوپنهایمر» را پشت سر گذاشت.

در بخش فیلمنامه اوریجینال یا غیراقتباسی نیز «جاماندگان» بهترین فیلمنامه شد و رقبای خود «ایر»، «باربی»، «می دسامبر» و «زندگی‌های گذشته» را پشت سر گذاشت.

جایزه بهترین فیلمنامه سینمای مستند هم به «تونل کبوتر» نوشته ارول موریس از اپل رسید.

در بخش تلویزیونی سریال «جانشینی» از اچ‌بی‌او ۲ جایزه انجمن نویسندگان آمریکا را به دست آورد که بیشترین جایزه در مقایسه با هر سریال دیگری است و هم در بخش بهترین سریال درام و هم برای بهترین اپیزود سریال درام برای قسمت «لیوینگ» جایزه برد.

دیگر برندگان اصلی شامل جایزه بهترین فیلمنامه سریال کمدی برای «خرس» از FX، سریال کوتاه برای «بیف» از نتفلیکس، سریال جدید «آخرین بازمانده ما» از اچ‌بی‌او بودند.

در نهایت اچ‌بی‌او/مکس با ۵ جایزه بیشترین جوایز این شب را از آن خود کرد و پس از آن نتفلیکس با ۳ جایزه قرار گرفت.

این اولین مراسم اهدای جوایز انجمن نویسندگان پس از اعتصاب سال گذشته بود که منجر شد تا اهدای جوایز تا آوریل و یک ماه پس از اسکار به تعویق بیفتد.

در این مراسم والتر هیل جایزه لورل را برای دستاورد فیلمنامه نویسی دریافت کرد و لیندا بلادورث توماسون با جایزه لورل برای دستاورد نویسندگی تلویزیونی تجلیل شدند.

کد خبر 6078600

دیگر خبرها

  • فعالیت ۷۹ کتابخانه عمومی در استان بوشهر
  • صنعت نشر با حبس سرمایه رو به روست
  • حمایت از نویسندگان ادبیات کودک و نوجوان در لرستان
  • چرا در ایران از مارکز استقبال شد؟
  • معرفی بهترین فیلمنامه‌های سال/«داستان آمریکایی» و «جانشینی» بردند
  • مسابقه کتابخوانی با محوریت کتاب «فتح خون» برگزار می شود
  • امانت ۶ هزار کتاب در ماه در کتابخانه مرکزی میبد
  • بیش از ۱.۱ میلیون کتاب در کتابخانه‌های عمومی خوزستان ثبت امانت شد
  • ثبت امانت بیش از یک میلیون نسخه کتاب در کتابخانه‌های عمومی خوزستان
  • مشارکت ۵۱ هزار نفری مردم فارس در دوازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی