Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی کشور گفت: دانشجویان بسیجی باید راه‌اندازی خیمه‌های فرهنگی و اقتصادی در جامعه به صورت آتش به اختیار با روحیه جهادی اهداف انقلاب در کشور و حتی جهان را محقق کنند. ۲۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۳ استانها اردیبل نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، عظیم ابراهیم‌پور در گردهمایی دانشجویان بسیجی استان به نقش مطالبات دانشجوی در تصمیم سازی‌های استانی و کشوری اشاره کرد و اظهار داشت: فرمان آتش به اختیار فرمانده کل قوا در راستای ورود نخبگان و فرهیختگان جامعه برای حل مسائل و مشکلات کشور و مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به فتح خرمشهرهای پیش رو نیز اشاره کرد و گفت: رهبر انقلاب در سخنان اخیر خود از جوانان کشور خواستند خرمشهر های پیش روی کشور را فتح کنند.

ابراهیم پور با بیان اینکه تنها راه نجات خرمشهرهای پیش روی کشور جهاد کبیر است، گفت: این جهاد سخت تر و طاقت فرساتر از جهاد صغیر که عبارت از 8 سال دفاع مقدس بود است چرا که در این جهاد مجاهد تنها است و نباید منتظر پشتیبانی باشد.

وی به تشریح ابعاد مختلف چهاد کبیر پرداخت و گفت: میدان جهادی که امروز خداوند متعال برای ما باز کرده است توفیقی است که نصیب هرکس نمی‌شود بنابراین ما باید با تقویت خود در عرصه‌های معرفتی و توکل بر خداوند متعال در این مسیر قدم بگذاریم.

مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی کشور یکی از راه های کسب معرفت را تدبر در نهج البلاغه عنوان کرد و گفت: تدبر در خطبه‌های امیرالمومنین امام علی(ع) راهگشای ما در عرصه‌های جهاد کبیر است.

وی به تشریح وضعیت نظام آمریکا و غرب در جهان امروز پرداخت و گفت: طبق شواهد موجود اضمحلال تمدن غرب نزدیک است، چرا که سیستم اقتصادی این کشورها با شکست سنگین مواجهه شده و در حال از هم پاشیدن است.

وی با بیان اینکه تمدن غربی نشان داد که نظام اقتصادی مبتنی بر تفکرات لیبرالی و نئوکینزی حلال مشکلات اقتصادی نیست از دولتمردان خواست با عمل به نسخه اقتصاد مقاومتی علاوه بر نجات اقتصاد کشور برای سایر جوامع نیز این الگوی اسلامی را صادر کنند.

وی با بیان اینکه نظام بانکی فریدمنی امروز جوابگو نیست تصریح کرد: چرا باید 95 درصد وام های بانکی به افرادی داده شود که با استفاده از رانت به این منابع دسترسی یافته و هرگز هم وام های خود را عودت نداده اند.

وی به معرفی خرمشهرهای موجود کشور که باید آزاد شوند پرداخت و گفت: نظام بانکی، نظام اقتصادی و نظام سلامت از جمله مهمترین خرمشهر های حال حاضر کشور هستند که باید بدست شما جوانان هر چه سریعتر آزاد شوند.

وی با انتقاد از عملکرد وزارت بهداشت و درمان به تشریح عملکرد نظام سلامت پرداخت و گفت: نظام سلامت مبتنی بر طب مدرن علی رغم هزینه های زیاد و مشکلات مالی متعدد و تحریم های دشمنان جوابگوی نظام سلامت ما نیز و باید مسئولان نظام سلامت کشور با استفاده از ظرفیت های داخلی به ویژه طب اسلامی و ایرانی به دنبال تامین نظام سلامت کشور باشند.

مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی کشور با بیان اینکه در تهیه داروهای غربی گاهی از روغن خوک و برخی مواد حرام استفاده می شود، گفت: ورود مواد حرام در اسلام در قالب دارو به بدن انسان موجی تغییر شخصیت افراد می شود و این درست نیست و باید مسئولین امر در این مورد به دنبال راهکار باشند.

وی از واردات بی رویه محصولات آرایشی به کشور نیز انتقاد کرد و گفت: طبق آمار منتشر شده سالانه 20هزار میلیارد لوازم آرایشی به کشور وارد می شود در حالیکه مواد اولیه این لوازم نیز که در غرب تولید می شود اغلب از اجساد انسان بدست می‌آید.

ابراهیم‌پور با بیان اینکه فرماندهان دوران دفاع مقدس افراد جوان و اغلب دانشجو بودند از دانشجویان بسیجی خواست تا با افزایش دانش و بصیرت خود بتوانند با ورود به عرصه جهاد کبیر برای فتح خرمشهر های مطرح شده گام های مؤثری بردارند.

وی به فضای مجازی نیز اشاره کرد و گفت:این فضا که دست پرورده خود غرب است علی رغم فاید آن تهدید برای نسل آینده کشور است چرا که برنامه های مخرب منتشر شده در آن سوی اتاق فکر اسکبار به دنبال تناه کردن نسل جدید است لذا دانشجویان بسیجی وظیفه دارند تا با شناسایی موارد فوق علاوه بر مطالبه گری از مسئولان کشوری برای مقابله به خنثی کردن توطئه های دشمنان موجب بصیرت دهی به مردم شده و تهدیداتموجود را به فرصت تبدیل کنند.

مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی کشور از دانشجویان بسیجی خواست با راه اندازی خیمه‌های فرهنگی و اقتصادی در جامعه به صورت آتش به اختیار با روحیه جهادی اهداف انقلاب در کشور و حتی جهان را محقق سازند و در این راه از یاد شهدا غافل نشوند چرا که شهدا بهترین الگو نسل جوان در مقابله با دشمنان اسلام و انقلاب هستند.

وی از شهید رسول عالم باقری بعنوان اولین شهید عمران و آبادانی نام برد و گفت: این شهید بزرگوار از اولین لحظات ورود به این وادی جهت خدمت به مردم و مناطق محروم همواره به دنبال شهادت بود به طوریکه در تمام ماموریت های خود با روحیه جهادی و توسل به شهدای دفاع مقدس وارد میدان عمل می شد که در نهیت هم در جریان محرومیت زدایی به درجه رفیع شهادت نایل شد.

ابراهیم‌پور به تبیین شاخص های مدیریت در خانواده اشاره کرد و گفت: جوانان برای اینکه یک زندگی سالم و مشترک را آغاز کنند باید قبل از تشکیل خانواده بتوانند 6 نوع مهارت را در خود تقویت کنند تا بتوانند در آینده از یک زندگی موفقی و پایداری برخوردا شوند.

وی از مدیریت عاطفی،مدیریت معنوی، مدیریت انقلابی، مدیزیت اجتماعی و رابطه داخل خانواده با بیرون خانواده، مدیریت اقتصادی بعنوان ارکان مدیریتی تشکیل زندگی مشترک و مهارت های لازم برای تشکیل خانواده نام برد و گفت: جوانان بهتر است قبل از نشکیل خانواده با مهرت یافتن از موارد فوق اقدام به تشکیل خانواده دهند تا بتوانند یک زندگی شیرین و موفقی داشته باشند.

انتهای پیام/ش

R41374/P1377/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۷۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای ۸۵ای کردن طرح دیگر در مجلس انقلابی | تندروها دنبال بررسی محرمانه چه چیزی بودند؟

نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از استماع سخنان موافقان و مخالفان بررسی تقاضای طرح نظام قانونگذاری، تعیین حدود اختیارت و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات طبق اصل ۸۵ قانون اساسی، در نهایت با این تقاضا مخالفت کردند.

از ابتدای شروع مجلس یازدهم تا به امروز دو طرح صیانت از فضای مجازی و جوانی جمعیت و همچنین لایحه عفاف و حجاب با رای نمایندگان مجلس به صورت اصل ۸۵ ای شده است. اصلی که به موجب آن به یک کمیسیون ویژه مجوز بررسی محرمانه و تصمیم گیری به جای کل نمایندگان مجلس ار می دهد.

بررسی این ۳ طرح و لایحه که تاثیر مستقیمی با زندگی مردم نیز داشت در پشت درهای بسته کمیسیون‌های ویژه با مخالفت‌های زیادی در بین افکار عمومی، اهالی سیاست و کارشناسان مواجه شد.

اما در حالی که تنها یک ماه تا پایان عمر مجلس یازدهم باقی است، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس بررسی تقاضای عده‌ای از نمایندگان مجلس درباره رسیدگی به طرح نظام قانونگذاری، تعیین حدود اختیارت و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات طبق اصل ۸۵ قانون اساسی را در دستور کار خود داشتند و برخی نمایندگان تندرو عضو جبهه پایداری از حامیان بررسی اصل هشتادوپنجی این طرح بودند.

بررسی محرمانه یک ماه مانده به پایان مجلس

بنابر گزارش ایسنا، محمدتقی نقدعلی نماینده خمینی شهر به عنوان نماینده متقاضیان رسیدگی به این طرح طبق اصل ۸۵ قانون اساسی گفت: اساس این طرح آن است که سلسله مراتب و وزن هر کدام از قوانین در نظام جمهوری اسلامی مشخص شود؛ مثلاً وزن مصوبات شورای عالی فضای مجازی یا مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در چه جایگاهی قرار دارد و وزن مصوبات مجلس در چه جایگاهی قرار دارد.

وی تاکید کرد: این طرح جایگاه قانونی قانون اساسی، سیاست‌های کلی نظام، مصوبات شوراهای عالی، مصوبات مجلس و آیین‌نامه‌ها و سندهای راهبردی را تعیین کرده است.

در ادامه محمدرضا پورابراهیمی نماینده کرمان و راور به عنوان مخالف رسیدگی به طرح نظام قانونگذاری، تعیین حدود اختیارت و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات طبق اصل ۸۵ قانون اساسی تاکید کرد: اهمیت این طرح این است که می خواهد اختیارات و جایگاه مجلس را در حوزه تصمیمات کلان کشور بازنگری و تعیین کند و موضع مجلس نیز باید صیانت از جایگاه مجلس باشد.

وی گفت: با توجه به اهمیت جایگاه و شأن مجلس و به دلیل اینکه جزئیات این طرح باید به اطلاع همه نمایندگان برسد، پیشنهاد ما این است که اگر می خواهیم این کار را بر اساس تفویض اختیارات صحن به کمیسیون انجام دهیم، سازوکاری تعیین شود تا نظرات کارشناسی کمیسیون‌های دیگر نیز اخذ شود.

این نماینده مجلس با بیان اینکه «تفویض کامل اختیار صحن به کمیسیون تخصصی در طرح مذکور ایجاد مشکل می‌کند»، تاکید کرد: برای بررسی این طرح یا یک راهکار میانبر با تدبیر هیئت رئیسه ایجاد شود یا اینکه در قالب متداول و غیر اصل ۸۵ بررسی شود.

رضا حاجی‌ پور نماینده آمل در ادامه به عنوان موافق رسیدگی به طرح نظام قانونگذاری، تعیین حدود اختیارت و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات طبق اصل ۸۵ قانون اساسی با تاکید بر اینکه این قانون باعث می‌شود که همه تصمیم‌گیری ها متمرکز شود، گفت: این قانون از اهمیت بالایی برخوردار است و از جمله قوانین مورد نیاز کشور است؛ با تصویب این قانون تکلیف مرکز اصلی تصمیم گیری در کشور تعیین می‌شود.

محسن زنگنه نماینده تربت حیدریه نیز طی سخنانی به عنوان مخالف رسیدگی به طرح نظام قانونگذاری، تعیین حدود اختیارت و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات طبق اصل ۸۵ قانون اساسی تاکید کرد: در مفاد این طرح، قانون برنامه و بودجه، آیین نامه داخلی مجلس و برخی قوانین دیگر دچار اختلاف است و از سویی دیگر به شدت اختیارات مجلس را کم می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه آوردن این طرح در دو هفته پایانی کار مجلس اصلا به صلاح نیست، گفت: تمام ساختارهای آیین‌نامه داخلی مجلس در این طرح به هم ریخته است و قرار است که این قانون جامع سایر قوانین را از حیز انتفاع ساقط کند.

علی خضریان، نماینده تهران به عنوان دومین موافق رسیدگی به طرح نظام قانونگذاری، تعیین حدود اختیارت و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات طبق اصل ۸۵ قانون اساسی با تاکید بر اینکه این طرح را نوشته که کارنامه‌ای مهم برای مجلس یازدهم در انجام تکلیفی است که رهبری بر دوش مجلس گذاشتند، گفت: این طرح آنقدر مفصل است که غیر قابل بررسی در صحن است و در صورت مخالفت با بررسی آن طبق اصل ۸۵ قانون اساسی کل زحمات انجام شده به هدر می‌رود.

وی با بیان اینکه «نهادهایی شأن قانونگذاری مجلس را دچار خدشه کردند»، اظهار کرد: این طرح صلاحیت نهادها و شوراهای عالی را مشخص کرده تا در چهارچوب قانون امکان تصویب سیاستها را داشته باشند و امکان ورود به صلاحیت قانونگذاری مجلس را نداشته‌ باشند. این طرح حتماً موجب ارتقای شأن مجلس می‌شود.

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه با تصویب این موضوع طرح درخشان دیگری در کارنامه مجلس یازدهم رقم می‌خورد، عنوان کرد: بیش از ۱۰۰ شورا وجود دارند که مانند هیئت دولت اقدام به وضع مقررات می کنند و مجلس تا کنون هیچ نظارتی بر آنها نداشته است؛ بر اساس این طرح این شوراها به بازوهای مشورتی دولت تبدیل می‌شوند و از این به بعد مطالب خود را از طریق مصوبات هیأت دولت منتشر کنند که از این طریق تحت نظارت کامل مجلس قرار می‌گیرند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از استماع سخنان موافقان و مخالفان تقاضای رسیدگی به طرح نظام قانونگذاری، تعیین حدود اختیارت و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات طبق اصل ۸۵ قانون‌ اساسی، از مجموع ۱۸۹ رای ماخوذه، با ۱۳۷ رای مخالف در مقابل ۴۷ رای موافق و ۵ رای ممتنع با این درخواست مخالفت کردند.

دیگر خبرها

  • رسانه‌های استان سمنان روحیه بسیجی را در جامعه گسترش دهند
  • ۲ راهبرد ایران برای افزایش اقتدار و حرکت به سوی قله
  • عقلانیت انقلابی راه حل مواجهه با معادله و حل مسائل کشور است
  • عقلانیت انقلابی اهل دوقطبی‌های کاذب نیست
  • اساتید بسیجی و غیربسیجی برای کمک به ارتقای نظام حکمرانی در صحنه هستند/ برگزاری ۱۷۳ کرسی نقد و نظریه پردازی
  • فیلم/ رئیسی: روحیه انقلابی و دین مداری مردم لاهور و پاکستان ستودنی است
  • نظام تعلیم و تربیت در کشور نیازمند کیفیت‌بخشی است
  • انقلابی ماندن در گرو تداوم فرهنگ دفاع مقدس است
  • افشای ۸۵ای کردن طرح دیگر در مجلس انقلابی | تندروها دنبال بررسی محرمانه چه چیزی بودند؟
  • راه اندازی سامانه مردمی‌سازی نظارت بر فضا‌های تبلیغاتی