Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-04-20@03:17:50 GMT

سرانه پایین مصرف گل و گیاه زینتی در کشور

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۴۸۴۵۱

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ مدیرکل دفتر امور گلخانه، گل و گیاهان زینتی و قارچ وزارت جهاد کشاورزی در بازدید از بازار بین المللی گل و گیاه شهرستان خمینی شهر گفت: به ازای هر فرد ایرانی 33شاخه گل تولید می شود در حالی که سرانه مصرف هر فرد 18 شاخه گل است.
غلامرضاتقوی با اشاره به صادرات 22میلیون دلاری محصولات کشاورزی در سال گذشته گفت: در هفت ماه گذشته نیز بیش از 15میلیون دلار محصولات کشاورزی صادر شده و در مقابل هفت میلیون دلار واردات داشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه محصولات کشاورزی پس از نفت و پتروشیمی، بیشترین میزان صادرات را به خود اختصاص داده، افزود:برای رفع موانع صادرات به زودی مشکل پیمان سپاری ارزی مرتفع می شود.
تقوی گفت: بیش از 7هزار هکتار تولیدات گل و گیاه در دو بخش گلخانه ای و فضای باز زیر سطح کشت قرار دارند که سالانه بیش از 4میلیارد شاخه گل و گلدان تولید می کنند.
وی با اشاره به افزایش 21درصدی حوزه سطح و افزایش30درصدی حوزه تولید گل و گیاه در 5سال گذشته گفت: در سال گذشته بیش از 6هزار میلیون ریال گلهای مصنوعی وارد کشور شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: اصفهان گلخانه مصرف گل و گیاه زینتی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۸۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اولین جشنواره گل و گلاب بردسکن

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی بردسکن گفت: شهرستان بردسکن بیش از ۵ هکتار مزرعه گل محمدی دارد و با توجه به شرایط آب و هوایی و کم آبی باید به سمت سوی توسعه گیاهان کم آب طلب نظیرِ گل محمدی حرکت کند.

 

مهدی مسروری افزود: گل محمدی علاوه بر اینکه یک گیاه کم آب طلب است نیازی به نهاده‌ های کشاورزی ندارد و مواد عالی موجود در خاک مزرعه برای رشد این محصول کفایت می‌ کند.

 

وی اظهار داشت: یکی از سیاست‌ های وزارت جهاد کشاورزی، توسعه ۳ برابری محصولات و گیاهان دارویی است که شهرستان بردسکن در بحث توسعه و ترویج گیاه گل محمدی، آنغوزه، زیره سیاه و سبز عملکرد خوبی را داشته است.

 

مسروری بیان کرد: از هر هکتار سطح زیر کشت گل محمدی چهار تن گل تازه برداشت می‌ شود و به ازای هر کیلوگرم گل محمدی ۲ لیتر گلاب تولید می‌ شود و از سال سوم به ازای هر هکتار یک و نیم لیتر اسانس گل محمدی تولید می‌ شود که قیمت هر کیلو از آن ۱۰۰ میلیون تومان است.

 

وی روستای باب الحکم را قطب تولید محصول انجیر در خراسان رضوی خواند و از باغداران خواست باغ های خود را حفظ کنند و با توجه به شرایط آب و هوایی و سازگاری منطقه محصول انجیر خود را به صورت گلخانه ای توسعه و ترویج دهند تا  از درآمد اقتصادی بالایی برخوردار شوند.

 

رئیس اداره آموزش و ترویج جهاد کشاورزی بردسکن هم یکی از اهداف برگزاری این جشنواره را ترویج و توسعه گیاهان کم آب طلب و گیاهان دارویی از جمله گل محمدی اعلام کرد و گفت: گل محمدی علاوه بر اینکه یکی از گیاهان دارویی و کم آب طلب است، در حوزه فرآوری نیز گیاه ارزشمندی می‌ باشد.

 

جواد اسماعیل نیا افزود: بردسکن یکی از مناطق مستعد توسعه محصول گل محمدی است و کشت گل محمدی در روستای باب الحکم نیز نتایج خوبی داشته است.

 

در پایان این جشنواره شرکت کنندگان از مزرعه گل محمدی بازدید و به منظور حمایت از تولید کنندگان گل محمدی در روستای باب الحکم، از فرآورده‌ های تهیه شده از گل محمدی از جمله گلاب، مربا و شربت خریداری کردند.

 

دیگر خبرها

  • برگزاری اولین جشنواره گل و گلاب بردسکن
  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • وزیر جهاد کشاورزی: برای مشتاقان تولید فرش قرمز پهن می‌کنیم‌
  • تولید سالانه ۳۵۰۰ تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی
  • ۳۶۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی صادر شد
  • صادرات سالانه ۱۲۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی در قزوین
  • سالانه ۱۲۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی استان قزوین صادر شود
  • مجوز حدود ۱۲ هزار مکمل در کشور برای مصرف
  • صادرات ۳۶۰ میلیون دلاری محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی
  • ضرورت تسهیل فرایند صادرات برای جهش تولید