Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، تابلوی «پرتره یک هنرمند (استخری با دو پیکر)» اثر «دیوید هاکنِی» نقاش ۸۱ ساله در حراج شب گذشته کریستی نیویورک، بیش از ۹۰ میلیون دلار چکش خورد تا رکورد گران‌ترین اثر هنرمند زنده را به خود اختصاص دهد.

قبل از این پیش‌بینی می‌شد اثر این نقاش انگلیسی ۸۰ میلیون دلار به فروش برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این رکورد بالاترین رقم یک اثر هنرمند زنده با ۵۸ میلیون و ۴۰۰ هزار دلار در سال ۲۰۱۳ متعلق به «جف کوونز» بود که برای مجسمه فولادی «سگ بادکنکی» ثبت شده بود.

 

تابلوی «پرتره یک هنرمند (استخری با دو پیکر)» اولین بار در سال ۱۹۷۲ در نمایشگاه آثار این هنرمند به نمایش درآمد که با الهام از دو عکس که یکی از آنها عکس همکار و شریک هاکنی بود خلق شد.

کریستی هویت خریدار این تابلوی نقاشی را فاش نکرده است، کسی که در یک رقابت تقریباً ۱۰ دقیقه‌ای با دیگر پیشنهاددهندگان، از طریق تلفنی موفق به خرید اثر شده است.

«دیوید هاکنِی» متولد انگلستان، نقاش، طراح، عکاس و پژوهشگر هنر است. نقاشی‌های او در دهه ۶۰ میلادی از اهمیت بالایی برخوردار بوده و به سبب تنوع و تناقض آثارش، یکی از هنرمندان اثرگذار دهه‌های اخیر به شمار می‌آید.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۹۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات عمرانی با «مَنقاش» در اصفهان

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: اهتمام مدیریت شهری بر آن است که طرح و اجرای یکی از پروژه‌های اصفهان به‌گونه‌ای پیش برود که این میراث فرهنگی حفظ و مورد بهره‌برداری علمی و اجتماعی قرار گیرد، از این‌رو در حال حاضر به جای لودر و بولدوزر، مسیر کاری خود را با «منقاش» پیش می‌برد.

مصطفی نباتی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: به‌واسطه کشف بقایایی از آثار تاریخی واجد ارزش طی یکی از عملیات‌های عمرانی، شهرداری مدتی است تمام اقدامات خود را متوقف و با همکاری باستان‌شناسان و نظارت میراث مشغول بررسی عمیق و دقیق ابعاد این ظرفیت تاریخی شده است.

وی افزود: گمانه‌زنی‌های اولیه عمر آثار را حداقل به دوران سلجوقی و حتی به دوران ساسانی نیز تخمین زده که برای اتقان کامل، مطالعات تکمیلی و مورد توافق گروه‌های مشاور و ناظر مورد نیاز است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: اهتمام مدیریت شهری بر آن است که طرح و اجرای پروژه در ادامه به گونه‌ای پیش برود که این میراث فرهنگی حفظ و مورد بهره‌برداری علمی و اجتماعی قرار گیرد، از این‌رو در حال حاضر به جای لودر و بولدوزر، مسیر کاری خود را با «منقاش» پیش می‌برد.

کد خبر 745609

دیگر خبرها

  • ادعای حمله اسرائیل به ایران قیمت طلا را گران کرد
  • گشایش نمایشگاه هنر‌های تجسمی بنا‌های تاریخی ایران در عمارت مسعودیه  
  • معرفی ۱۰ چهره برتر هنر انقلاب اسلامی استان بوشهر
  • مالک گران‌ترین خانه جهان چه کسی است؟
  • پیش‌بینی قیمت دلار ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ / دلار در منطقه جدید کف‌سازی کرد؟
  • عملیات عمرانی با «مَنقاش» در اصفهان
  • پیچ و مهره گران شد، تاثیر افزایش قیمت دلار بر پیچ و مهره
  • حضور بانوان در عرصه‌های هنر، نقطه قوتی برای تقویت فرهنگ اسلامی است
  • «پایان باز» نباید به یک مُد مخرب تبدیل شود
  • راز پویایی هنر انقلاب بارور شدن اندیشه انقلابی است