Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-24@19:54:16 GMT

آبه و پوتین نسبت به حل مناقشات منطقه ای توافق کردند

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۵۰۳۲۴

پکن- ایرنا- 'شینزو آبه' نخست وزیر ژاپن می گوید به همراه 'ولادیمیر پوتین' رئیس جمهوری روسیه، عزم راسخی برای تمام کردن مسائل معوقه ای دارند که برای بیش از 70 سال پس از پایان جنگ جهانی دوم حل نشده باقی مانده اند.
به گزارش ایرنا تلویزیون 'ان اچ کی' ژاپن روز جمعه به نقل از آبه گفت: با پوتین توافق کرده است به منظور انعقاد یک پیمان صلح دوجانبه بر پایه بیانیه مشترک سال 1956 میلادی، مذاکرات خود را سرعت بخشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آبه و پوتین دو روز قبل، مذاکراتی را در این زمینه در سنگاپور برگزار کردند.

این بیانیه تصریح می کند در نتیجه انعقاد چنین قراردادی، دو جزیره از چهار جزیره تحت کنترل روسیه، به ژاپن بازگردانده خواهد شد.
آبه همچنین گفت که در زودترین زمان، ماه ژانویه سال آینده از روسیه دیدار کرده و در راستای نهایی کردن این پیمان صلح تحت راهبری مشترک خودش و پوتین، فعالیت خواهد کرد.
دولت ژاپن همواره می گوید جزایر مورد اختلاف که اکنون روسیه آنها را کنترل می کند، بخش جدایی ناپذیر از خاک این کشور هستند و معتقد است این جزایر پس از جنگ جهانی دوم به صورت غیر قانونی اشغال شده اند.

جزایر کوریل، مجمع‌الجزایری آتشفشانی در استان ساخالین در روسیه است طول تقریبی این جزایر ۱۳۰۰ کیلومتر است و از شمال شرقی هوکایدو در ژاپن تا کامچاتکا در روسیه کشیده ‌شده و دریای اختسک را از اقیانوس آرام شمالی جدا می‌سازد.
۵۶ جزیره و شمار بسیاری از صخره‌های کوچک این مجمع‌الجزایر را تشکیل می‌دهند مساحت کل خشکی‌های جزایر کوریل 15 هزار و 600 کیلومتر مربع است و جمعیتی در حدود 19 هزار نفر دارد.
ژاپن مدعی دو جزیرهٔ بزرگ جنوبی است و آن‌ها را همچون جزیره‌های کوچک شیکوتان و هابومای، بخشی از خاک خود می‌داند این اختلاف بر سر مالکیت جزایر کوریل باعث بروز مناقشه‌ای بین دو کشور ژاپن و روسیه شده است.
هر چند گفته می شود مهمترین محور گفت و گوی نخست وزیر ژاپن در سفر به روسیه موضوع کره شمالی و تهدیدات این کشور در شبه جزیره کره و نیز استقرار سیستم دفاع موشکی آمریکا در این منطقه است اما موضوع اختلافات توکیو و مسکو بر سر جزایر کوریل نیز بر اهمیت سفر آبه به روسیه می افزاید و از این نظر سفر وی به مسکو مهم ارزیابی می شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۰۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت پوتین از همه کشورها برای گسترش کریدور شمال-جنوب

رئیس جمهور روسیه با اشاره به اهمیت همکاری‌های مسکو و باکو در این زمینه، از همه کشورها دعوت کرد تا در گسترش هرچه بیشتر کریدور حمل و نقل شمال-جنوب مشارکت داشته باشند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه از همه کشورها دعوت کرد تا کریدور حمل و نقل شمال-جنوب را توسعه دهند.

پوتین در دیدار با سازندگان و کارگران کهنه‌کار بزرگراه اصلی بایکال- آمور، به همراه الهام علی‌اف، رئیس جمهور آذربایجان که در مسکو بسر می‌برد، به مناسبت بزرگداشت پنجاهمین سالگرد آغاز ساخت آن، تاکید کرد: یکی دیگر از زمینه های همکاری‌های سازنده بین روسیه و آذربایجان امروز با مقیاس و اهمیت تاریخی این بزرگراه مطابقت دارد. صحبت بر سر توسعه کریدور حمل و نقل شمال-جنوب است که در واقع دریای شمال روسیه را به خلیج فارس متصل می‌کند.

وی تاکید کرد: کریدور شمال-جنوب باید به نمونه‌ای از همکاری‌های گسترده بین المللی تبدیل شود. صحبت بر سر شکل گیری مسیرهای لجستیکی جدید برای توسعه اقتصادی و اجتماعی شتابان کشورهای منطقه اوراسیا و جنوب جهانی است که برای همه اهمیت دارد. رئیس جمهور تاکید کرد که مسکو از همه کشورهای علاقه مند برای مشارکت در این پروژه دعوت به همکاری می‌کند. 

پوتین بزرگراه اصلی بایکال- آمور را جاده آینده نامید و یادآور شد که این مسیر  تجسم کار عظیم و شجاعت 2 میلیون جوان بسیار کوشا از سراسر جمهوری‌های اتحاد جماهیر شوروی است که پروژه‌ای به معنای واقعی کلمه منحصر به فرد را انجام دادند که در تاریخ جهان مشابهی نداشت.

در بحث مربوط به اهمیت کریدور شمال-جنوب برای روسیه، کارشناسان به این نکته اشاره می‌کنند که در اوایل دهه 2000، غرب متوجه شد که این کریدور روسیه را از مسیرهای اطراف اروپا و در امتداد کانال سوئز مستقل خواهد کرد و می تواند چهره  تجارت جهانی را به ضرر کشورهای غربی تغییر دهد. در این راستا، طی 22 سال گذشته، غرب هر کاری که ممکن بوده را برای تضعیف کریدور حمل و نقل بین المللی انجام داده است: جنگی را در افغانستان به راه انداخت، درگیری فلسطین و اسرائیل را سازماندهی کرد و حتی ایران و پاکستان را به داخل آن کشاند تا بتواند از توسعه این کریدور جلوگیری کند.

اهمیت کریدور شمال-جنوب برای ارمنستان، ایران، هند و روسیهبایرام اف: کریدور شمال-جنوب با مشارکت روسیه، ایران و آذربایجان به نفع همه منطقه استتاکید روسیه بر اجرای کریدور شمال-جنوب به عنوان اولویت اول حمل و نقل این کشور

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امنیت منطقه محور اصلی دیدار پوتین و علی‌اف
  • پوتین با هوش مصنوعی بازیگر فیلم زندگینامه خودش شد (+عکس)
  • «پوتین» با هوش مصنوعی بازیگر شد
  • پوتین: روش های تروریست ها روز به روز پیچیده تر و وحشیانه تر می شود
  • شولتز: پوتین حق ندارد از امانوئل کانت نقل قول کند!
  • چرا پوتین در جنگ اوکراین از سلاح هسته ای استفاده نمی کند؟
  • روز تحلیف پوتین مشخص شد
  • دعوت پوتین از کشورها برای گسترش کریدور شمال-جنوب
  • دعوت پوتین از همه کشورها برای گسترش کریدور شمال-جنوب
  • دیدار «پوتین» و «علی اف» در مسکو