Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده مذاهب اسلامی گفت: امام رضا(ع) تعامل نیکو و سازنده‌ای در تقریب مذاهب با اهل سنت دارد.به گزارش بلاغ، به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی فرمانیان ظهر امروز در دومین همایش علمی سیره امام رضا(ع) آموزه‌ها و کارکردها که از سوی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در سالن جلسات امام موسی صدر در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد عنوان کرد: امام رضا(ع) مناظراتی در نزد مامون عباسی با بزرگان مذاهب و به ویژه اهل تسنن انجام داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مناظرات امام رضا(ع) با تکیه بر آیات الهی و استدلال و قوه عقلانی به رد شبهات می‌پردازد.تاریخ در این مناظرات گواهی می‌دهد که امام رضا(ع) تعامل نیکو و سازنده‌ای در تقریب مذاهب با اهل سنت دارد. در واقع تعامل امام رضا(ع) با اهل سنت و سایر مذاهب یک اصل مهم و اساسی در تقریب مذاهب اسلامی است که باید به عنوان الگوی اسلامی و شیعی مد نظر ما باشد. این امام بزرگوار در مناظرات و گفت‌وگو با اهل تسنن در بلاد مختلف شکیبایی و رفتاری نیکو و محترمانه دارد.بخش‌های مختلفی از مناظرات با اهل سنت در منابع اسلامی آمده است و حتی در میان شاگردان امام رضا(ع) نیز افرادی اهل سنت نیز دیده می‌شود. وی گفت: مناظرات امام رضا(ع) علمی و بر اساس عقلانیت و برگرفته از قرآن کریم و روایات بسیاری بوده است و حتی ستیزه‌جویان‌ترین افراد را در مناظرات علمی آرام و قانع می کند. رعایت ادب و اخلاق از دیگر شاخصه‌های مهم در مناظرات امام رضا(ع) است که در تغییر نگرش افراد نسبت به امام بسیار موثر بوده است. امام رضا(ع) در مناظرات خود با اهل تسنن بیشتر بر اشتراکات مذهبی تاکید دارد و وحدت و پیشگیری از تفرقه میان مسلمانان را مد نظر قرار می‌دهد. امام رضا(ع) بسیاری از مفاهیم مهم و ظریف را در قالب مناظره بیان می‌کند و در گفت‌وگوها در ترویج و معرفی فرهنگ اسلامی ناب و معارف گام برمی‌دارد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۰۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیخ بهایی، عالمی چندبعدی بود

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، «دلال عباس»، استاد دانشگاه لبنان در وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی، معمار تمدن‌ساز» که از سوی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد، تصریح کرد: شیخ بهایی، عالمی چندبعدی، حکیم، فقیه، مفسر، دانشمند علوم ریاضی و هندسه، ادیب و شاعر و دارای دیدگاهی متمایز بود.


وی با بیان این که آثار شیخ بهایی در ایران و جهان اسلام همچنان باقی است، اظهار داشت: آثار شعر و نثر شیخ بهایی، تصویری واضح از تضاد موجود میان واقعیت محیط زندگی شیخ بهایی و موضعی که همگان را به آن دعوت می‌کرد، به ما نشان می‌دهد.

دلال عباس با اشاره به اشعار فارسی شیخ بهایی تصریح کردک اشعار فارسی وی که دارای پیشینه عرفانی بود، نشان دهنده تاثیر  پذیرفتن وی از شعرای فارسی بزرگ است و در اشعار وی برخی از ابیات برخواسته از اشعار منسوب به مولوی از شعرای عارف فارسی یافت می‌شود.



 

 

دیگر خبرها

  • تعامل‌های با آژانس نباید متاثر از تهمت‌ها و پرونده سازی ها باشد
  • توافق مشترک مارس مبنای تعامل ایران و آژانس است/ آغاز تهیه پیش‌نویس برای تعاملات آینده
  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است
  • بازدید دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از ایسنا
  • تعامل سازمان همکاری اسلامی با طالبان
  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • احترام سبب وحدت مضاعف در بین مذاهب اسلامی می شود
  • شیخ بهایی، عالمی چندبعدی بود
  • طاها:سازمان همکاری اسلامی به تعامل با افغانستان ادامه می‌دهد
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است