Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@09:23:43 GMT

فضیلت انگیزه!

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۵۰۵۰۹

فضیلت انگیزه!

اهواز – ایرنا - پایگاه خبری عصر ما روز جمعه یادداشتی با عنوان فضیلت انگیزه! به قلم خالد لویمی منتشر کرد.

فیلم 'معلم دهکده' از ساخته های بسیار زیبای هنگ کنگ در سال 2 هزار و پانزده است فیلمی که با ریتمی بسیار آرام و دلنشین به مقوله بسیار مهم ساختار آموزشی در جوامع شبه سرمایه داری و آسیبهایی که خانواده های فقیر در زمینه آموزشی و حتی اجتماعی می بینند را بازنمایی می کند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

'لوی وای هونگ' معلمی با بیست سال سابقه است
اما اینک می بیند که ساختار آموزشی بیش از آنکه به توانمندیهای دانش آموزان بپردازد در گیر مناسبات و داد وستدهای اقتصادی است و صندلی های مدارس خاص، توسط خانواده های ثروتمند پُر شده است تحمل این وضعیت برای 'لوی' سخت می شود و استعفاء می دهد همزمان از وجود مهد کودکی در روستای یون تین مطلع می شود که بدلیل نبود معلم و اینکه فقط پنج دانش آموز دارد در آستانه تعطیلی است خانواده این پنج دانش آموز ،بدلیل فقر نمی توانند بچه های خود را به مهد کودک دیگری منتقل کنند زمانی که لوی داوطلبانه به این مهد کودک می آید متوجه می شود دانش آموزان ماسک هایی به صورت های خود زده اند شبیه ماسکهایی که ما در اهواز هنگام آلودگی هوا می زنیم اما هوای روستای یون تین بسیار پاک و باصفاست.
دانش آموزان این مهد کودک به معلم جدید شان می گویند به این جهت ماسک می گذارند تا باقی اهالی روستا آنها را نشناسند ومتوجه نشوند که از خانواده های فقیر آمده اند زمانی که ساختار طبقاتی به نظام آموزشی تسری پیدا کند برای دانش آموزان خانواده های ضعیف ، مدرسه ، محیط دلچسبی نخواهد بود لوی کم کم متوجه می شود محیط مدرسه ، بخشی از مسأله است و می بایست به محیط ناراحت خانواده های فقیر نیز توجه کند بخصوص آنکه اگر تعداد دانش آموزان به کمتر از پنج نفر برسد طبق قوانین ، مهد کودک تعطیل خواهد شد . خانواده جنی و کتی پول سرویس مدرسه را ندارند ؛کاکا دیگر نمی خواهد به مدرسه بیاید چون پدر فلج و بیکارش ،مدام با مادرش دعوا می کند؛سیوشت ،ناچار است مثل آدم بزرگها به پدرش کمک کند چون مادرش آنها را ترک کرده است ؛چوچو ،دچار ترسهای هیستریک است چون پدر و مادرش را در تصادف از دست داده است .
این معلم دلسوز و فداکار ، از جان و دل مایه می گذارد و تمام این مشکلات را سر و سامان می دهد و مهد کودک را سر پا نگه می دارد و اینک این مهد کودک که در آستانه تعطیلی بود شصت دانش آموز دارد و خانواده های روستای یون تین متحول شده اند.
این فیلم زیبا ، بر اساس داستانی واقعی ساخته شده است و ای کاش اینگونه داستانهای واقعی ،بوفور در دنیای ما یافت می شد . اما اغلب ، اینگونه نیست و بجای معلم با انگیزه ای مثل لوی هونگ ، معلمان از سر ناچاری و بی انگیزه را به مناطق و روستاهای محروم می فرستند که برخلاف نقش تحول ساز لوی ،بخشی از مشکل می شوند .
شکاف آگاهی ،واقعیتی است که نمی توان نادیده گرفت .داراها ،فرزندانشان را به مراکز آموزشی مناسب می فرستند و به دلیل برتری اقتصادی و ارتباطی، دسترسی فرزندانشان به فرصتهای اجتماعی و اقتصادی را تسهیل می کنند و از آن طرف ندارها در ساختار نامتوازن آموزشی ، از دسترسی به فرصتهای خوب باز می مانند و در این معادله ،فقط انسانهای دلسوز هستند که می توانند توازن بخش فرصت ها باشند.
7164/6064

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي آموزش يادداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۰۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشهد میزبان طرح ملی «زندگی و بالندگی»

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، با همکاری بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی و معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت آموزش و پرورش، سومین دوره آموزشی «مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز» با حضور ۲۰۰ مدرس و مشاور خانواده از پنج استان همدان، تهران، گیلان، البرز و گلستان در مشهد برپا شده است.   این دوره سه روزه آموزشی از  سوم اردیبهشت ماه در محل تالار شیخ طبرسی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در راستای طرح ملی «زندگی و بالندگی» در حال برگزاری است.   در این دوره آموزشی در قالب چندین کارگاه آموزشی با حضور ۱۰ مدرس برجسته در حوزه‌های مختلف آموزشی و تربیتی، به مباحثی همچون مدیریت زبان‌های همزمان، موریانه‌های ارتباط، برادران دروغین، مهارت مدیریت کلاس، مدیریت انگاره‌ها  پرداخته می‌شود.

دیگر خبرها

  • مشهد میزبان طرح ملی «زندگی و بالندگی»
  • کودک ربوده شده بمی در آغوش خانواده
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • داریوش ارجمند: تمدن‌ها با کاهش جمعیت از بین می‌روند
  • رتبه نخست شهرستان کبودراهنگ در فرزندآوری استان همدان
  • اوتیسم؛ بیماری ناشناخته و بدون درمان!
  • اوتیسم؛ اختلالی که ناشناخته ماند
  • ‌برگزاری کارگاه آموزشی بازتاب داستان‌های کهن در ادبیات کودک و نوجوان معاصر در شیراز
  • فضیلت‌های اخلاقی تحقق جامعه آرمانی را رقم می‌زند
  • کودکتان را در گرداب بازی‌های رایانه‌ای رها نکنید