Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-25@18:03:06 GMT

بازسازی ۲۰۰۰ بقعه در کشور

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۵۰۹۶۰

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه از بازسازی دو هزار بقعه متبرکه در سطح کشور خبر داد. آفتاب‌‌نیوز : محمد نوروزپور شامگاه چهارشنبه ۲۳ آبان در حاشیه افتتاحیه موزه وقف امامزاده عبدالله(ع) شهر همدان در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه یکی از وظایف ادارت و امور خیریه استان‌ها ایجاد موزه برای حفظ آثار تاریخی است، اظهار کرد: ایجاد موزه وقفی برای حفظ و حراست از آثار تاریخی و آشنایی عموم مردم با تاریخ کشور مورد توجه قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه همدان یک استان تاریخی است و امامزادگان واجب التعظیم زیادی در همدان وجود دارد، افزود: مردم از قدیم الایام لوازم و ابزاری را وقف امامزادگان کرده اند که باید از آنها به خوبی محافظت کرد.
نوروز پور با بیان اینکه اداره اوقاف و امور خیریه استان و متولیان امامزاده عبدالله(ع) تصمیم به افتتاح موزه‌ وقفی گرفته‌اند، ادامه داد: امیدواریم به زودی سالن های دیگر موزه آماده و اشیاء تاریخی امامزادگان سراسر استان در این موزه به نمایش گذاشته شود.
وی با بیان اینکه ۸۰۰۰ بقعه در کشور وجود دارد که ۲۰۰۰ بقعه متبرکه در حال ساخت، تعمیر و بازسازی است، عنوان کرد: بازسازی بقاع متبرکه با کمک مردم و متدینان منطقه و گاهی خارج از کشور که علاقه خاصی به بقاع متبرکه دارند، صورت  می‌گیرد.
نوروزپور با بیان اینکه اوقاف تمام استان‌ها را موظف کرده‌ایم که برای هر امامزاده‌ای طرح جامعی داشته باشند و فاز به فاز آن را  جلو ببرند، اظهار کرد: مردم می‌توانند در ساخت و بازسازی سالن‌های اطراف امامزادگان نظیر تربت‌خانه‌ها و نمازخانه‌ها کمک‌ کنند.
مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه مردم ما علاقه وافری به امامزادگان واجب‌التعظیم دارند، گفت: سعی ما بر این بوده که امامزاده را به فضای فرهنگی، مذهبی و گردشگری تبدیل کنیم و احداث زائرسرا، شهربازی و سالن‌های فرهنگی را با توجه به قابلیت بقاع متبرکه مورد توجه قرار داده‌ایم.
نوروزپور با بیان اینکه امامزداگان سراسر کشور باید به عنوان قطب مذهبی، فرهنگی و گردشگری مورد توجه قرار گیرند، افزود: خوشبختانه نهضتی ایجاد شده که مردم در تمام عرصه‌ها کمک‌هایی دارند و ما برای تسریع در امور به کمک مردم نیاز داریم.
وی با بیان اینکه دولتمردان نیز ما را در تحقق اهداف یاری کنند، اضافه کرد: اجرای برنامه‌های فرهنگی یکی از اقدامات مهمی بوده که در جوار امامزادگان در حال اجراست همچنین بقاع متبرکه مربوط به تمام مردم است.
وی با اشاره به اجرای طرح آرامش بهار،نشاط معنوی، ضیافت الهی و بصیرت عاشورایی در ایام مختلف سال عنوان کرد: امیدواریم هرچه سریع‌تر اقدامات توسعه‌ای بقاع متبرکه را به سرانجام برسانیم.
به گزارش ایسنا،نوروز پور با اشاره به فعالیت مرکز حفظ ملی و مجازی قرآن کریم در جوار بقاع متبرکه سراسر کشور گفت:بیش از ۱۰۰۰ نفر در مرکز مجازی حفظ قرآن کریم استان همدان ثبت نام کرده‌اند.

کد خبر: ۵۵۷۰۴۷ تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۷ - ۰۰:۳۳

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بقاع متبرکه امام جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۰۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ محمدحسن نامی در فرودگاه شهدای ایلام در بدو ورود به این استان، اظهار کرد: حوزه پیشگیری از حوادث غیرمترقبه یکی از موضوعاتی است که در سفر رییس سازمان مدیریت بحران کشور مورد توجه قرار گرفت.
وی افزود: اقداماتی که موجب خواهد شد از خسارت‌های جدی در زمینه سیلاب، زلزله، فرونشست زمین و آتش سوزی با توجه به جغرافیای کوهستانی و سبز استان ایلام جلوگیری شود در این سفر دیده شده است.
معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تشریح کرد: در این سفر از چند مسیر رودخانه‌ای و گذرگاه آبی در سطح استان از جمله گذرگاه مرکزی شهر ایلام بازدید خواهد شد.
نامی تصریح کرد: با توجه به این که برخی از قسمت‌های این مسیل‌ها و گذرگاه‌های آبی در سطح شهر ایلام فرو ریخته است؛ تلاش خواهد شد که بازسازی این گذرگاه‌های آبی در سطح شهر ایلام انجام شود.
وی ادامه داد: بازدید از شهر سرابله و سایر مناطق استان که نیاز به بررسی در زمینه مدیریت بحران و کاهش مخاطرات در سوانح و حوادث غیرمترقبه دارند از دیگر برنامه‌های سفر به استان ایلام است.
سعید هژبری، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام نیز در این خصوص، اظهار کرد: بازدید از مسیل‌هایی که در سیل‌های سال گذشته مورد آسیب قرار گرفته، بررسی صدا‌های زیرسطحی شهر سرابله، بازدید از وضعیت ساخت و ساز‌های غیر ایمن و سازه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری و پیشگیری از بحران در حوزه حریق و آتش سوزی جنگل‌ها و مراتع از برنامه‌های سفر معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به استان است.
دیدار با استاندار ایلام، سفر به شهرستان بدره و بازدید از تونل کبیرکوه از دیگر بخش‌های این سفر است.
ادای احترام به شهدای گمنام، دیدار با استاندار ایلام و سفر به شهرستان بدره و بازدید از سد و نیروگاه سیمره و بازدید از تونل کبیرکوه از دیگر برنامه‌های سفر معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به استان ایلام است.

دیگر خبرها

  • سنگ تمام مردم خراسان جنوبی برای بازسازی عتبات عالیات
  • نحوه مشارکت مردم اسلامشهر در بازسازی عتبات عالیات اطلاع رسانی شود
  • بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام
  • اسلامشهر رتبه برتر مشارکت در بازسازی عتبات عالیات در استان
  • حذف سفر از سبد خانوار صحت ندارد/ اتفاقاً حال مردم خوب است و بیشتر هم سفر می‌روند
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • خبر‌هایی از بررسی فرهنگ وقف در همایش متولیان بقاع متبرکه در دامغان
  • سالانه ۵۰ موقوفه جدید به موقوفات استان سمنان اضافه می‌شود