Web Analytics Made Easy - Statcounter

«قدرتعلی حشمتیان»، نایب رئیس اول خانه احزاب ایران، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا، در مورد محوریت دیدار نمایندگان خانه احزاب با «علی لاریجانی»، رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد:  قانون فعلی احزاب که توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شده و در حال اجراست ایرادات و نواقص زیادی داشت که مورد اعتراض اکثر دبیران کل احزاب در سراسر کشور قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل خانه احزاب و دبیران کل احزاب، این ایرادات را به کمیسیون ماده 10 احزاب منعکس کرد و کمیسیون ماده 10 احزاب با مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامیبرای رفع این نواقص هماهنگ شدند.  

وی در ادامه افزود: برای این کار جلسات مکرری در دولت و مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی به دعوت آقای «کاظم جلالی»، رئیس مرکز پژوهش های مجلس برگزار شد. محوریت این کار با کمیسیون ماده 10 احزاب،  آقای «قاسم میرزایی نیکو»  و «پروانه مافی» نماینده مجلس شورای اسلامی بود . «اسماعیل جبار زاده»، معاون سیاسی وزیر کشور و دکتر «بهرام سرمد» از وزارت کشور در این جلسه شرکت کردند. از خانه احزاب هم کمیته ای متشکل از آقایان «حسین کمالی»، «قدرتعلی حشمتیان»، «حسین کاشفی»، «حمداله شیخیانی»،«حسین کنعانی مقدم»، «امیر اسلامی تبار» و «محمد جواد نوری» به نمایندگی از خانه احزاب در این جلسه حضور داشته اند.

دبیر کل حزب مستقل و اعتدال ایران تصریح کرد: از طرف شورای مرکزی خانه احزاب 9 جلسه در مرکز پژوهش های مجلس داشتیم و روی هم رفته دو راهکار مورد بررسی قرار گفت.  راهکار اول: از طرف «لعیا جنیدی»، معاون حقوقی ریاست جهوری و معاونت سیاسی وزارت کشور به دنبال تهیه لایحه ای در این زمینه به مجلس هستند. راهکار دوم که به صورت طرح ارائه شده، کمیسیون ماده 10 احزاب آن را پیگیری کرده و 9 جلسه کاری در مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی برای آن برگزار کرده است. در نهایت قرار شد برای یکپاچه کردن این کار نظر رئیس مجلس شورای اسلامی لحاظ شود.

وی اضافه کرد: در جلسه 20 آبان پیش نویس تهیه شده در اختیار رئیس مجلس شورای اسلامی قرار داده شد و نمایندگان احزاب نظرات اصلاحی خود را اعلام کردند. قرار شد برای جمع بندی رئیس مجلس نظر خود را ارائه کنند.

حشمتیان با بیان اینکه قانون فعلی احزاب محدودیت های زیادی را برای احزاب به وجود آورده است گفت: قانون فعلی توسط مجلس گذشته به تصویب رسید و ما در این پیش نویس قصد داریم آن را اصلاح کنیم. امیدواریم بتوانیم با رفع تنگناهای موجود در قانون فعلی در کشور فعالیت گسترده و بهتری را داشته باشیم.

وی در پاسخ به این سوال که اصلی ترین ایراد احزاب به این قانون چه بوده بیان کرد: هر کدام از احزاب از سراسر کشور نقد خود را به این قانون داشتند و خود کمیسیون ماده 10 احزاب، به این نتیجه رسید که این نواقص وجود دارد. هدف ما این است به جای اینکه کمسیون ماده 10 احزاب برای احزاب تصمیم می گیرد، کمیسیون قانون احزاب تشکیل شود و کل انتخابات هم زیر نظر قانون انتخابات احزاب انجام شود و از این طریق احزاب بتوانند راحت تر نظرات خود را در کشور اعلام کنند.

دبیر کل حزب مستقل و اعتدال ایران در پایان خاطر نشان کرد: روی هم رفته نظر ما بر این است که کشور به سمت تحزب حرکت کند. در ایران قانون احزاب حاکم نیست و اصلی ترین مشکل احزاب بی توجی مسئولین کشور به احزاب است. برای اینکه سه جریان مستقل، اصلاح طلب و اصول گرا در کشور که نمود آن در مجلس و احزاب هم وجود دارد بتوانند عادلانه از تمام امکانات موجود در کشور به ویژه صدا و سیما، استفاده کنند باید قانون احزاب جامعی تشکیل شود که هر سه جریان به صورت عادلانه در کشور برای پیشبرد اهداف انقلاب و اهداف نظام در چارچوب قانون اساسی فعالیت کنند.

خبرنگار: میلاد فرجی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران دولت رئیس مجلس قانون وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۱۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری

نمایندگان مجلس امروز به ادامه بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی می‌پردازند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، جلسه علنی امروز_ یکشنبه ۹ اردیبهشت_ مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش به ریاست محمدباقر قالیباف شروع شد که موارد کاری آن به شرح زیر است:

ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (ایرادات شورای نگهبان)

گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس. تی. سی) به داوری

گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها درباره طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس و تعداد نمایندگان آن‌ها

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح استفساریه ماده ۴۸ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی به مقررات مالی دولت (۱)

گزارش کمیسیون کشاورزی درباره طرح استفساریه جزء یک بند الف ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۱۴۰۰

گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی درباره نقض و استنکاف در اجرای قانون خرید تضمینی خرید محصولات کشاورزی با اصلاحات و الحاقات بعدی

کد خبر 748603

دیگر خبرها

  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد را شامل می‌شود
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری
  • تحمیل فراقانونی کردن سلطنت در قانون اساسی
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • نامه مهم قالیباف به رئیسی
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: غافلگیری ایران در زمان عملیات نبود، در راهبرد و تاکتیک بود
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • موسی غضنفرآبادی: ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب را برطرف کردیم