Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، داریوش آرمان در حاشیه مراسم قدردانی از پزشکان، خیران و اهداکنندگان کلیه افزود: این انجمن با 200 نمایندگی در سراسر کشور مسئولیت رسیدگی به 120 هزار بیمار کلیوی را بر عهده دارد.
وی با بیان اینکه تاکنون 50 هزار پیوند کلیه در کشور انجام شده است گفت: سالانه 3 هزار پیوند کلیه انجام می شود و هیچ بیمار کلیوی برای پیوند به خارج از کشور نمی رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آرمان افزود: با توجه به اینکه تعداد پیوند کلیه از مرگ مغزی به بیش از 60 درصد رسیده است اما همچنان روزانه 10 بیمار نیازمند عضو فوت می کنند و این نشان می دهد که فرهنگ اهدای عضو از مرگ مغزی باید بهبود یابد.
وی گفت: صدها بیمار کلیوی که دیالیز می شوند نیاز به حمایت های مالی بویژه حمایت های مالی دولت برای پیوند کلیه دارند زیرا اکنون هزینه دریافت کلیه از فرد زنده 18 میلیون تومان است.
آرمان با بیان اینکه ضریب موفقیت پیوند کلیه در کشور بیش از 90 درصد است افزود: الگوی ایرانی پیوند کلیه موجب شده است کشورمان جزو 5 کشور برتر دنیا در این زمینه باشد.
وی گفت: مردم سالی دو سه بار آزمایش قند و فشار خون بدهند زیرا 70 درصد بیماری های کلیه به دلیل این دو عارضه است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: پیوند کلیه 400 بیمار ترویج فرهنگ اهدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۲۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار پایین اهدای عضو در کشور

بهنام روندی مسئول بیماری‌های خاص و پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اولین اهدای عضو صورت گرفته در سال جدید در استان، گفت : ۱۳ فروردین ماه امسال یک جوان ۳۵ ساله به نام «سهیل ممدوح» بر اثر سانحه تصادف دچار مصدومیت شدید شد و در نهایت روز ۲۵ فروردین ماه مرگ مغزی او تایید شد.

وی افزود: خوشبختانه با بزرگواری و ایثار خانواده ممدوح، اعضای این جوان ۳۵ ساله اهدا شد.

روندی گفت: دو کلیه و کبد این جوان جان سه نفر را نجات داد و با توجه به مجوزی که از خانواده این جوان گرفته ایم، نسوج بدن از جمله استخوان، غضروف و قرنیه هم قابل پیوند است که به افرادی که دارای معلولیت و سوختگی و ... هستند پیوند می‌شود.

وی با بیان اینکه امکان اهدای عضو بیماران مرگ مغزی در استان فراهم نیست، گفت: با توجه به اینکه در استان تنها پیوند کلیه داریم و پیوند کبد تنها در شیراز و تهران صورت می‌گیرد، جسد برای اهدای عضو به تهران منتقل شده و اهدای عضو در همانجا صورت می‌گیرد.

روندی با اشاره به آمار پایین اهدای عضو در کشور گفت: متاسفانه هنوز فرهنگ سازی خوبی در این زمینه صورت نگرفته و همین امر موجب شده بسیاری بیماران مرگ مغزی که می‌توانند جان بسیاری افراد را نجات دهند، بدون اهدای عضو به خاک سپرده شوند.

این مسئول گفت: در حال حاضر ۲۷ هزار نفر در کشور در صف دریافت عضو قرار دارند و اگر عضو پیوندی به آنها نرسد، جان خود را از دست می‌دهند.

وی افزود: هر دو ساعت یکی از این بیماران جان خود را از دست می‌دهد و این درحالی است که بیماران مرگ مغزی با اعضای سالم خود به خاک سپرده می‌شوند.

روندی از تمام دستگاه‌ها و نهاد‌های فرهنگی و رسانه‌ها خواست در این زمینه پای کار آمده و فرهنگسازی کنند تا از این طریق بتوان جان بیمارانی که در صف انتظار قرار دارند را نجات دهند.

وی افزود: یک فرد مرگ مغزی شده، عملا مُرده است و اگر به دستگاه وصل نباشد تنفس و تپش‌های قلب او هم قطع می‌شود چرا که مغز مُرده است، بنابراین مرگ این فرد قطعی است، اما اگر اعضای بدن او اهدا شود می‌توان بیماران بسیاری را از مرگ حتمی نجات داد و این مسئله باید برای خانواده‌های ما جا بیفتد.

مسئول بیماری‌های خاص و پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: هر بیمار مرگ مغزی شده حداقل می‌تواند جان سه تا پنج نفر را نجات دهد و این یعنی فردی که مرگ او حتمی شده می‌تواند جان سه تا پنج نفر دیگر را از مرگ حتمی نجات دهد و چه کاری از این با ارزش‌تر است.

روندی گفت: بعضا شاهد هستیم اعضای اصلی خانواده فرد مرگ مغزی شده برای اهدای عضو رضایت دارند، اما اطرافیان با نظرات نسنجیده و غیرعلمی آنها را از این کار منصرف می‌کنند، درحالیکه خیلی‌ها برای ادامه زندگی خود و نجات از مرگ به این اعضای اهدایی نیاز دارند.

وی با اشاره به انجام ۹ مورد اهدای عضو طی سال گذشته در استان گفت: این تعداد نسبت به سال ماقبل آن با انجام سه مورد اهداء عضو افزایش چشمگیری داشته، اما همچنان آمار پایینی محسوب می‌شود.

روندی ابراز امیدواری کرد با همکاری رسانه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی در سال جاری شاهد سیر صعودی پیوند عضو در استان باشیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تجدید پیمان با آرمان شهدا
  • اجرای عملیات آبخیزداری نیازمند حدود ۳.۵ همت اعتبار است
  • افق‌های جدید، پیش روی هاب پیوند کلیه ایران/ پذیرش بیمار از ۱۲ کشور جهان در بیمارستان فرهیختگان
  • ادامه طرح ویژه کالابرگ الکترونیکی نیازمند تصمیم مجدد است
  • بانوی مرگ مغزی به هفت بیمار زندگی دوباره بخشید
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران/ نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین 
  • آمار پایین اهدای عضو در کشور
  • اعضای جوان مرگ مغزی نیشابوری به چهار بیمار جان بخشید
  • آماده‌باش مدیریت بحران در ۵ استان
  • انتقال هوایی یک مصدوم نیازمند فوری دریافت خدمات فوق تخصصی