Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان؛ جلسه  هیئت مدیره نظام صنف کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان های هرمزگان با حضور حسین هاشمی تختی نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی، علی باقرزاده رئیس سازمان جهادکشاورزی و اعضای هیئت مدیره و مدیران و اعضای شهرستانی نظام صنف کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا و پس از رسمیت جلسه خانم علوی رئیس نظام صنفی استان ضمن تبریک حلول ماه ربیع الاول و ضمن خیر مقدم به تمام شرکت کنندگان از آقای هاشمی نماینده مردم بندرعباس و آقای باقر زاده رئیس سازمان جهاد کشاورزی و آقای اسد پور و سایر مدعوین ویژه جلسه جهت حضورشان  تشکر نمود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در این نشست با بیان اینکه هم زمانی در برداشت محصولات کشاورزی بین استان های بوشهر و هرمزگان بیشتر از بقیه نقاط کشور دیده می شود، اظهار کرد: ساماندهی و رصد فعالیت کسانیکه در زمینه خرید و فروش محصولات کشاورزی فعال هستند با گرفتن مجوز شاغلین این حرفه بطوری که فعالیت شفاف و روشن داشته باشند امری ضروری است که باید انجام شود.

علی باقرزاده، افزود: نظام صنفی برابر وظایف خود آنها را شناسایی و برای خریداران و فروشندگان محصولات کشاورزی صدور پروانه فعالیت نماید.

وی، گفت: فعالیت تشکل های تعاونی کشاورزی رضایت بخش نیست، چرا که اگراین تشکل ها واقعا وارد فعالیت شوند می توانند تاثیرات خوبی بر روند و نتیجه کار داشته باشند.

نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشاورزان ما با وجود تحمل بیشترین هزینه، وقت و رنج و کار کمترین سود بدست آنها می رسد  و  بدست مصرف کنندگان نیز کالا را با قیمت گران خریداری می کنند، عنوان کرد: می دانیم که واسطه هایی هستند در حد فاصل تولید کننده و مصرف کننده ولی  نباید متعدد باشند و نباید در حالیکه مصرف کننده محصولات کشاورزی و تولید کننده محصولات کشاورزی اولی  فاقد سطح رضایت قیمتی و دومی فاقد سطح درامدی  کافی هستند  شاغلین واسطه گری سودهای نا متعارفی داشته باشند که در این خصوص هم نیاز به کار علمی و توجه به همه جوانب هست هم نیاز به نظارت بیشتر و مستمر وجود دارد.

حسین هاشمی تختی با تاکید براین مطلب که مجمع نمایندگان استان هرمزگان آمادگی را داریم در جلسات نظام صنفی حضور یافته و ایده ها و نظرات شما را  دریافت نموده به وزارتخانه های مربوطه جهت کاهش مشکلات ارائه دهیم و در صورت ناکافی بودن اقدام موضوع را طی سوال از وزیر مربوطه بپرسیم .

وی در خصوص بستن مرزهای صادرات محصولات کشاورزی نیز، گفت: نظام صنفی و جهاد کشاورزی تولید داخلی و نیاز بازار داخلی  را بررسی کنند تا با حفظ تعادل بازار آمادگی کمک و پیگیری داریم تا هیچ محصول تولیدی کشاورزی تلف نشود و بر زمین نماند.

گفتنی است؛ در ادامه جلسه اعضای هیئت مدیره و مدیران و اعضای شهرستانی نظام صنف کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان به ارائه مطالب مورد نظر خود پرداختند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خرید و فروش کشاورزی کشاورزی و منابع طبیعی محصولات کشاورزی هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۲۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه فروش اینترنتی دارو باید ناظر بر بستر‌های فساد‌زا باشد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و آنا،‌ اعضای انجمن داروسازان تهران به منظور بیان دغدغه ها و مشکلات پیرامون فروش اینترنتی دارو و "پلتفرم های آنلاین فروش دارو" با رئیس کل سازمان نظام پزشکی دیدار کردند. در این جلسه که صبح روز شنبه یک اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل سازمان نظام پزشکی برگزار شد، اعضای انجمن داروسازان تهران ضمن تشکر از دغدغه مندی رئیس کل سازمان نظام پزشکی در پیگیری مطالبات و مسائل مرتبط صنفی این گروه از جامعه پزشکی کشور و دفاع از حقوق داروسازان همچنین نسبت به چالش‌های فروش اینترنتی دارو و آیین نامه فعالیت پلتفرم‌های عرضه اینترنتی دارو ابراز نگرانی کردند و در ادامه نمایندگان جامعه داروسازی با مطرح کردن خواسته‌های خود مبنی بررفع موانع و پیگیری چالش‌های قانونی ورود پلتفرم‌های توزیع آنلاین دارو از رئیس کل سازمان نظام پزشکی درخواست توجه، همکاری و تلاش برای حل این مسائل و مشکلات شدند.

عمده‌ترین موارد مطرح شده در این جلسه؛ شتاب زدگی در تدوین آیین نامه فروش اینترنتی دارو بدون دخالت و نظارت سازمان غذا و دارو به عنوان متولی این حوزه، افشای اطلاعات محرمانه بیماران و روند احراز هویت کاربران و بیمارن در آیین نامه توزیع اینترنتی دارو، بی توجهی به زیر ساخت‌های قانونی برای ایجاد پلتفرم‌های فروش دارو، حذف مسئول فنی داروخانه ها، خطر بروز مراودات مالی داروخانه‌ها با این پلتفرم‌ها و نیز نشت دارو به بازار آزاد و قاچاق آن از داروخانه و موارد دیگر بود.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی پس از استماع نظرات نمایندگان جامعه داروسازی، تاکید کرد که استاندارد وزارت‌بهداشت درمان و آموزش پزشکی برای ارائه خدمت با اجرای فروش اینترنتی دارو باید رعایت شود.

محمد رئیس زاده همچنین از نائب رئیس انجمن داروسازان خواست مستندات مغایرت آیین نامه فروش اینترنتی دارو با اسناد بالادستی و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری و قوانین کشوری را ناظر برایمنی دارویی بیماران، امنیت داده‌ها و اطلاعات بیماران گردآوری کنند تا به مسئولان ذیربط جهت اصلاح آیین نامه" فروش اینترنتی دارو" ارجاع شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • از فعالیت تبلیغی علیه نظام تا تشویق نسل جوان به فساد و فحشا
  • خرید ۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی اصلاح شد/ آغاز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی
  • پوشاک مستعمل در مشهد آزادانه به فروش می رسد
  • درخواست رییس نظام پزشکی از داروسازان
  • آیین نامه فروش اینترنتی دارو باید ناظر بر بستر‌های فساد‌زا باشد
  • ممنوع بودن خرید و فروش داروهای رایج سقط جنین در نیشابور