Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-25@14:46:20 GMT

شکنجه کردن خود، تفریح محبوب آسیایی‌ها (۱۶+)

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۵۴۵۱۶

شکنجه کردن خود، تفریح محبوب آسیایی‌ها (۱۶+)

مردم بومی هر کشوری آداب‌ و رسوم خاص خودشان را دارند و حتی ممکن است ساکنان شهرهای گوناگون یک کشور نیز سنن ویژه‌ای داشته باشند. همه می‌دانیم که در آفریقا یا برخی کشورهای آسیای جنوبی مانند تایلند، اندونزی و... فرهنگ‌ها و آدابی وجود دارد که به‌راستی در دنیا بی‌نظیر هستند. هنوز در این سرزمین‌ها مردمی هستند که به سبک و سیاق کهن زندگی می‌کنند و کارهایی انجام می‌دهند که شاید از نظر ما عاقلانه به نظر نرسد و دور از تصور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شریان نیوز،برخی معتقدند روستائیانی که در مناطق دوردست کشورهای آسیای جنوبی یا آفریقا زندگی می‌کنند در شرایط سختی به سر می‌برند و همین شرایط دشوار سبب می‌شود تا آنها دست به انجام کارهای عجیب و غریب بزنند. با این حال حتما در ورای هر رسوم کهنی، دلایل مهمی وجود دارد که اگر از آنها باخبر باشیم، بهتر مردم سرزمین‌های دیگر را خواهیم شناخت.

جالب است بدانید که در چند سال اخیر تماشای فستیوال‌هایی که رنگ و بویی کهن دارند و در آنها کارهای عجیب و خاصی انجام می‌شود، طرفداران زیادی پیدا کرده‌اند، به اندازه‌ای که گردشگران برای شرکت در این جشنواره‌ها حاضر به سفر و طی مسافت‌های طولانی می‌شوند.

یکی از جشنواره‌های خطرناک و عجیبی که در کشورهای آسیای جنوبی برگزار می‌شود، فستیوال وجترین یا همان گیاهخواران است که توریست‌ها برای شرکت در آن صف می‌کشند و از ماه‌ها قبل برنامه‌ریزی می‌کنند. در این مطلب به معرفی جشنواره‌ی وجترین می‌پردازیم.





معرفی جشنواره ی خطرناک وجترین

جشنواره‌ی وجترین را با نام (Nine Emperor Gods) نیز می‌شناسند که به معنای نُه خدای امپراتور است. این فستیوال حدود 150 سال قدمت دارد و هرسال از 8 تا 17 ماه اکتبر (16 تا 25 مهر) برگزار می‌شود. اگر در حال برنامه‌ریزی برای سفر به تایلند، مالزی، اندونزی، چین یا میانمار هستید باید بدانید که شما هم می‌توانید در مهر ماه در جشنواره‌ی هولناک وجترین شرکت کنید.

ماجرای فستیوال وجترین از این قرار است که علاقه‌مندان برای نشان دادن خلوص نیت، پاکی وجود و نزدیکتر شدن به خدایان اعمال خاص و ترسناکی را انجام می‌دهند که در واقع نوعی شکنجه‌ است که هر فرد روی خودش انجام می‌دهد. برای مثال شرکت‌کننده‌ها اعضای بدنشان را با سیخ یا چاقو سوراخ کرده و یا اعضای بدنشان را می‌برند. همچنین دیده شده که با چاقو به سر خود آسیب برسانند. با تماشای تصاویری که هر سال از این جشنواره منتشر می‌شود، اغلب تصور می‌کنند که این فستیوال تنها سوراخ کردن اعضای بدن است؛ اما حقیقت چیز دیگری‌ست.

افرادی که به این جشن معتقد هستند اعمال دیگری چون قرار گرفتن در روغن داغ، راه رفتن از روی پلکانی پر از تیغ، راه رفتن از روی آتش و اعمالی از این دست را هم انجام می‌دهند که حتی تماشایشان برای بسیاری از ناظران غیرقابل باور است.





علت نامگذاری فستیوال وجترین

وجترین به افرادی گفته می‌شود که ترجیح می‌دهند به جای مصرف گوشت از گیاهان تغذیه کنند. پژوهشگران زیادی بر این عقیده هستند که جایگزین کردن گیاهان به جای گوشت و یا کمتر مصرف کردنش، می‌تواند تاثیرات خوبی بر سلامت بدن انسان داشته باشد. از سوی دیگر برخی از مرتازان معتقد هستند که مصرف گوشت زیان‌بار است و کمتر خوردن و آشامیدن، آنها را به خدا نزدیکتر می‌کند.

بر همین اساس افرادی که قصد شرکت در این جشنواره را دارند باید از حداقل 10 روز قبل هیچ گوشتی نخورند، نوشیدنی‌های الکل‌دار ننوشند، دروغ نگویند و کسی را نکشته باشند.




برچسب هاآفریقازندگیجشنواره‌فستیوالآسیای جنوبیمسافت‌

منبع: شریان

کلیدواژه: آفریقا زندگی جشنواره فستیوال آسیای جنوبی مسافت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۴۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف‌ شرکت توسعه نیشکر : تولید ۷۰۰ هزار تُن شکر

 مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی از تولید بیش از ۶۱۰ هزار تُن شکر خام در واحدهای نیشکری خوزستان خبر داد و بر عزم این شرکت برای تصاحب ۳۸ درصدی بازار شکر تأکید کرد.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، دکتر عبدعلی ناصری در آیین اختتامیه سومین جشنواره ملی شکرستان با بیان اینکه برداشت نیشکر در هفت کشت و صنعت این شرکت به پایان رسیده، اظهار کرد: تاکنون ۶۱۰ هزار تن شکر خام در این واحدهای نیشکری تولید شده است.

وی افزود: برداشت نیشکر در هفت‌تپه تا اوایل خرداد ادامه خواهد داشت و پیش‌بینی می‌شود با احتساب تولید این شرکت، در مجموع حدود ۶۳۰ هزار تن شکر در استان تولید شود.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر با اشاره به افزایش تولید شکر در مقایسه با سال گذشته، گفت: امسال ۵۰ درصد بیشتر از سال بهره‌برداری گذشته شکر تولید شده است. وی با بیان اینکه در حال حاضر سهم این شرکت از بازار شکر کشور ۳۵ درصد است، تصریح کرد: با افزایش تولید امسال، این سهم به ۳۸ درصد خواهد رسید.

نویدبخش یک سال شیرین

ناصری همچنین از پیش‌بینی تولید ۷۰۰ هزار تن شکر در سال بهره‌برداری آینده خبر داد و گفت: زمستان بدون سرما و یخ‌بندان سال گذشته، نویدبخش برداشت محصول باکیفیت‌تر و افزایش تولید است.

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در بخش دیگری از سخنان خود انجام عملیات موشکی و پهپادی «وعده صادق» را به پاسداران جان‌برکف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و همه مردم ایران تبریک گفت و بیان کرد که در این عملیات موشک‌های ایران از فراز گنبد بیت‌المقدس عبور و به اهدافی در سرزمین اشغالی اصابت کردند.

ناصری ابراز امیدواری کرد که این عملیات مقدمه‌ای برای آزادسازی سرزمین‌های اشغالی از دست صهیونیست‌ها باشد.

نیشکر در مسیر مسئولیت‌های اجتماعی

مدیرعامل توسعه نیشکر در ادامه به اقدامات این شرکت در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: ترمیم و احداث سیل‌بندهای روستاهای در معرض سیل، احداث حسینیه‌ها، مدارس و جاده‌های روستایی و کمک به دستگاه‌های اجرایی در زمان آب‌گرفتگی‌های اخیر از جمله این اقدامات است.

وی ضمن قدردانی از تمامی شرکت‌کنندگان و برگزارکنندگان این جشنواره بزرگ، اظهار کرد: این جشنواره در سال جاری با سیاست‌گذاری بهتر به سمت تحقق دستاوردها پیش خواهد رفت.

در پایان آیین اختتامیه سومین جشنواره ملی شکرستان از برگزیدگان بخش‌های رقابتی جشنواره در حوزه‌های ادبی، عکس، نقاشی و رسانه تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • رسولی: به اندازه فوتسالیست‌ها به ورزش‌های دیگر که پرچم ایران را بالا می‌برند توجه شود +فیلم
  • حسین رسولی: در رنکینگ المپیک از سهمیه دور می‌شوم
  • رقابت دو بازی ایرانی برای کسب جایزه فستیوال ۲۰۲۴ بازی سال منا
  • «لان» به هشتمین فستیوال فیلم‌های وحشت پان می رود
  • اوضاع وحشتناک اسیران غزه به روایت آزاده فلسطینی
  • بانوان هاکی سالنی با مربی خارجی به آسیا می‌روند
  • کشف بقایای زنان شکنجه شده به شیوه «مافیا‌های ایتالیایی»
  • (تصاویر) شکنجه تکان‌دهنده زنان به شیوه «مافیا‌های ایتالیایی»
  • کشف بقایای زنان شکنجه و خفه شده‌ به شیوه «مافیاهای ایتالیایی» در مراسم قربانی ۶ هزار سال پیش
  • هدف‌ شرکت توسعه نیشکر : تولید ۷۰۰ هزار تُن شکر