Web Analytics Made Easy - Statcounter

متأسفانه جاده های غرب استان گلستان دارای دوربرگردن های نامناسب است که همه ساله تعداد زیادی تصادف در این نقاط رخ می دهد که همراه شاهد جان باختن و مجروحیت بسیاری از هم وطنانمان می شویم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رادکانا؛ استان گلستان با توجه به موقعیت خاص جغرافیایی و قرار گرفتن در مسیر کریدورهای بین‌المللی شمال و شرق و شبکه بزرگراه‌های آسیایی مرکزی و نزدیکی به شبکه راه‌آهن شمال و جنوب (جاده و ریل) و حمل نقل هوایی از جایگاه ترانزیتی ممتازی برخوردار است اما به‌ رغم این جایگاه مهم در حمل‌ونقل کشور، همچنان راه‌های این استان ناامن و خطرناک است و روزانه در بسیاری از این جاده‌ها تصادفات خطرناکی رخ می‌دهد که جان انسان‌ها را می‌‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(ماشین دو تن از مسئولان عالی کشور در مسیر کردکوی – گرگان بر اثر تصادف جان باختند)

مردم استان گلستان به وجود دوربرگردان‌های متعدد در بزرگراه‌های داخل و حتی خارج‌شهری عادت کرده اند.

«دوربرگردان» یا «بریدگی»، راه‌حل خطرناکی برای گذر از یک سمت بزرگراه به سمت دیگر آن است.

چه کسی مسئول امنیت و جان مردم در جاده های ناایمن و حادثه خیز استان است؟

 (دوربرگردان سر خط روستای گرجی محله در بزرگراه کردکوی – گرگان)

این خطر ناشی از چیست؟

انحراف به چپ مخصوصا در بزرگراه‌ها خطرناک است، چون با این کار اتومبیل وارد محدوده‌ای می‌شود که در آن اتومبیل‌ها مجازند با سرعت بیشتر حرکت کنند.

در بزرگراه‌ها و معابری که طرفین آنها یا با مانع فیزیکی مانند جدول، ردیف درخت و مانند اینها یا با خط ممتد از هم جدا می‌شوند باندهای کندرو، تندرو و احیانا باند سبقت وجود دارد.

اکنون تصور کنید اتومبیلی از مسیر کندرو بزرگراه قصد ورود به سمت دیگر بزرگراه از طریق دوربرگردان (بریدگی) و تغییر جهت حرکت دارد. پس باید مراحل زیر را پشت سر گذارد:

- انحراف به چپ در حین کاهش سرعت! – ورود به باند تندرو باند سبقت، در حین کاهش سرعت! – توقف در باند سرعت یا سبقت در محل بریدگی! – ورود به باند تندرو در سمت مقابل با سرعت نزدیک به صفر با زاویه‌ای تقریبا قائمه! این زاویه برای اتومبیل‌های بزرگ مانند اتوبوس یا تریلر کاملا چشمگیر است. - بعلت کشاورزی بودن منطقه در فصل فعالیت کشاورزان و تردد ماشین آلات کشاورزی

اگر کمی توجه کنیم می‌بینیم که این نحوه تغییر مسیر بیشتر به استقبال خطر مرگ رفتن شبیه است.

با وجود این خطر مشخص، بسیاری از رانندگان هر روز به‌ اجبار به این ماجراجویی تن می‌دهند.

مجریان برای کاهش خطرات دوربرگردان‌ها، در نزدیکی آنها سرعت‌گیر احداث می‌کنند، یا منطقه بریدگی را تعریض می کنند.

اگر کمی دقت کنیم متوجه خواهیم شد که این راه‌حل‌ها نه‌تنها بدون اشکال نیست بلکه خود، مشکلی بر دیگر مشکلات است. ( مشکل انحراف به چپ اجباری، در حین کاهش سرعت) را حل نمی‌کند. پس بریدگی‌ها از نقاط حادثه‌خیز معابر محسوب می‌شوند.

راه‌حل درست چیست؟

راه‌حل‌های موجود برای گذر از یک سمت بزرگراه به سمت دیگر آن همان راه‌حل‌های استاندارد موجود در تردد اتومبیل‌ها در سراسر جهان است که عبارتند از:

- نصب چراغ‌ها و علایم‌راهنمایی به‌منظور آگاه‌سازی رانندگان.

- ساختن زیرگذر یا روگذر مخصوصا در بزرگراه‌های خارج شهری.

- ساماندهی دوربرگردان در مسیر این جاده

- شکل هندسی نامناسب دوربرگردانها

تصادف در دوربرگردان حوالی روستای باغو کناره بندرگز و کشته دو نفر در این حادثه

شکی نیست که ساختن دوربرگردان برای وزارت راه عملا هزینه‌ چندانی ندارد.

یکی از مناطق حادثه خیز در جادهای استان بریدگی هاست (دوربرگردانها) که باعث بروز حوادث جبران ناپذیری شده است.

بیشتر بریدگی‌هایی که در محورهای بزرگراهی استان وجود دارد ناایمن است و باید تبدیل به دوربرگردان‌های یوترن شود.

متأسفانه جاده های غرب استان گلستان دارای دوربرگردن های نامناسب است که همه ساله تعداد زیادی تصادف در این نقاط رخ می دهد که همراه شاهد جان باختن و مجروحیت بسیاری از هم وطنانمان می شویم.

نداشتن دوربرگردان های استاندارد ، روشنایی کم در شب و عدم توجه به احداث دور برگردان در مکان مناسب این مسیر و عدم رعایت حق تقدم، نداشتن شانه مناسب – وجود مسیر فرعی به اصلی روستایی – عدم استفاده بعضی از خودروها هنگام دور زدن از راهنما – ورودی بیش از ظرفیت از سمت غرب و شرق استان – نزدیکی بریدگی به پل از جمله عواملی است که باعث شده در این محور همواره شاهد بروز تصادفات متعدد منجر به جرح و فوت باشیم.

هرچند مسئولین محترم اهم از پلیس راه، اداره کل راه، استانداری و فرمانداری ها همه تلاش خود را در چند سال اخیر انجام داده اند و جای قدردانی و تشکر دارد اما امید می رود مسئولین کشوری و استانی توجه ویژه ای به راههای استان داشته باشند امیدواریم دیگر شاهد هیچ تصادفی نباشیم.

یعقوب محمودی

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۴۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب نزدیک به ۴۰ قاضی برای تقویت کادر قضایی آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،   اولین نشست فصلی روسا و دادستان‌های حوزه‌های قضایی آذربایجان غربی با حضور رئیس کل دادگستری، معاونین قضایی، معاونین دادسرا و محاکم مرکز و حوزه‌های قضایی استان، در سالن جلسات دادسرای عمومی و انقلاب ارومیه برگزار شد.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی در این نشست بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ علی‌رغم وجود تنگنا‌ها و مضایق کم‌کاری و سهل‌انگاری در کار نزد همکاران وجود نداشت و با ایثار و تلاش شبانه‌روزی امور دادگستری پیش رفت و توفیقات ارزشمندی به دست آمد که همگی حاصل تلاش همکاران خدوم و زحمتکش دادگستری استان است.

  عتباتی افزود: دستور کار این جلسه دایر بر مدار و سیر حرکتی برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۳ است که تلفیقی از سند تحول قوه قضاییه، دستورالعمل دادستانی کل کشور و معاونت راهبردی و مقتضیات استان است و باید همان طور که اسناد بالادستی تحولی بودند سیر حرکت در استان به سمت ترقی، ارتقاء و تحول و تعالی باشد.

وی  با تاکید بر حرکت صعودی به سمت رشد و تعالی گفت: امسال چهارمین سال متوالی است که دستگاه قضایی استان بر مسیر برنامه عملیاتی حرکت خواهد کرد، برنامه عملیاتی که دو محور اصلی دارد، اولین محور مجری برنامه که روسای دادگستری و دادستان‌های حوزه‌های قضایی است و دومین محور نظارت معاونین ناظر هستند.

رئیس کل دادگستری استان با اشاره به جذب بالغ بر ۴۰ قاضی و اعتبارات مرکز و استانی برای ارتقاء زیرساخت‌ها و تجهیزات خدمت‌رسانی و برگزاری دوره کارآموزی قضایی برای تقویت کادر قضایی در سال قبل گفت: این اقدامات تکلیف و وظیفه مدیریت دادگستری استان بوده و در قبال آن انتظار داریم مدیران قضایی با تلاش شبانه روزی برای پیشبرد اهداف برنامه عملیاتی تلاش کنند.

وی در ادامه به اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای کنترل ورود پرونده‌ها و جلوگیری از وقوع جرم تاکید کرد و گفت: ما ناگزیر از اتخاذ تدابیر پیشگیرانه هستیم و باید مدیران قضایی پای کار باشند و به سمت شناسایی کانون‌های بزه و اختلاف که تولید پرونده می‌کنند بروند و با پای کار آوردن مدیران اجرایی و تدابیری که اتخاذ می‌کنند اجازه بروز اختلاف، بزه و تولید پرونده را ندهیم.

توجه جدی به اجرای احکام از دیگر مواردی بود که عتباتی به آن اشاره و تصریح کرد: مردم زمانی احساس اجرای عدالت را لمس می‌کنند که این احکام اجرا شود لذا باید توجه جدی به تعیین تکلیف پرونده‌های مسن و معوق هم در شعب و هم در اجرای احکام داشت و مدیران قضایی حوزه‌ها منتظر اعلام این پرونده‌ها نباشند و با رصد، به روز رسانی و تعیین تکلیف آن‌ها را پیگیر شوند.

رئیس کل دادگستری استان با اشاره به اینکه افتخار و شأن مدیران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خدمت و سرباز رهبری و خدمت به مردم و تولید سرمایه‌های اجتماعی است بر لزوم تکریم مراجعین و همکاران از سوی مدیران قضایی تاکید کرد.

استفاده از ظرفیت قانونی دستگاه قضایی در گره گشایی از مشکلات واحد‌های تولیدی در راستای تحقق فرمان مقام معظم رهبری، توجه ویژه به مقوله زندان و ساماندهی زندانی و کاهش جمعیت کیفری، بررسی پرونده‌های مهم در کمیته مشورتی پرونده‌های مهم و تلاش بر تسریع تثبیت اراضی کشاورزی و رسیدن به رقم ۸۰ درصد تا هفته قوه قضاییه از دیگر تاکیدات عتباتی به مسئولان قضایی استان در این نشست بود.

دیگر خبرها

  • جذب نزدیک به ۴۰ قاضی برای تقویت کادر قضایی آذربایجان غربی
  • مدیران درگیر بحران‌های تصنعی نشوند/ از مطالبه‌گران منصف استقبال می‌کنیم
  • بازدید وزیر کشور از پروژه بزرگراه شهید بروجردی
  • بازدید وزیر کشور از پروژه بزرگراه شهید بروجردی در جنوب تهران
  • (ویدیو) استقبال سرد چینی‌ها از بلینکن
  • استقبال سرد چینی‌ها از بلینکن
  • رفع ترافیک هسته مرکزی شهر کرج با گشایش ادامه بزرگراه ماهان
  • لحظه استقبال نخست وزیر سریلانکا از رئیسی + فیلم
  • رئیسی با استقبال نخست وزیر سریلانکا وارد این کشور شد
  • استقبال از کتاب جدید ظریف/ وزیر خارجه سابق ایران: امیدوارم این کتاب گامی هر چند کوچک به سوی درک بهتر سیاست خارجی و بهبود جایگاه ایران در جهان باشد