Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از اردبیل، عظیم ابراهیم‌پور، مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی کشور، روزگذشته، ۲۵ آبان ماه در گردهمایی دانشجویان بسیجی استان اردبیل، گفت: دانشجویان بسیجی باید راه‌اندازی خیمه‌های فرهنگی و اقتصادی در جامعه به صورت آتش به اختیار با روحیه جهادی اهداف انقلاب در کشور و حتی جهان را محقق کنند.
وی به فتح خرمشهر‌های پیش رو نیز اشاره کرد و گفت: رهبر انقلاب در سخنان اخیر خود از جوانان کشور خواستند خرمشهر‌های پیش روی کشور را فتح کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ابراهیم‌پور با بیان اینکه تنها راه نجات خرمشهر‌های پیش روی کشور جهاد کبیر است، گفت: این جهاد سخت‌تر و طاقت فرساتر از جهاد صغیر که عبارت از ۸ سال دفاع مقدس بود است چرا که در این جهاد مجاهد تنها است و نباید منتظر پشتیبانی باشد.
مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی کشور به تشریح ابعاد مختلف جهاد کبیر پرداخت و گفت: میدان جهادی که امروز خداوند متعال برای ما باز کرده است توفیقی است که نصیب هرکس نمی‌شود بنابراین ما باید با تقویت خود در عرصه‌های معرفتی و توکل بر خداوند متعال در این مسیر قدم بگذاریم.
ابراهیم‌پور یکی از راه‌های کسب معرفت را تدبر در نهج‌البلاغه عنوان کرد و گفت: تدبر در خطبه‌های امیرالمومنین امام علی (ع) راهگشای ما در عرصه‌های جهاد کبیر است.
وی به تشریح وضعیت نظام آمریکا و غرب در جهان امروز پرداخت و گفت: طبق شواهد موجود اضمحلال تمدن غرب نزدیک است، چرا که سیستم اقتصادی این کشور‌ها با شکست سنگین مواجهه شده و در حال از هم پاشیدن است.
ابراهیم پور با بیان اینکه تمدن غربی نشان داد که نظام اقتصادی مبتنی بر تفکرات لیبرالی و نئوکینزی حلال مشکلات اقتصادی نیست از دولتمردان خواست با عمل به نسخه اقتصاد مقاومتی علاوه بر نجات اقتصاد کشور برای سایر جوامع نیز این الگوی اسلامی را صادر کنند.
وی با بیان اینکه نظام بانکی فریدمنی امروز جوابگو نیست تصریح کرد: چرا باید ۹۵ درصد وام‌های بانکی به افرادی داده شود که با استفاده از رانت به این منابع دسترسی یافته و هرگز هم وام‌های خود را عودت نداده اند.
وی به معرفی خرمشهر‌های موجود کشور که باید آزاد شوند پرداخت و گفت: نظام بانکی، نظام اقتصادی و نظام سلامت از جمله مهمترین خرمشهر‌های حال حاضر کشور هستند که باید بدست شما جوانان هر چه سریعتر آزاد شوند.
مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی کشور با بیان اینکه فرماندهان دوران دفاع مقدس افراد جوان و اغلب دانشجو بودند از دانشجویان بسیجی خواست تا با افزایش دانش و بصیرت خود بتوانند با ورود به عرصه جهاد کبیر برای فتح خرمشهر‌های مطرح شده گام‌های مؤثری بردارند.
وی به فضای مجازی نیز اشاره کرد و گفت: این فضا که دست پرورده خود غرب است علی رغم فاید آن تهدید برای نسل آینده کشور است چرا که برنامه‌های مخرب منتشر شده در آن سوی اتاق فکر اسکبار به دنبال تناه کردن نسل جدید است لذا دانشجویان بسیجی وظیفه دارند تا با شناسایی موارد فوق علاوه بر مطالبه گری از مسئولان کشوری برای مقابله به خنثی کردن توطئه‌های دشمنان موجب بصیرت دهی به مردم شده و تهدیداتموجود را به فرصت تبدیل کنند.
مسئول قرارگاه پیشرفت و آبادانی کشور از دانشجویان بسیجی خواست با راه اندازی خیمه‌های فرهنگی و اقتصادی در جامعه به صورت آتش به اختیار با روحیه جهادی اهداف انقلاب در کشور و حتی جهان را محقق سازند و در این راه از یاد شهدا غافل نشوند چرا که شهدا بهترین الگو نسل جوان در مقابله با دشمنان اسلام و انقلاب هستند.
ابراهیم‌پور به تبیین شاخص‌های مدیریت در خانواده اشاره کرد و گفت: جوانان برای اینکه یک زندگی سالم و مشترک را آغاز کنند باید قبل از تشکیل خانواده بتوانند ۶ نوع مهارت را در خود تقویت کنند تا بتوانند در آینده از یک زندگی موفقی و پایداری برخوردا شوند.
وی از مدیریت عاطفی، مدیریت معنوی، مدیریت انقلابی، مدیریت اجتماعی و رابطه داخل خانواده با بیرون خانواده، مدیریت اقتصادی بعنوان ارکان مدیریتی تشکیل زندگی مشترک و مهارت‌های لازم برای تشکیل خانواده نام برد و گفت: جوانان بهتر است قبل از نشکیل خانواده با مهرت یافتن از موارد فوق اقدام به تشکیل خانواده دهند تا بتوانند یک زندگی شیرین و موفقی داشته باشند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فرهنگی اردبیل بسیج دانشجویی جهادکبیر دفاع مقدس شهدا قران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۴۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: معتقد هستیم پروژه‌ای از جمله تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند و از آن حمایت خواهیم کرد، اما در صورتی که هرکدام از مسیرهای پیشنهادی بخواهد مانعی برای ثبت جهانی طاق‌بستان باشد، با آن مخالفت خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، داریوش فرمانی امروز _ دوشنبه دهم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت پرونده تله کابین طاق بستان، اظهار کرد: پاییز سال گذشته دفتر امور پایگاه‌های جهانی و ملی وزارت میراث فرهنگی پس از بررسی‌های انجام شده مخالفت خود را با اجرای تله کابین در طاق بستان اعلام کرد، اما به دنبال آن از طریق استان رایزنی‌هایی با وزارتخانه صورت گرفت تا یک نظر قطعی و نهایی را برای همیشه در خصوص این پرونده اعلام کنند.

وی افزود: مسئولان وزارت میراث فرهنگی از شهرداری کرمانشاه درخواست کردند تا مشاور پروژه جزئیات سه مسیر پیشنهادی خود را برای احداث تله کابین در طاق بستان در اختیار دفتر ثبت و حریم آثار و حفظ و احیا میراث معنوی و طبیعی وزارتخانه قرار دهد تا آن‌ها نیز کار کارشناسی دقیقی روی این پروژه داشته باشند و نظر نهایی خود را اعلام کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه پروژه تله کابین کرمانشاه در وزارت میراث فرهنگی هنوز در حال کارشناسی است، خاطرنشان کرد: آخرین نشست میان مدیرکل ثبت و حریم آثار وزارت میراث فرهنگی با کارشناسان و مشاوران شهرداری کرمانشاه هفته گذشته برگزار و مقرر شد یک اصلاحیه نهایی را روی نقشه پروژه داشته باشند و آن را دوباره به وزارت میراث فرهنگی تحویل دهند.

فرمانی اضافه کرد: مسئولان وزارت میراث فرهنگی در تلاش هستند تا راهکاری برای اجرای این پروژه پیدا کنند که البته این امر مستلزم ارائه جزئیاتی دقیق از نقشه مسیرهای پیشنهادی شهرداری برای احداث تله کابین است.

وی تاکید کرد: معتقد هستیم پروژه‌ای همچون تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند و از آن هم حمایت خواهیم کرد، اما در صورتی که هرکدام از مسیرهای پیشنهادی بخواهد مانعی برای ثبت جهانی طاق بستان باشد، با آن مخالفت خواهیم کرد.

کد خبر 749074

دیگر خبرها

  • ایرتاکسی فرصتی برای رونق مسیرهای کم تقاضا
  • قرارگاه جهاد تبیین به روشنگری و بصیرت‌افزایی کمک می‌کند
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • استان‌ها در ۶۲ رشته طرح زنجیره‌های ارزش راهبردی فعالیت دارند
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • فعالیت های فرهنگی در فرودگاه های کشور +فیلم
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور