Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- عضو هيئت مديره انجمن انرژي هاي تجديدپذير اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي ايران گفت: هم اکنون 47 درصد از سرمايه گذاري هاي خارجي در کشور مربوط به حوزه انرژي هاي تجديد پذير است.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از راديو اقتصاد، محمدحسين غفوري با بيان اينکه شرايط جذابي در بخش انرژي هاي تجديدپذير براي خارجي ها ايجاد شده است، افزود: طي سال هاي اخير با خريد تضميني برق از نيروگاه هاي تجديد پذير سرمايه گذاري در اين حوزه براي سرمايه گذاران داخلي و خارجي جذاب بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به اينکه استان هاي يزد، اصفهان، تهران، سيستان و بلوچستان و همدان محل فعاليت سرمايه گذاران ايراني و خارجي از سال 95 به بعد است، اظهارداشت: سرمايه گذاران حوزه انرژي هاي تجديد پذير براي خريد تضميني برق قراردادي 20 ساله با جمهوري اسلامي ايران به امضا رسانده اند.
عضو هيئت مديره انجمن انرژي هاي تجديدپذير اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي ادامه داد: متاسفانه سازمان برنامه و بودجه بخشي از عوارضي را که از طريق قبض برق مشترکان براي توسعه انرژي هاي تجديد پذير دريافت کرده به نيروگاه هاي تجديدپذير پرداخت نکرده است.
وي همچنين گفت: ازابتداي سال 96 تا دي ماه همين سال تنها 34 ميليارد تومان براي خريد تضميني برق از نيروگاه هاي تجديدپذير تخصيص يافته و اين نيروگاه ها پنج تا شش ماه است که پول برق واگذار شده به دولت را دريافت نکرده اند.
غفوري با اعلام اين مطلب که نيروگاه هاي خورشيدي و بادي بيشترين ميزان برق خود را در تابستان توليد مي کنند، افزود: عوارض برق دريافت شده از مشترکان 980 ميليارد تومان بوده در حاليکه تنها 34 ميليارد تومان آن نصيب سرمايه گذاران نيروگاه هاي انرژي هاي تجديد پذير شده است.
وي در پايان يادآور شد: امسال انجمن انرژي هاي تجديد پذير به همراه ساير انجمن ها در اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي ايران مصمم هستند مسير بودجه را تغيير دهند تا اعتبارات در نظر گرفته شده در چنين بخش هايي به درستي صرف شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سرمايه خارجي انرژي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۵۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است

وزیر انرژی اوکراین اعلام کرد حملات پهپادی و موشکی اخیر روسیه به سیستم انرژی اوکراین، بیش از یک میلیارد دلار آمریکا، به این بخش، خسارت وارد کرده است.

به گزارش ایسنا، روسیه از ۲۲ مارس، به تلافی حملات پهپادی کی‌یف به زیرساخت‌های انرژی این کشور، نیروگاه‌های تولید برق آبی و حرارتی و همچنین شبکه‌های اصلی اوکراین را هدف حمله قرار داده که به خاموشی در بسیاری از مناطق اوکراین، منجر شده است.

ژرمن گالوشنکو، وزیر انرژی اوکراین، روز یکشنبه گفت: اکنون ما درباره خسارتی بالغ بر یک میلیارد دلار صحبت می‌کنیم اما این حملات ادامه دارد و روشن است که خسارات، افزایش پیدا خواهد کرد.

بر اساس گزارش رویترز، این مقام اوکراینی گفت: خسارت اصلی به تاسیسات تولید نیروی برق آبی و حرارتی و همچنین سیستم‌های انتقال برق وارد شده است. سیستم امروز باثبات است اما وضعیت کاملا پیچیده است و به لطف شرایط جوی مساعد، سیستم انرژی با تولید نیروی خورشیدی و بادی، پشتیبانی شده است.

اوکراین در ماه‌های اخیر، با پهپادهای مملو از مواد منفجره، تعدادی از پالایشگاه‌های نفت روسیه را هدف حمله قرار داد و باعث کاهش تولید سوخت این کشور شد. در پی این اقدامات، روزنامه فایننشیال تایمز به نقل از منابع آگاه گزارش کرده بود این حملات، متحدان کی‌یف در آمریکا را که نگران افزایش قیمت داخلی سوخت در سال برگزاری انتخابات ریاست جمهوری هستند، ناراحت کرده است.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، به روزنامه آمریکایی واشنگتن پست گفت: واکنش آمریکا در این مورد مثبت نبود. ما از هواپیماهای بدون سرنشین خود استفاده کردیم. هیچ کس نمی‌تواند به ما بگوید که شما نمی‌توانید.

با این حال، لایحه بسته کمکی واشنگتن به کی‌یف به ارزش ۶۰ میلیارد دلار که مدت‌ها پیش توسط مجلس سنا پیشنهاد داده شده بود اما به دلیل مخالفت جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا در بن‌بست به سر می‌برد، در نهایت با موافقت همین گروه به تصویب رسید و هفته گذشته توسط جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا امضا شد. زلنسکی پس از موافقت آمریکا با تصویب این کمک، خواستار کمک‌های بیشتر تا ۱۰ سال آینده شد!

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • میزان تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلو وات ساعت گذشت
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت  
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • (ویدیو) شبکه خبر ۲ صدا و سیما هک شد یا اشتباه فنی بود؟