Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@02:28:58 GMT

35 درصد شبکه آب روستایی شهرضا فرسوده است

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۵۵۰۷۶

35 درصد شبکه آب روستایی شهرضا فرسوده است

اصفهان- ایرنا- رئیس شرکت آب وفاضلاب روستایی شهرضا گفت: 35 درصد شبکه آب روستایی این منطقه به دلیل فرسودگی نیازمند بازسازی، اصلاح و جایگزینی است.

علی اصغر قاسمی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: 60 کیلومتر از شبکه آبرسانی روستاهای شهرضا فرسوده است که اصلاح و نوسازی آن 90در شرایط کنونی میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: امسال حدود پنج کیلومتر شبکه آبرسانی روستاهای شهرضا اصلاح شد درحالی که با هزینه های کنونی مرمت هر کیلومتر شبکه آبرسانی، یک میلیارد و500میلیون ریال اعتبار نیاز دارد.
وی گفت: آب آشامیدنی روستاییان این منطقه از چاه و چشمه های آب تامین می شود و به دلیل خشکسالی های اخیر آبدهی این منابع به طور میانگین حدود 40 درصد کاهش یافته است.
رئیس شرکت آب وفاضلاب روستایی شهرضا افزود: فرسودگی و عمر بالای شبکه و خطوط انتقال، خشکسالی، افزایش مشترکان در کنار رعایت نکردن الگوی مصرف سبب شده است تا آب و فاضلاب روستایی در این شهرستان با مشکل مواجه شود.
وی تصریح کرد: روستاهای اسفرجان و هونجان از توابع این شهرستان با جمعیتی حدود چهار هزار و 500 نفر تابستان امسال تامین آب آشامیدنی در این روستاها با مشکل روبه رو شدند.
رئیس شرکت آب وفاضلاب روستایی شهرضا با اشاره به اینکه کمبود آب در این روستاها هشت لیتر بر ثانیه بود، گفت: حفرچاه جدید ، اصلاح شبکه، کنترل فشار و شناسایی انشعابات غیر مجاز از اقدامات انجام شده برای رفع این مشکلات بود.
قاسمی اظهار داشت: ابتدای تابستان پیش بینی تنش آبی 10 روستای شهرستان با میزان کمبود آب 15 لیتر بر ثانیه شده بود اما با اقدامات انجام شده این مشکل تنها در چهار روستا بروز کرد.
شرکت آب و فاضلاب روستایی شهرضا هفت هزار و 600 مشترک دارد.
شهرستان شهرضا با 160 هزار نفر جمعیت در 70 کیلومتری جنوب اصفهان قراردارد.
ت/7144 / 6022

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد آب و فاضلاب روستايي شهرضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۵۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛  خواجه‌ای گفت: در حال حاضر میزان مقاوم سازی واحد‌های مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستا‌ها را افزایش داده است و همین مسئله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستا‌های استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان گفت: سعی ما براین است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستا‌ها و ارائه تعریف جدید از روستا‌ها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کرده و بنیاد مسکن نیز براساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستا‌ها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

خواجه‌ای ادامه داد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اصلاح شبکه آبرسانی شهرستان مرزی خواف
  • اصلاح شبکه فرسوده آبرسانی روستای برآباد خواف وارد فاز عملیاتی شد
  • سرمایه گذاری در حوزه‌ گندم‌ به یک فرهنگ اقتصادی در کردستان تبدیل شود
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • بهسازی و آسفالت ۹۴ کیلومتر راه روستایی در استان کرمانشاه
  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • ۲۰ هزار تن دسترنج گندم‌کاران فارس از دستبرد سیل مصون ماند
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین