Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در افتتاحیه چهارمین جشنواره ملی اسباب بازی که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در حال برگزاری است با اشاره به مولفه قدرت نرم کشورها گفت: در کشوری مثل ایران که دارای تاریخ ۵ هزار ساله است باید بتوانیم اسباب بازی‌ها را تجاری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: چه مشکلی وجود دارد که کودکان ما از اسباب بازی خارجی‌ها استفاده می‌کنند اما در حوزه صنایع دستی هنوز در رتبه خوبی قرار داریم.

پول نفت باعث فراموشی صنایع دستی شد وی با بیان اینکه هر وقتی به پول نفت رسیدیم هویت خود را فراموش کردیم، اظهار کرد: این پول سبب فراموشی بسیاری از صنایع دستی‌ شد و دانشگاه ها کاری در این حوزه نکردند و صنعت ما به سمت صنایع دستی نرفته است

ستاری با اشاره به مشکلات صنایع دستی گفت: باید به صنایع دستی برگردیم و این امر از طریق هویت نرم این کار امکان پذیر است. 

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به عملکرد نهاد دولتی برای کمک به نوآوری گفت: در معاونت علمی به دنبال پیدا کردن حلقه های مفقوده هستیم تا به کمک آنها به نوآوری برسیم و یک ستاد خاص برای راه اندازی این موضوع وجود دارد؛ اکنون شرکت‌های تولید کننده اسباب بازی از طریق برنامه شرکت های خلاق حمایت می‌شوند.

وی با بیان اینکه با پول نفت نمی‌توان انتظار نوآوری داشت گفت: اسباب بازی بسیار و اینکه انتظار داشته باشیم که کودکان ما با اسباب بازی های ساخته شده با پول نفت بازی کنند اشتباه است.

ستاری با اشاره به محصولات ساخته شده در این نمایشگاه اظهار کرد: این جشنواره نمونه بارز ساخت محصولات در داخل است و این فرهنگ و مبارزه نرم راهی برای معرفی کشورمان است. انتقال هویت ایرانی به کمک اسباب بازی‌ها معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در باره فناوری گفت: اکنون فضای خوبی برای ترویج فرهنگ ایرانی از طریق اسباب بازی‌ها وجود دارد و همچنین به کمک آنها می‌توان به موفقیت های بسیاری دست یافت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۵۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند

سعید نظری گفت: با توجه به اهمیت موضوع برای این اداره‌کل و نیز درخواست صنعتگران، این معاونت در پیگیری‌های بعمل آمده برای برقراری بیمه صنعتگران موفق شد با تمامی مشکلات موجود و تعداد بسیار زیاد متقاضی، شرایط را برای اجرای بیمه ٣٨٥ نفر از واجدان شرایط به سرانجام برساند.

 معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان افزود: این بیمه شده‌ها در رشته‌های صنایع دستی شامل کردی‌دوزی، البسه محلی، گلیم‌بافی، کلاش‌بافی، نازک‌کاری، منبت، معرق، خراطی، مشبک، سازسازی، دف، ارغوان‌بافی و ... فعالیت دارند.

 وی بیان کرد: هنرمندان عرصه صنایع‌دستی کردستان شهره جهانی داشته و دستان هنرمند آنان آثاری را خلق می‌کند که مایه مباهات هر ایرانی است و بر ذخیره فرهنگ و هنر جهان می‌افزایند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • رویکرد منطقی، احترام به حقوق ملت‌ها در استفاده صلح‌آمیز از فناوری هسته‌ای است
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • تقویت ارتباط هنرمندان صنایع‌دستی با پلتفرم‌های معروف چین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • یادآوری خاطرات با نسخه بدنساز داستان اسباب بازی ها(عکس)
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند