Web Analytics Made Easy - Statcounter

ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی اتحادیه املاک در سمینار رقابت‌های استارت آپی املاک در گفت‌وگو با ایلنا گفت: اولویت پذیرش دانشگاه اتحادیه املاک با شاغلین صنف است و همچنین اولویت کسب جواز نیز با فارغ التحصیلان دانشگاه علمی کاربردی اتحادیه خواهد بود. اما در عین حال منعی برای پذیرش افراد علاقمند به این رشته با تخصص های دیگر نیز برای ورود به این دانشگاه وجود نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباس زاده افزود: خروجی دانشگاه جامع اتحادیه املاک نیروی متخصص است و تلاش ما این است تا در رشته های فنی و حقوقی نیروهای کارآمد اجتماعی و بازرگانی را روانه بازار مسکن کنیم.

وی تصریح کرد: تا به امروز 6200 نفر در دانشگاه جامع علمی کاربردی موفق به کسب مدرک تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی شده اند. وی افزود: رشته های حقوقی در دانشگاه جامع علمی کاربردی با اولویت بالاتری ایجاد شده اند، اما در حوزه فناوری اطلاعات و مهندسی عمران نیز رشته هایی تدوین شده اند، تا از همه تخصص ها در جهت آموزش اعضاء اتحادیه استفاده کنیم. عباس زاده افزود: هدف ما ایجاد تحولی عظیم در صنف اتحادیه املاک است و برای نیل به این هدف نه با تکنولوژی مبارزه می کنیم و نه حتی یک روز از تکنولوژی عقب می مانیم.

وی افزود: تحول صنعت املاک از سال 1387 و با طرح کد پیگیری ایجاد شد. ایشان افزود: به دنبال دغدغه جامعه، وزارت بازرگانی و راه و شهرسازی با همت ریاست وقت اتحادیه (آقای خسروی)، سامانه جامع املاک کشوری شکل گرفت. اتحادیه در ابتدا مشکلات زیادی برای فراگیر کردن کد رهگیری داشت و با مخالفت سنتی ها رو به رو می شد. اما با تلاش های اتحادیه استفاده از خدمات آنلاین فرهنگ سازی شد. با این حال باید در نظر داشت شغل مشاوره املاک به عنوان یک کسب و کار سرآمد با آمدن فناوری اطلاعات در هیچ کجای جهان از بین نرفته است و همواره نیاز است تا نیروی متخصص حقوقی و کاربر انسانی با معلومات علمی در کنار این پیشرفت فناوری اطلاعات وجود داشته باشد.

عباس زاده گفت: تمایل داریم تا در دانشگاه اتحادیه املاک تفاهم نامه هایی را در جهت ایجاد تک پودمان های استارت آپی حوزه املاک داشته باشیم.

بیش از 75 درصد دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای جذب بازار کار شده اند

در ادامه این مراسم رجایی مدیرکل پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای گفت: دانشگاه فنی و حرفه ای دانشگاهی از نوع تربیت تکنسین است که اغلب دانشجویان فنی و حرفه ای در کوتاهترین زمان ممکن جذب بازار کار می شوند.

وی تصریح کرد: در شرایطی که اغلب فارغ التحصیلان دارای مدرک تحصیلی بالا با بیکاری رو به رو هستند، بیش از 75 درصد از فارغ التحصیلان دانشگاه های فنی حرفه ای روانه بازار کار می شوند.

وی افزود: نگاه دانشگاه فنی و حرفه ای پژوهش های کاربردی است و بر اساس همین سیاست تفاهم نامه هایی با اتحادیه ها و شهرک های صنعتی بسته شده است.

رجایی افزود: ما در این دانشگاه با رویکرد صنعت مباحث آموزشی را پیگیری می کنیم.

وی بیان کرد: ما توانایی بسیاری برای فعال سازی ظرفیت فنی دانشجویان فناوری اطلاعات خود در صنف املاک داریم و می توانیم بسیاری از مباحث سنتی را با فناوری جایگزین کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: صنعت فنی و حرفه ای کارشناسی کسب و کار گفتگو با ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۵۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای شماره دو پسران سروش معرفی شد

جام جم آنلاین اصفهان؛ مراسم تکریم و معارفه رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای شماره دو پسران سروش برگزار و نادعلی قائدامینی تکریم و بیژن شمس معارفه شد.
 آموزشکده فنی و حرفه‌ای شماره دو پسران سروش در سال ۱۳۷۳ تأسیس گردید. این دانشگاه یکی از دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای اصفهان است و هم‌اکنون این دانشکده زیر نظر دانشگاه فنی و حرفه‌ای و وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است. این دانشکده پس از دانشکده فنی شهید مهاجر، دومین دانشکده فنی و حرفه‌ای اصفهان است.
هم‌اکنون در این دانشکده حدود ۱۰۰۰ دانشجو در مقاطع کاردانی پیوسته در حال تحصیل در دوره‌های روزانه و شبانه هستند. در این دانشگاه رشته‌های مهندسی شیمی، برق، صنایع چوب، صنایع شیمیایی، کامپیوتر، آسانسور و... ارائه می‌شود.
شمس پیش از این مسئولیت‌هایی همچون عضو هیئت‌علمی دانشگاه پیام‌نور استان اصفهان، ریاست دانشگاه پیام‌نور واحد فلاورجان، معاون سازمان بسیج اساتید استان اصفهان، دبیر ستاد جهاد تبیین دانشگاه پیام‌نور کشور را بر عهده داشته و به فعالیت‌های علمی و فرهنگی پرداخته است.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • مقوله حجاب اولویت دانشگاه است
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • نقش مؤثر مراکز مشاوره در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ‌التحصیلان
  • بررسی نقش مراکز مشاوره و سبک زندگی در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد
  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد
  • رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای شماره دو پسران سروش معرفی شد
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود