Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر آموزش و پرورش گفت: اسباب بازی‌ها حامل فرهنگ و آداب و رسوم اقوام هستند.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان سید محمد علی بطحایی در چهارمین جشنواره ملی اسباب بازی  گفت: اسباب بازی بخش مهمی از تکنولوژی آموزشی است و وسیله‌ای برای پر کردن وقت بچه‌ها نیست.

 وی افزود :با اسباب بازی و استفاده از آن‌ها یادگیری بچه‌ها سرعت پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تسهیل و تسریع در یادگیری یکی از اهداف تولید اسباب بازی است. با بازی و اسباب بازی دامنه مهارت آموزی گسترش پیدا می‌کند. مهارت ذهنی و اجتماعی بچه‌ها با اسباب بازی گسترش پیدا می‌کند. با اسباب بازی صبوری و تعاملات اجتماعی را بچه‌ها فرا می‌گیرند.

وی ادامه داد : اسباب بازی حامل فرهنگ است. مهمترین عامل تاکید بر استفاده از اسباب بازی بومی به دلیل این است که اسباب بازی حامل فرهنگ است. نگاه به اسباب بازی باید اصلاح شود. نشاط از یادگیری مهمترین کاری است که اسباب بازی‌ها انجام می‌دهند. یادگیری امروز بچه‌ها توام با خلاقیت نیست. یکی از مهمترین نشانه‌های یادگیری مثبت وجود نشاط از یادگیری است.

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: اسباب بازی با رویکرد آموزشی باید وارد فرآیند یادگیری شود. در هر مدرسه از پایه اول تا سوم در 10 استان کشور در 10 هزار مدرسه کلاس اسباب بازی آموزشی راه اندازی می شود. کلاس اسباب بازی آموزشی در هفته 2 تا 3 ساعت همراه با بازی، اهداف آموزشی را دنبال خواهند کرد.

کلاس اسباب بازی آموزشی راه اندازی می شود
وی افزود: اسباب بازی باید به عنوان بخشی از فناوری آموزشی وارد فضای آموزشی ما شده و در کنار یادگیری، نشاط را به همراه داشته باشد و باعث رشد خلاقیت شود. آموزش و پرورش نیازمند این نوآوری ها است.

وی در ادامه گفت: اقلام خارجی در حوزه اسباب بازی در داخل کشور بسیار زیاد است. اقلام ایرانی متاسفانه در مغازه های ما پیدا نمی شود. به عنوان مثال بنده نتوانستم یک اسباب بازی سفالی برای نوه ام بخرم چرا که پیدا نمی شد. در صورتی که ما کشوری مطرح در حوزه سفال هستیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بطحایی وزیر آموزش و پرورش جشنواره اسباب بازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۵۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهیل دادخواه سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ گفت: مدرسه فریلنسری دانشگاه علم و فرهنگ با شعار «تجربه دنیایی متفاوت با توسعه اکوسیستم فریلنسری ایران» در راستای گسترش اشتغال جوانان در عصر دیجیتال با رویکرد آینده مشاغل، به دنبال ترویج فرهنگ فریلنسری، توانمندسازی فریلنسر‌ها و توسعه اکوسیستم فریلنسری کشور است.

دادخواه افزود: این اقدام به دنبال توجه ویژه به نیاز‌ها و آینده کارآفرینی در کشور شکل‌گرفته است، تا امکانات آموزشی و پشتیبانی برای افرادی که به دنبال راهکار‌های نوآورانه و خلاقانه در حوزه فریلنسری هستند، فراهم شود.

سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ درباره خدمات قابل‌ارائه این مدرسه به پلتفرم‌ها، فریلنسرها، مدرسین و کارفرمایان، گفت: خدمات به پلتفرم‌ها در قالب هدایت کارفرمایان به سمت پلتفرم‌ها، توسعه و ترویج فرهنگ فریلنسری، ترغیب کارفرمایان به واگذاری خدمات به فریلنسرها، ترغیب افراد به فریلنسرشدن، هدایت فریلنسر‌ها به پلتفرم‌ها است. همچنین خدمات به فریلنسر‌ها نیز شامل تعیین صلاحیت حرفه‌ای، کمک به دیده شده فریلنسر‌های متخصص و توانمند و ارتقای مهارت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری فریلنسر‌ها است.

وی افزود: از خدمات قابل‌ارائه به مدرسین نیز می‌توان به محورهایی، چون کمک به دیده شده افراد توانمند، ارتقا سطح مهارت‌های نرم و سخت آنها، تعیین صلاحیت حرفه‌ای مربیان، فضای کار اشتراکی، استودیو تولید محتوا، تأمین زیرساخت‌های کلاس حضوری و غیرحضوری اشاره کرد.

دادخواه همچنین به خدمات ارائه شده به کارفرمایان اشاره کرد و گفت: آشنایی با فریلنسر‌ها و نحوه کارکردن با آنها، دسترسی به متخصصین در حوزه‌های مختلف، امکان تبادل نظر و گفتگو در حوزه‌های مختلف نیز خدماتی است که به کارفرمایان ارائه می‌شود.

ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران

سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار خاطرنشان کرد: از دیگر ظرفیت‌های این مجموعه ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران است که همه افراد فعال در زیست‌بوم فریلنسری کشور می‌توانند در این بستر حضور فعال داشته باشند.

وی همچنین گفت: اولین رویداد تخصصی فریلنسری در کشور توسط دانشگاه علم و فرهنگ و با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دیجیتال ریاست‌جمهوری ۸ خردادماه ۱۴۰۳ برگزار و جزئیات آن به‌زودی اعلام می‌شود.

گفتنی است، این اقدام می‌تواند گامی به‌سوی افزایش مهارت‌ها و فرصت‌های شغلی در حوزه‌های جدید و رشد اقتصاد دیجیتالی کشور باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت https://freelancingschool.ir/ مراجعه شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یادآوری خاطرات با نسخه بدنساز داستان اسباب بازی ها(عکس)
  • خلاقیت در شیوه‌های آموزشی در کلاس درس یک معلم قمی
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • سقوط کمد جان پسر بچه ۷ ساله را گرفت
  • سقوط کمد جان پسر ۷ ساله را گرفت
  • سقوط کمد سبب مرگ کودک ۷ ساله در قائمشهر شد
  • راه‌اندازی مدرسه هنر در کاشان