Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-18@00:56:27 GMT

همکاری حوزه هنری وموزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۵۵۳۷۹

همکاری حوزه هنری وموزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: در موزه انقلاب و دفاع مقدس با حوزه هنری اشتراکات مأموریتی بسیاری داریم.

به گزارش ایسنا، دکتر علی اصغر جعفری مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به همراه چند تن از مدیران و مسئولان این موزه با حضور در حوزه هنری، در جلسه‌ای، زمینه همکاری بیشتر با این مجموعه را بررسی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محسن مؤمنی شریف رئیس حوزه هنری  در این دیدار بیان کرد: حوزه هنری، موسسه وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی ازعمده‌ترین متولیان فرهنگی- هنری کشور است که با محوریت عنصر الهی اسلام و حکومت اسلامی، دست‌اندرکار فعالیت‌های گسترده و متنوعی از قبیل: انتشار چندین عنوان نشریه با زمینه‌های فرهنگی و هنری، آموزش رشته‌های مختلف هنری، تهیه‌کنندگی و ساخت فیلم‌ها سینمایی، تولید فیلم‌نامه با بهره‌گیری از استعدادهای کشور، پشتیبانی از گروه‌های هنری در زمینه‌های گوناگون، حمایت از برگزاری نمایش‌های آیینی و تعزیه، اقدام به احیای هنرهای اصیل ایرانی- اسلامی و غیره است.

دکتر محسن مؤمنی شریف در ادامه، افزود: وظایف هر دو سازمان در هم تنیده و یکی محسوب می‌شوند و در هر دو سازمان  نسبت به ارزش‌های دفاع مقدس شناخت کامل وجود دارد و ما بدنبال فعالیت‌های مشترک و استفاده از امکانات هر دو مجموعه و همچنین هم افزایی بیشتر هستیم.

در ادامه دکتر جعفری علی اصغر جعفری مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بیان کرد: ما نسبت به نیروهای حوزه آشنایی داریم و آنها شاخص محسوب می‌شوند. ظرفیت‌های زیادی در مجموعه موزه وجود دارد و ما اگر بصورت مشترک بتوانیم از امکانات یکدیگر استفاده کنیم بسیار موثرتر خواهیم بود. به طور مثال برخی از آثاری که مجموعه شما نگه داری می‌کند تابلوهای اوایل انقلاب است و مجموعه موزه می‌تواند در گالرهای خود که از بزرگترین گالری‌های تهران است، از آنها بهره ببرد که یک حس نوستالژی به همراه خواهد داشت.

وی ادامه داد: با ایجاد یک کارگروه و اتاق فکر می‌توانیم در همه زمینه‌ها مانند برگزاری جشنواره ، تجلیل از هنرمندان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، فعالیت مشترک داشته باشیم. در موزه انقلاب و دفاع مقدس با حوزه هنری اشتراکات مأموریتی بسیاری داریم. حوزه هنری زادگاه هنرمندان انقلابی بسیاری است که در هنر انقلاب نقش مهم و راهبردی را ایفا کرده‌اند. اگر موزه با حوزه هنری کارهای مشترک خود را افزایش دهد موجب بهبود کارایی زحمات هنرمندان و مدیران فرهنگی و هنری این دو نهاد فرهنگی و هنری می‌شود. به عنوان مثال ما در موزه انقلاب و دفاع مقدس گالری عظیم و مجهزی داریم که می‌تواند به میزبان آثار هنرهای تجسمی حوزه هنری باشد. همچنین بسیاری دیگر از ظرفیت‌های دیگر موزه که قابلیت همکاری گسترده با این نهاد فرهنگی و هنری را دارد.

مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در پایان گفت: ما از برپایی کارگروهی مشترک میان موزه انقلاب و دفاع مقدس با حوزه هنری انقلاب اسلامی استقبال می‌کنیم و خواهان جریان هرچه سریعتر آن هستیم. همکاری با حوزه هنری به عنوان نهادی که موفقیت‌های پی‌درپی را در این سال‌ها تجربه کرده است مایه فخر موزه انقلاب و دفاع مقدس است. انشالله به زودی با برپایی کارگروه‌های ذکر شده تفاهم‌نامه‌ای مشترک و سازمان یافته منعقد شود تا بیش از گذشته میان این دو نهاد فرهنگی و هنری همکاری حاصل شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حوزه هنري موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۵۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیلان خاستگاه متفکران و چهره‌های مهم هنر انقلاب اسلامی است

به گزارش خبرنگار مهر، سید رسول منفرد عصر سه شنبه در نشست مساله شناسی هنر انقلاب اسلامی در سالن اجتماعات حوزه هنری گیلان اظهار کرد: هنگام بررسی مسائل هنر انقلاب اسلامی، زاویه نگاه ما باید بر گفتمان انقلاب اسلامی مبتنی باشد.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان با اشاره به اهمیت و جایگاه منحصربه‌فرد این انقلاب در در تاریخ ایران اضافه کرد: انقلاب اسلامی تحول گرا بوده و به جامعه ایرانی هویت و ماهیت بخشید.

منفرد با اشاره به موقعیت هنر در دو مقطع پیش و پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: جامعه اسلامی به پشتوانه هنر دینی به تعالی نزدیک می‌شود و اثرگذاری این هنر در صورت در هم‌آمیزی با آموزه‌های انقلاب اسلامی مضاعف می‌شود.

هنر انقلاب اسلامی در گیلان دارای پیشینه ارزشمندی است

وی با مرور برخی از نقش‌های مهم هنرمندان در انقلاب اسلامی افزود: هنر انقلاب اسلامی در گیلان دارای پیشینه، قابلیت‌ها و توانمندی‌های ارزشمندی است.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان با بیان اینکه این استان پیشینه طولانی در مبارزات انقلابی مردم ایران داشته است، گفت: گیلان مفتخر است که توانسته خاستگاه برخی از مهم ترین متفکران و هنرمندان هنر انقلاب اسلامی باشد.

منفرد با اشاره به سرمایه‌های کمتر معرفی شده هنر انقلاب اسلامی در گیلان اضافه کرد: برخی هنرمندان گیلانی در تراز ملی از لحاظ هنر قرار دارند اما گمنام هستند.

وی با بیان اینکه هنر از دیرباز در گوشت و خون جامعه ایرانی جاری بوده است، افزود: درهم آمیزی هویت ملی و دینی در هنر جامعه ایرانی ملموس بوده است.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان با بیان اینکه دین و هنر در جامعه ایرانی سال‌ها قبل از انقلاب در هم آمیخته بوده است، گفت: هویت دینی جامعه ایرانی با ابزار هنر تبلور یافته است.

تاکید بر ضرورت بازسازی ساختارهای فرهنگی

منفرد با اشاره به نگاه ویژه امام خمینی به هنر بیان کرد: نگاه حضرت امام خمینی (ره) به هنر جامع و دارای ابعاد سلبی و ایجابی بوده است.

وی با اشاره به گذشت چهل و اندی سال از انقلاب افزود: هنر در ۴۵ سال انقلاب اسلامی دارای فراز و نشیب‌های فراوانی بوده است.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان به تبیین و واکاوی قهرمان سازی در جامعه هنر و سینما در قبل و پس از انقلاب اسلامی پرداخت و اضافه کرد: ایده گسترش سازمان‌های فرهنگی در سال‌های پس از انقلاب اسلامی به قدر کافی نتیجه بخش نشده است.

منفرد با تاکید بر ضرورت بازسازی ساختارهای فرهنگی بیان گرد: تعدد و تکرار ناکامی‌های مدیریت فرهنگی رسمی در کشور، ضرورت بازسازی انقلابی ساختار این مدیریت را اجتناب ناپذیر ساخته است.

وی با اشاره به رویش‌ها و ریزش‌های هنر انقلاب اسلامی در این چهار دهه افزود: تحولات و پدیده‌های اجتماعی پرورش دهنده هنرمند انقلاب اسلامی است.

کد خبر 6080416

دیگر خبرها

  • گیلان خاستگاه متفکران و چهره‌های مهم هنر انقلاب اسلامی است
  • شهید آوینی با زبان هنر به نسل‌ آتی جامعه معرفی شود
  • حمایت از تولید آثار فاخر انقلاب اسلامی در مرکزی
  • تجلیل از هنرمندان حوزه دفاع مقدس
  • بیانیه موزه دفاع مقدس به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • ارتش نیرویی مقتدر درجهت آرمان‌های جمهوری اسلامی ایران است
  • انتخاب چهره هنر انقلاب اسلامی آذربایجان غربی
  • اعلام جزییات نشست آسیب‌شناسی موسیقی در سال‌های پس از انقلاب
  • چهره هنر انقلاب اسلامی آذربایجان غربی در سال ۱۴۰۳ معرفی شد
  • تجلیل از فعالان عرصه ادبیات انقلاب اسلامی