Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - ایرنا - معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشورگفت: مصمم به تخصیص بودجه ویژه ای برای اجرای طرح ضربتی مبارزه با بیماری سالک در مناطق شرق شهرستان اصفهان هستیم.

شرق اصفهان یکی از مناطق سالک خیز در این استان است به طوریکه به گفته مسئولان مرکز بهداشت اصفهان از بین حدود 600 مورد ابتلا به سالک در سالجاری بیشترین آن مربوط به این منطقه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سالَک یک نوع بیماری پوستی است که بر اثر گزش جنس ماده نوعی پشه خاکی به انسان منتقل می‌شود.
سعید نمکی روز شنبه پس از بازدید از طرح های نیمه تمام اصفهان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در بازدیدی که دیروز جمعه از شرق شهرستان اصفهان داشتم، مشکل های بهداشتی و درمانی این منطقه به ویژه شیوع بیماری سالک بررسی شد.
وی افزود: مصمم هستیم با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و تیمی از سازمان برنامه و بودجه در تهران، منابع ویژه ای برای طرح ضربتی مبارزه با بیماری سالک تخصیص یابد تا این بیماری کنترل و پیشگیری شود.
معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشورهمچنین گفت: سفر به اصفهان به منظور بررسی ظرفیت های این استان در همه بخش ها از جمله زیرساخت های آموزش و پرورش و دانشگاه ها با هدف استفاده بیشتر و بهتر از بودجه سال 97 و مواردی که باید در اختصاص بودجه سال 98 به این استان مد نظر باشد، صورت گرفت.
وی خاطرنشان کرد: در سفر به اصفهان از موزه دفاع مقدس و هواپیماسازی ایران (هسا) نیز بازدید خواهم داشت و از نزدیک طرح ها و مشکل های آنها بررسی می شود.
نمکی با اشاره به بازدید خود از مصلای بزرگ امام خمینی (ره) اصفهان گفت: این مجموعه، کار نفیس و فاخری است که در کنار سایر بناها و معماری های زیبای اصفهان شکل گرفته است.
وی هزینه تکمیل این طرح را بیش از یکهزار میلیارد ریال برآورد کرد و گفت : سازمان برنامه و بودجه نهایت تلاش خود را برای تکمیل این طرح در بودجه سال 1398 و همچنین امکانات امسال انجام می دهد.
عملیات اجرایی ساخت مصلای بزرگ اصفهان با هدف اقامه نماز جمعه و اجرای برنامه های فرهنگی و مذهبی در جنوب این کلانشهر اصفهان و در جوار آرمستان تاریخی تخت پولاد از سال 1374 آغاز شده است و مرحله نخست آن سال 1395 به بهره برداری رسید.
تاکنون برای این مجموعه حدود 600 میلیارد ریال هزینه شده است.
3011/ 6022

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد برنامه و بودجه بيماري سالك اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۵۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو

کیومرث اکبری مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : شرایط مناسب برای بروز بیماری هوای خنک و مرطوب است که هم اکنون خصوصا در مناطق گرمسیر و معتدل حاکم است و شرایط را برای بیماری‌های گیاهی از جمله زنگ زرد کاملا مهیا کرده است.

وی با بیان اینکه آلودگی این بیماری در مزارع در استان معمولا از مناطق گرمسیر آغاز می‌شود اضافه کرد: امسال از ۱۹ اسفند ماه سال گذشته قبل از آنکه علایم بیماری ظاهر شود نسبت به لزوم مبارزه با این بیماری اطلاعیه‌های لازم صادر شد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون در سطح بیش از ۱۶ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان مبارزه با این بیماری انجام شده است یادآور شد: مبارزه با این بیماری در مناطق گرمسیر هم اکنون در حال انجام است.

اکبری افزود: در نواحی معتدل نیز از حدود یک هفته قبل آلودگی مشاهده شده که برای این مناطق نیز اعلام مبارزه شده است.

وی با بیان اینکه عملیات مبارزه به ویژه در تمام مزارع آبی و دیم متراکم باید جدی گرفته شود افزود: با توجه به اینکه این بیماری در نواحی گرمسیر و معتدل استان مشاهده شده است به کشاورزان توصیه می‌شود با توجه به تداوم بارندگی‌ها و وجود رطوبت در هوا، پس از مساعد شدن شرایط جوی کشاورزان بلافاصله مبارزه با سموم توصیه شده را انجام دهند.

اکبری ادامه داد: اقدامات ترویجی لازم در زمینه شیوع این بیماری انجام و به اندازه کافی سم در استان تدارک دیده شده است که کشاورزان می‌توانند مبارزه با این بیماری را همزمان با سن مادر نیز انجام دهند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اضافه کرد: در مناطق سردسیر هنوز این بیماری در مزارع مشاهده نشده است ولی با توجه به بارندگی‌های اخیر که همراه با وزش باد نیز است احتمال رسیدن هاگ‌های این بیماری به این مناطق نیز وجود دارد بنابراین باید کشاورزان این مناطق نیز پایش‌های لازم را انجام دهند تا درصورت مشاهده علایم، مبارزه را انجام دهند.

وی تاکید کرد: شرایط برای طغیان این بیماری در استان مهیا است و کشاورزان باید با جدیت تمام نسبت به مبارزه با این آفت اقدام کنند.

اکبری ادامه داد: چنانچه مبارزه با آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو در استان جدی گرفته نشود، برگ‌های بالایی که تامین کننده مواد غذایی خوشه هستند آسیب خواهند دید و در نتیجه غذاسازی برای خوشه به خوبی انجام نمی‌شود و وزن و اندازه دانه افت خواهد کرد و مزرعه از نظر کمی و کیفی دچار خسارت خواهد شد.

وی تاکید کرد: سهل انگاری کشاورزان برای مبارزه با آفت زنگ زرد در مزارع در کمترین حالت ممکن تا ۷۰ درصد می‌تواند به مزارع خسارت وارد کند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • مبارزه با  بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • اجلاس روسای FIU کشورهای عضو بریکس در کشور روسیه برگزار شد
  • روسای FIU سازمان بریکس با یکدیگر دیدار کردند
  • توزیع بیش از یک هزار لیتر سم رایگان در نیشابور
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سم‌پاشی شد
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو