Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر غلامی در این آیین که به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت آغاز امامت ولیعصر (عج) و ایام ماه مبارک ربیع‌الاول اظهار داشت: ماه ربیع، ماه فخر و سرور مسلمین به مناسبت قدوم مبارک پیامبر رحمت است و بخصوص ایامی که در کشور به عنوان «هفته وحدت» نام‌گذاری شده را باید در سطح دانشگاه‌های کشور و همه دوستداران قرآن و عترت بسیار بزرگ و گسترده جشن بگیریم تا یکی از محورهای وحدت مسلمین در جهان قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به مانور فرهنگی بزرگ در ایام اربعین حسینی که با حضور پررنگ دانشجویان و دانشگاهیان کشور همراه بود، تصریح کرد: همه ناظران اعم از دوستان و افرادی که خیلی با مسلمانان و شیعه رابطه خوبی ندارند، اعتراف و اذعان داشتند که این همایش مردمی بی‌نظیر، جزو نوادری می‌باشد که در دنیای امروز امکان وقوع آن بدون دخالت و هدایت یک مجموعه دولتی فراهم شده است.
وزیر علوم افزود: خوشبختانه ظرفیت‌های بزرگی را به برکت اسلام و اهل بیت (ع) در کشورمان بخصوص در بین شیعیان وجود دارد که باید این ظرفیت‌ها را قدر بدانیم و از آنها برای اعتلا، عظمت و مجد اسلام بهره گیریم.
وی خاطرنشان کرد: سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور یکی از قدیمی‌ترین و مستمرترین جشنواره‌های ملی دانشگاهی است که جا دارد از بانیان و مجریان این مراسم قدردانی کنم.
دکتر غلامی عنوان کرد: این جشنواره به دنبال قدردانی و حفظ امانت پیامبر اکرم (ص) است؛ لذا نام این جشنواره به نام «جشنواره قران و عترت» در واقع امانت‌داری است که پیامبر گرامی اسلام برای مسلمانان به جا گذاشته و شما جوانان عزیز، استادان و مربیانی که در کنار جوانان حضور دارید این امانت را باید به خوبی در این زمان و مکان پاس بدارید.
وی ادامه داد: ما مسلمانان و پیروان دین مبین اسلام و شیعیان و پیروان اهل بیت (ع) نکته‌ای را باید همواره به یکدیگر گوشزد کنیم و آن این است که پیامبر اعظم (ص) در توضیح دلیل بعثت فرمودند: «مبعوث شده‌ام تا مکارم اخلاقی را به اکمال برسانم»؛ پس هر کاری در ذیل نام شریف دین اسلام و به عنوان شیعه انجام می‌دهیم باید چارچوب اخلاقی آن رعایت شود و همواره خود را در قابی از اخلاق اسلامی ببینیم و حفظ کنیم.
وزیر علوم با بیان اینکه پیامبر گرامی اسلام این مهم را به خوبی انجام دادند، چنانچه خداوند در وصف ایشان فرمودند: «شما بر خلق عظیم هستید»، افزود:؛ اگر این محور را به عنوان «عروه الوثقی» چنگ زنیم و اخلاق را که هدف غایی دین مبین اسلام است، بین جامعه و دنیا به عنوان بزرگ‌ترین دستاورد توصیه، عمل و حفظ کنیم تا همه گیر و عالم‌گیر شود و با ظهور حجت خدا حضرت ولیعصر (عج) این وعده الهی محقق خواهد شد.
به گفته وی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مجموعه معاونت فرهنگی این وزارتخانه با بهره‌مندی از ظرفیت‌های موجود، تمام توان خود را در راستای زمینه‌سازی جهت رشد فضائل دینی در سایه قرآن و الگوهای عترت پیامبر گرامی به کار گرفته است.
دکتر غلامی افزود: توسعه فهم و تدبر در قرآن برای مجموعه دانشگاهیان، استادان و دانشجویان، افزایش رشد خلاقیت‌ها در زمینه قرآن پژوهی و فهم قرآن و همچنین فعالیت‌هایی که به صورت داوطلبانه بین دانشجویان در قالب کانون‌های قرآن و عترت صورت می‌گیرد، سبب علاقه‌مندی بیش از پیش جوانان به قرآن و عترت می‌شود.
وی عنوان کرد: برگزاری چنین نشست‌ها و جشنواره‌هایی، نمود این مهم را در دید و محضر مردم عزیز قرار می‌دهد تا بدانند دانشجویان و جوانان این مرز و بوم از علاقه‌مندان به قرآن و عترت هستند و ظرفیت‌های فراوانی برای اعتلای این علاقه‌مندی‌ها در بحث قرآن، تلاوت، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های قرآنی دارند.
وزیر علوم خاطرنشان کرد: سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان، جشنواره‌ای ارزشمند و سترگ و به عنوان «نماد هم‌گرایی در حوزه آموزش عالی کشور» است و مجموعه گرانقدری از دانشجویان مراکز آموزش عالی مختلف اعم از بخش‌های دولتی، غیردولتی و علوم پزشکی را دور هم جمع کرده است.
وی در خاتمه ابراز امیدواری کرد خداوند متعال برای استادان، دانشجویان و مدیرانی که زحمت برگزاری چنین جشنواره‌ای را متقبل شده‌اند، توفیقات، سلامتی و عزت در سایه شناخت و عمل به قرآن و تبلیغ معارف قرآنی مسألت فرماید.

انتهای پیام /

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۵۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود

با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری، رویداد دیدار پایدار با موضوع «مالکیت فکری و اهداف توسعه پایدار: خلق آینده مشترک با نوآوری و خلاقیت» برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، برای ساختن آینده مشترک برای همه و دستیابی به اهداف توسعه پایدار (SDGs)، باید به دنبال راهکارهایی به نفع همه جامعه بود. روز جهانی مالکیت فکری ۲۰۲۴ با شعار محوری «برای استفاده از نوآوری و خلاقیت برای نیل به توسعه پایدار»، فرصتی است برای کشف اینکه چگونه مدیریت دارایی‌های فکری راه حل‌های خلاقانه، فناورانه و نوآورانه‌ای را که برای ساختن آینده جمعی همه ما و فایق آمدن بر چالش‌های چند وجهی بسیار حیاتی هستند، تشویق و می‌تواند تقویت کند و از همه ابزارهای موجود، به ویژه نوآوری و مالکیت فکری برای دستیابی به آینده‌ای پایدار برای همه و در همه جا استفاده شود.

از سال ۲۰۰۰ و با ابتکار عمل سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) ۲۶ آوریل، روز تاسیس این سازمان، به عنوان روز جهانی مالکیت فکری نامگذاری شد و هر ساله با توجه به اهمیت مسایل روز، شعاری محوری برای بزرگداشت آن از طرف این سازمان اعلام می‌شود. مدیریت دارایی‌های فکری در رسیدگی به مسائل جهانی و پیشبرد رشد و پیشرفت برای بهبود زندگی و حفاظت از محیط زیست بسیار مهم است. روز جهانی مالکیت فکری سال جاری، با شعار «مالکیت فکری و اهداف توسعه پایدار: خلق آینده مشترک با نوآوری و خلاقیت» نقش اساسی دارایی‌های فکری، نوآوری و خلاقیت در دستیابی به اهداف توسعه پایدار برای منافع فراگیر را برجسته می‌کند.

نهادهای سیاستگذار و مجری با همراهی ذینفعان کلیدی در سراسر کشور برآن شده‌اند تا در سالی که مزین به مفهوم پربرکت مشارکت است، با هم‌افزایی و مشارکت بخش خصوصی در تعاملی مثبت و به نفع عموم جامعه همکاری کنند تا یک سیستم مالکیت فکری متعادل، مؤثر و فراگیر ایجاد کنند که نوآوری و خلاقیت را به نفع همه و در همه جا تشویق می‌کند و به آن ارزش می‌بخشد.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جهاد دانشگاهی امسال گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری را با همکاری هم و به میزبانی دانشگاه علم و فرهنگ روز یکشنبه، ۹ اردیبهشت ساعت ۸:۳۰ – ۱۲:۳۰ برگزار می‌کنند و در این مسیر نهادهای دیگری مانند صدا و سیمای جمهوری اسلامی، پارک فناوری‌های نرم و خلاق، دانشگاه علوم پزشکی ایران، وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی و وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و پارک علم و فناوری البرز، ستاد توسعه فناوری‌های نرم و فرهنگی و صندوق پژوهش و فناوری خلاق و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور همراه خواهند بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • دستور لازم برای رفع مشکلات آزاد راه پیامبر اعظم(ص) داده شده است
  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
  • مسابقات مرحله استانی قرآن، عترت و نماز در دیلم برگزار شد
  • برگزاری نشست دبیران کانون‌ خدمت رضوی شهرهای مازندران
  • رشد ۲۰ درصدی ثبت نام قرآن آموزان البرزی در سامانه حمد
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در اشکنان
  • امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی
  • تفاهم نامه میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی منعقد شد
  • تلاش بی وقفه برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی