Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@12:39:04 GMT

۱۱۰ هزار مبتلا به هپاتیت در زندان‌ها درمان شوند

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۵۵۹۷۱

۱۱۰ هزار مبتلا به هپاتیت در زندان‌ها درمان شوند

رئیس شبکه هپاتیت ایران با اشاره به آنچه که "درمان پراکنده هپاتیت در زندان‌ها" خواند، درمان منسجم ۱۱۰هزار بیمار مبتلا در زندان‌ها را خواستار شد.

دکتر سید مؤید علویان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در جامعه ایرانی هپاتیت بی و سی مهم هستند که هپاتیت بی در کشور رو به کاهش است و کمتر از دو درصد مبتلا به هپاتیت بی در کشور داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پیش بینی شده به دلیل واکسیناسیونی که در گروه‌های پرخطر در حال انجام است، تعداد مبتلایان به هپاتیت بی کاهش یابد. ۳۵ میلیون ایرانی،  افراد خاص، نوزادان و... واکسن زده‌اند و بیماری رو به کاهش است، اما  مشکل ما جوانان و ریسک‌فاکتورهایی است که وجود دارد و خطراتی که جوانان را تهدید می‌کند، مخصوصا افراد ۲۸ تا ۵۰ سال که اکثر آن‌ها واکسن دریافت نکرده‌اند و اگر رفتار پرخطر داشته باشند، مبتلا خواهند شد.

رئیس شبکه هپاتیت ایران خاطر نشان کرد: در مورد هپاتیت سی ۱۸۶ هزار نفر مبتلا در کشور وجود دارد که اغلب آنها یاسابقه اعتیاد دارند یا زندان. غربالگری و درمان این افراد از اولویت‌های نظام سلامت است.  

علویان با اشاره به برنامه‌های کاهش آسیب بیماری هپاتیت در کشور گفت: ما باید رفتارها را کنترل کنیم؛  مثلا معتاد تزریق نکند، از متادون، سرنگ یکبار مصرف و کاندوم استفاده کند.

وی افزود: نکته دیگر، درمان بیماری هپاتیت است. در زمینه درمان، داروهای تولید داخل، آزمایشگاه و امکانات داریم، اما کمبود اعتبار برای درمان بیماران مبتلا به هپاتیت وجود دارد. تقاضای ما این است که دولت ۱۱۰ هزار نفر بیماری که در زندان ها هستند را درمان کند.

رئیس شبکه هپاتیت ایران خاطر نشان کرد: در حال حاضر درمان پراکنده صورت می‌گیرد و درمان منسجم در زندان‌ها انجام نمی‌شود،  زیرا بودجه نداریم. مثلا در تهران و یا در برخی شهرهای دیگر، بیماران مبتلا به هپاتیت با همت دانشگاه و بهداری زندان‌ها درمان می‌شوند،  اما درمان منسجم کشوری وجود ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: درمان رییس شبکه هپاتیت سلامت هپاتيت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۵۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد مغزشان زودتر پیر می‌شود

 به گزارش تابناک به نقل از عصر ترکیه، تحقیقات جدید نشان می‌دهد که ممکن است پیری مغز را نیز تسریع کند. محققان دریافتند که چاقی و رژیم غذایی پرچرب به رگ‌های خونی در مغز موش‌ها آسیب رسانده و اکسیژن‌رسانی به سلول‌های مغز را کاهش داده و منجر به زوال شناختی می‌شود.
 

 چاقی یک نگرانی رو به رشد بهداشت عمومی در سراسر جهان است. بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، در سال ۲۰۲۲، ۱۶ درصد از مردم در سراسر جهان به چاقی مبتلا بودند.

این وضعیت یک نگرانی فزاینده در جوانان است. این سازمان گزارش می‌دهد که ۱۶۰ میلیون کودک و نوجوان در سراسر جهان در سال ۲۰۲۲ با چاقی زندگی می‌کردند.

خطر ابتلاء به مشکلات سلامتی در فردی که اضافه وزن دارد بیشتر است و هر چه فرد اضافه وزن بیشتری داشته باشد این خطرات بیشتر می‌شود. چاقی خطر ابتلاء به بسیاری از بیماری‌ها را افزایش می‌دهد، از جمله:

بیماری قلبی عروقی (عمدتاً بیماری قلبی و سکته مغزی)

دیابت نوع ۲

اختلالات اسکلتی عضلانی مانند استئوآرتریت

برخی از سرطان‌ها (آندومتر، سینه و روده بزرگ)

دکتر «شارون نگری»، نویسنده ارشد این مطالعه و عضو فوق دکتری در بخش جراحی مغز و اعصاب در مرکز علوم بهداشتی دانشگاه اوکلاهاما، گفت: «چاقی ناشی از رژیم غذایی باعث ایجاد طیف وسیعی از پاسخ‌های التهابی سیستمیک می‌شود که می‌تواند اثرات گسترده‌ای روی بدن از جمله عروق مغزی داشته باشد. یکی از دلایل اصلی که چاقی ممکن است باعث پیری در عروق مغز شود، به دلیل حالت التهابی مزمنی است که ایجاد می‌کند.»

مطالعات نشان می‌دهد که چاقی با کاهش عملکرد مغز مرتبط است. مکانیسم دقیق آن مشخص نیست، اما التهاب – که یک اثر شناخته شده چاقی است – ممکن است بر عملکرد شناختی تأثیر بگذارد.

دکتر نگری توضیح داد: «بافت چربی در افراد چاق، مولکول‌های فعال زیستی مختلفی از جمله سیتوکین‌های پیش‌التهابی ترشح می‌کند که می‌توانند در جریان خون در گردش باشند و بر اندام‌های دوردست از جمله مغز تأثیر بگذارند».

او افزود: «این سیگنال‌های التهابی می‌توانند به پیر شدن سلول‌های عروقی منجر شوند، رشد پیری در مغز را تسهیل کنند، بنابراین توانایی عروق برای تنظیم جریان خون و پاسخ به فعالیت‌های عصبی را مختل می‌کنند.»

نگری گفت: «کاهش وزن و حفظ وزن سالم می‌تواند التهاب و استرس اکسیداتیو را کاهش دهد، که هر دو در آسیب عروق مغزی و زوال شناختی دخیل هستند. علاوه بر این، وزن سالم از سلامت جسمانی خوب پشتیبانی می‌کند که ارتباط نزدیکی با سلامت مغز دارد.»

دیگر خبرها

  • این افراد مغزشان زودتر پیر می‌شود
  • بازگشت شفاف قبل از مرگ!
  • ۷ عاملی که که علائم بیماری پارکینسون را بدتر می‌کنند
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن