Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی هاشمی‌طبا، رئیس پیشین سازمان تربیت بدنی معتقد است که سرمربی و مربیان تیم ملی فوتبال کشورمان، سوار بر فوتبال ایران شده‌اند. ۲۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۵ ورزشی فوتبال ایران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مصطفی هاشمی‌طبا درباره ادامه فعالیت مهدی تاج به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال، با وجود بازنشستگی او گفت: من خیلی نظر خوشی به این قانون ندارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوانگرایی باید به صورت طبیعی اتفاق بیفتد و در کنار آن، باید از تجارب افراد استفاده شود. قانون باید اجرا شود. شنیدم وزیر ورزش و جوانان با ادامه فعالیت تاج موافقت کرده است. برای من سوال پیش آمده که مگر ممکن است کسی موافق اجرای موردی خلاف قانون باشد؟ یا تاج مشمول قانون منع به کارگیری بازنشستگان می‌شود یا نمی‌شود و تنها مجلس می‌تواند در این باره بحث کند.

وی با بیان اینکه مطابق قانون تصویب شده،‌ فدراسیون‌های ورزشی جزو موسسات عمومی غیردولتی هستند و فدراسیون‌های ورزشی هم باید از این قانون اطاعت کنند، تصریح کرد: اگر به یاد بیاورید محمد علی‌آبادی (رئیس پیشین سازمان تربیت بدنی) می‌خواست فیفای اسلامی ایجاد کند و می‌گفت به گفته‌های فیفا اهمیت نمی‌دهیم، اما در انتها مجبور شدند بگویند ما تابع فدراسیون جهانی فوتبال هستیم. در همین زمان، اساسنامه‌ای ایجاد شد که در آن، فدراسیون فوتبال نهادی غیردولتی نامیده شد و درباره عمومی بودن آن چیزی گفته نشد. گفتند این اساسنامه در هیئت دولت تصویب شده که اخیراً گفتند این اتفاق رخ نداده است. دولت نمی‌تواند خلاف قانون عمل کند.

رئیس پیشین سازمان تربیت بدنی که با برنامه تهران ورزشی رادیو تهران گفت‌وگو می‌کرد، گفت: از نظر فیفا، فدراسیون فوتبال نهادی خصوصی است، اما این فدراسیون از نظر قوانین داخلی ما، موسسه عمومی غیردولتی محسوب می‌شود. نمی‌دانم رابطه فدراسیون فوتبال با فیفا، کنفدراسیون فوتبال آسیا و حرف‌های مطرح شده بین آنها چیست، اما فیفا حق دارد بگوید فدراسیون فوتبال خصوصی است و قوانین ما می‌توانند بگویند این فدراسیون، عمومی است. هیچ‌کس به صراحت موضوع را روشن نکرده و اگر فدراسیون می‌خواهد شرایط فیفا را بپذیرد، مجلس شورای اسلامی باید این فدراسیون را استثنا کند.

متن قانونی که مهدی تاج را در فدراسیون فوتبال ماندنی کرد

 

هاشمی‌طبا با شبهه‌ناک خواندن سمت مهدی تاج خاطرنشان کرد: روسای فدراسیون ما، نباید وارد مواضع شبهه‌ناک شوند. چرا تاج و ضیایی اصرار می‌کنند که ما باید باشیم؟ مگر حضور در موضع شبهه‌ناک خیلی خوب است یا کسی نیست مملکت را اداره کند؟ این دوستان باید داوطلبانه می‌گفتند ما نیستیم و به خاطر کشور، از این موضع‌های شبهه‌ناک کنار می‌رفتند.

وی با بیان اینکه اقدامات تاج، دور زدن قانون به شمار می‌رود، اظهار داشت: فیفا حق دارد بگوید که دولت در امور فدراسیون فوتبال دخالت می‌کند و ما نیز به خاطر اجرای قانون حق داریم. چون مشخص نیست فدراسیون فوتبال ما، خصوصی است یا عمومی. اساسنامه‌ای به فیفا دادیم و گفتیم که فدراسیون فوتبال، موسسه خصوصی است، در صورتی که این نهاد را در کشور خصوصی نکردیم. گیر قضیه اینجاست و ما مشکل ایجاد کردیم. دچار این تضادها شده‌ایم. از نظر قانون فدراسیون فوتبال مشمول قانون است، اما اگر چنین کاری کنیم، فیفا حق دارد بگوید فدراسیون فوتبال را به دروغ به ما خصوصی معرفی کردید.

« کی‌روش و دستیارانش، سوار بر فوتبال ایران شده‌اند و قوانین کاپیتولاسیون را در کشور اجرا می‌کنند.»، رئیس پیشین سازمان تربیت بدنی با بیان این جمله خاطرنشان کرد: در روزهای اخیر، ارتباط تیم ملی را با مردم قطع کردند که نمی‌دانم چگونه این اتفاق می‌افتد. همه می‌گویند دعای مردم باید بدرقه تیم ملی باشد. خیلی بد است که هزار نفر برای تیم ملی به ورزشگاه آزادی می‌آیند. آن هم یک هفته پس از اینکه 100 هزار تماشاگر (برای بازی فینال لیگ قهرمانان آسیا) به ورزشگاه آمدند و اگر گنجایش ورزشگاه اجازه می‌داد، 100 هزار نفر دیگر هم در ورزشگاه آزادی حاضر می‌شدند.

هاشمی‌طبا ادامه داد: این نشان می‌دهد روابط میان فدراسیون فوتبال و کی‌روش، روابط منصفی نیست و او هر کاری که دلش می‌خواهد، انجام می‌دهد. او بعد از اینکه پرسپولیس از قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا بازماند،‌ تظاهر بدی انجام داد و خوشحالی کرده بود. این برای جامعه ما خیلی بد است و مشکل همه این مسائل، ضعف فدراسیون فوتبال ماست.

انتهای پیام/

R1402/P1015135/S3,27/CT11 واژه های کاربردی مرتبط مهدی تاج کارلوس کی‌روش سیدمصطفی هاشمی طبا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مهدی تاج کارلوس کی روش سیدمصطفی هاشمی طبا مهدی تاج کارلوس کی روش سیدمصطفی هاشمی طبا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۶۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراهای شهر و روستا نقش اساسی و مهمی در کشور دارند

رئیس شورای شهر تهران گفت: تمام شوراها باید برنامه‌ریزی کنند تا مشارکت مردم در همه امور به حداکثر برسد و از این ظرفیت عظیم استفاده کنند؛ اگر مردم پای‌کار باشند بسیاری از مشکلات را حل خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، شامگاه _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ مهدی چمران در همایش روز ملی شوراها که با حضور مسئولان کشوری، مدیران شهری و بیش از دوهزار نفر از اعضای شوراهای اسلامی استان‌ها برگزار شد، با بیان اینکه شوراها نمایندگان صادق مردم در عرصه حکمرانی کشور هستند، اظهار کرد: اصول ۱۰۱ و ۱۰۶ قانون اساسی به طور محرز به ضرورت فعالیت نظام شورایی در کشور اشاره دارد و در بند ۱۰۳ قانون اساسی هم تأکید می‌شود که مسئولان در بخش‌های حاکمیتی اعم از استاندار، شهردار و فرماندار، باید تابع قوانینی باشد که در شوراها به تصویب می رسند.

وی افزود: در این میان، اهمیت شوراهای محلی هم کم از مجلس شورای اسلامی نیست. شوراهای اسلامی شهر و روستا، پارلمان‌های محلی و انعکاس خواست و سلیقه مردم هستند که ارتباط بی‌واسطه و تنگاتنگی با مردم در هر بخش، شهر و استان دارند. در قانون، نظارت در مقیاس محلی و ملی بر عهده شوراها گذاشته شده و در ساحت‌های گوناگون همچون فرهنگ، اقتصاد، اجتماع و سیاست، این منتخبان ملت در شوراهای محلی هستند که به‌عنوان ناظر شایسته از طرف قانون معین شده‌اند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: مدیریت یکپارچه، حلقه مفقوده‌ای است که امروزه ضرورت آن در سطح کلانشهرهای کشور بیش از پیش احساس می‌شود. مدیریت یکپارچه هم دو رُکن اساسی دارند؛ یکی در گرو کار درست و منطقی نمایندگان شوراهای اسلامی است که جز خدمت به مردم دغدغه دیگری نداشته باشند و رُکن دوم هم ناظر بر همکاری مسئولان دولتی و قضائی است که همراه و همگام با نمایندگان مردم باشند.

وی ادامه داد: قانون نظام شورایی کشور نسبت به قوانین سایر ساحت‌های حکومتی خیلی جوان است و پس از وضع قوانین بالادستی نسبت به تصویب مفاد قانونی درباره شوراها اقدام شد. همین موضوع، تناقضاتی را رقم زده که می‌توانست توسط نمایندگان مردم در نظام شورایی کشور اصلاح شود اما اکنون گرفتار این مسائل هستیم و باید این چالش برطرف شود.

چمران تصریح کرد: متأسفانه امروزه شاهدیم از بین ۱۲۶ هزار نماینده‌ای که امروزه در سطح شوراهای اسلامی شهر و روستا فعالیت دارند، برخی افراد گاهی اوقات گرفتار هوا و هوس‌های نفسانی خود می‌شوند و دست به تخطی از قوانین و سرپیچی از سوگندی می‌زنند که با خدا، خون شهیدان و مردم دارند. بنده بیش از دو دهه است که در نظام شورایی کشور در عرصه‌های مختلف فعالیت دارم و از روی تجربه مشاهداتی که به چشم دیده‌ام، این را به شما برادران و خواهران عزیز می‌گویم که اگر کار خالصانه و مخلصانه باشد، برکت الهی هم پشتیبان آن خواهد شد.

قانون شوراها باید اصلاح شود

موسی‌الرضا حاجی‌بگلو نایب رئیس شورای عالی استان‌ها در ادامه این همایش با تأکید بر ضرورت اصلاح قوانین شورایی کشور گفت: براساس قوانین و احکام اسلامی، قانون شوراها باید اصلاح شود. این تکلیف ما به عنوان قانون‌گذار است که شرایط را برای عمل مؤثرتر شوراها فراهم کنند و عمل مؤثر نیز در گرو افزایش ضریب تأثیرگذاری بر دستگاه‌های مجری قانون است. این نیاز مبرم نه‌فقط در سطح نهادهای عالی در نظام شورایی بلکه حتی شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز وجود دارد تا بتوانند نمایندگی شایسته و مطلوبی از مردم داشته باشند.

کنش‎گری دوطرفه شوراها میان مردم و حاکمیت

حجت الاسلام نصرالله پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم بیان کرد: از روستاهای با ۲۰ خانوار جمعیت گرفته تا کلانشهرهای چندمیلیون نفری، این شوراهای اجتماعی شهر و روستا هستد که در مقام حلقه واسطه میان حاکمیت و مردم عمل می‌کنند. بر همین اساس، از آن‌جا که تکلیف ما ناظر بر تقویت امیدواری در مردم است، شما عزیزان باید به موازات پیگیری مطالبات مردم، انعکاس‌دهنده خدمات قابل توجهی باشید که امروزه از طرف دولت درحال انجام است.

وی افزود: این یک حقیقت غیرقابل انکار است که دولت سیزدهم در عرصه اجرای قوانین، مجلس در حوزه قانون‌گذاری و قوه قضائیه در راستای رسیدگی به شکایات، تحول چشمگیر و اراده قابل توجهی از خود نشان داده‌اند و اینجاست که شوراها می‌توانند به میدان بیایند و همانطور که حرف مردم را به گوش مسئولان می‌رسانند، خدمت نظام را هم به اطلاع مردم برسانند.

کد خبر 750201

دیگر خبرها

  • بند قانون جوانی جمعیت به دلیل کمبود ماما اجرا نمی شود
  • احساس گناه ساندرو تونالی؛ کاهش داوطلبانه دستمزد هافبک نیوکاسل
  • احتمال بازنگری قانون ممنوعیت مسابقات ملی در خارج از کشور
  • ۹ قانون عجیب که فقط در کشور سوئیس وجود دارد!
  • قانون شورا‌ها باید اصلاح شود
  • حاجی‌بگلو: قانون شوراها باید اصلاح شود
  • انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور
  • فیفا در آستانه تغییر یک قانون مهم؛ لغو ممنوعیت برگزاری لیگ‌های داخلی در خارج از کشور
  • شوراهای شهر و روستا نقش اساسی و مهمی در کشور دارند
  • رویارویی تیم ملی فوتبال روسیه با بلاروس در مینسک