Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین – ایرنا - دادستان عمومی و انقلاب استان قزوین گفت: ترویج فرهنگ کتابخوانی و افزایش آگاهی های عمومی بدون شک کاهش جرایم و آسیب های اجتماعی را به دنبال دارد.

به گزارش ایرنا محمد قاسمی روز شنبه در حاشیه بازدید از کتابخانه امام خمینی(ره) قزوین که به مناسبت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار انجام شد، گفت: باید مطالعه به عنوان یک نیاز اساسی و لازم در جامعه مطرح شود تا فرهنگ کتابخوانی در سطوح مختلف جامعه رواج یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دادستان مرکز استان افزود: هیچ حاکمیتی با ترویج فرهنگ کتابخوانی و مطالعه در جامعه مخالف نیست بلکه آن را روش و ابزاری برای رفع مشکلات و آسیب های اجتماعی می داند.
وی تاکید کرد: تالیف و انتشار کتاب در شرایط کنونی علیرغم توسعه گسترده فناوری های ارتباطی و شبکه های مجازی هنوز جایگاه، اهمیت و نقش خود را حفظ کرده است و روش های سنتی اطلاع رسانی و آگاهی بخشی تحت تاثیر شیوه های جدید قرار نگرفته اند.
قاسمی نقش کتاب را در کاهش جرایم و آسیب های اجتماعی بسیار موثر دانست و خاطر نشان کرد: افزایش بسیاری از بداخلاقی های اجتماعی و پرونده‌های بزهکاری نتیجه دوری جامعه از کتاب و مطالعه است و می توان با ترویج بیشتر فرهنگ کتابخوانی در جامعه برای رفع و کاهش آنها اقدام کرد.
این مقام قضایی با بیان اینکه امروز بیش از گذشته به ترویج و تبیین فرهنگ کتابخوانی در جامعه نیاز داریم، افزود: باید برای ترویج فرهنگ کتابخوانی در میان فرزندان و دانش آموزان از کودکی اقدام کرد تا شاهد نهادینه شدن آن به عنوان یک ضرورت روزانه و غذای روح در سنین بالاتر باشیم.
دادستان عمومی و انقلاب قزوین اظهار داشت: ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی موجب می شود تا نسل آینده جامعه اندیشمند و متفکر بار آمده و از آسیب، جرم و بزه عاری باشند.
وی گفت: نقش خانواده ها و نهادهای فرهنگی به ویژه آموزش و پرورش و مدارس در این زمینه بسیار ضروری است و باید گام های موثر و عملی را در این راستا بردارند.
6101

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي كتابخواني فرهنگ مطالعه دادستان قزوين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۶۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماموستا رستمی: فضای کتابخوانی در استان کردستان تقویت شود

امام جمعه سنندج، گفت: تقویت کتابخانه‌ها و ترغیب جوانان کردستانی به مطالعه وظیفه مسئولان استانی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، ماموستا فایق رستمی عصر امروز در دیدار با دبیر کل کتابخانه‌های کشور که در دفتر امام جمعه سنندج برگزار شد، اظهار داشت: دین مبین اسلام و قرآن برای مطالعه و کتابخوانی و کسب علم ارزش و اعتبار خاصی قائل شده است.

وی افزود: اهمیت کتابخوانی در اسلام به قدری است که معجزه پیامبر اکرم (ص) از نوع کتاب است و در این کتاب مقدس هم اولین آیاتی که بر حضرت محمد(ص) نازل شده با امر به خواندن و الفاظ کتاب، قلم، و علم توام شده است. 

امام جمعه سنندج با بیان اینکه کتاب و کتابخوانی از جایگاهی بسیار عظیم برخوردار است، تصریح کرد: قرآن، به سبب اینکه برای علم و دانش و کسب علم و تفکر در پدیده‌های جهان اهمیت خاصی قائل شده است، به تبع آن، برای دانشمندان و علمای دین و دانش هم فضیلت و اعتبار خاصی قائل است.

وی ایجاد مراکز کتابخوانی و کتابخانه‌ها و ترویج فرهنگ مطالعه در کردستان را ضروری دانست و گفت: اگر با تفکر و تدبر کتاب‌ها را نگاه کنیم، می‌توانیم به همه مسائل و شخصیت‌ها دست پیدا کنیم. 

ماموستا رستمی با اشاره به فرموده خداوند، تردیدی در جایگاه و عظمت قرآن وجود ندارد، تأکید کرد: توجه اسلام به حفظ و گسترش میراث علمی، جایگاه والای دانش و کتاب را از دیدگاه این دین مبین نشان می‌‏دهد.

وی با تأکید بر اینکه تقویت کتابخانه‌ها و ترغیب جوانان کردستانی به مطالعه وظیفه مسئولان استانی است، عنوان کرد: کتاب و کتابخانه، مجموعه ارزشمندی را شکل می‌‏دهد که می‏‌تواند در راه شکوفایی و بالندگی افراد و جوامع نقش سازنده‌‏ای ایفا کند.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری ظرفیت کتاب و کتابخوانی را یکی از راه‏‌های کسب دانایی و توانایی خواند که آدمی را در فهم و درک درست از نادرست کمک می‌کند، خاطرنشان کرد: خانواده‌ها برای ایجاد علاقه جوانان به کتاب و کتابخوانی همراهی لازم را داشته باشند و زمینه مطالعه را فراهم کنند.

به گفته وی، قرآن بهترین مبلغ برای انسان‌ها است که می‌توان با تبعیت از آن راه درست را انتخاب و مسیر درست را طی کرد.

امام جمعه سنندج عنوان کرد: در استانی همچون کردستان نویسندگان و ناشران توانمند و مستعدی هستند که بیش از صدها تألیفات داشته و در دنیا حرف برای گفتن دارند، باید این ظرفیت‌ها به دور از وعده و شعار مورد توجه مسئولان کشوری و استانی قرار گیرند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • ماموستا رستمی: فضای کتابخوانی در استان کردستان تقویت شود
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده است
  • ترویج فرهنگ مطالعه رسالت همگانی است
  • فرهنگ کتابخوانی را بین پیشکسوتان جهاد و مقاومت ترویج دهیم
  • کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • ترویج معارف قرآنی، دلیلی بر کاهش آسیب‌های اجتماعی