Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم از پیشنهاد این وزارتخانه برای حضور رئیس جمهور در دانشگاه تهران به مناسبت روز دانشجو خبر داد و گفت:‌ هنوز پاسخی از سوی دفتر رئیس جمهور به نامه درخواست، داده نشده است.

به گزارش ایسنا، دکتر منصور غلامی در حاشیه سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور که امروز در تالار رحیمی زاده دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است، در جمع خبرنگاران در خصوص برنامه‌های وزارت علوم برای برگزاری مراسم‌های روز دانشجوی دانشگاه‌ها گفت: معمولا دانشگاه‌ها خودشان برنامه‌های خاص خود را به مناسبت روز دانشجو برگزار می‌کنند و ما در برگزاری آن دخالت نمی‌کنیم، مگر اینکه بخواهیم پشتیبانی‌های لازم را در این زمینه از آنها داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما انتظار ما این است که امسال نیز مانند سال گذشته بتوانیم فضای پرشوری را از فعالیت‌های دانشجویی در ایام نزدیک به 16 آذر داشته باشیم.

وی در ادامه در خصوص خط مشی و همچنین خط قرمزهای فعالیت‌های تشکل‌های دانشجویی در ایام روز دانشجو نیز اظهار کرد: خط قرمز مشخصی در این زمینه تعیین نشده است و دانشجویان با رعایت خط مشی‌های سال‌های گذشته می‌توانند فعالیت‌های خود را انجام دهند.

وزیر علوم در پاسخ به ایسنا در خصوص برنامه رئیس‌جمهور برای 16 آذر نیز گفت: دعوتی با امضای من و دکتر هاشمی وزیر بهداشت از رئیس‌جمهور در این زمینه صورت گرفت، امیدوار هستیم ریاست جمهوری و مجموعه تحت نظر ایشان این خبر را به ما بدهند، اما هنوز پاسخی داده نشده است.

غلامی خاطرنشان کرد: ما پیشنهاد کردیم رئیس جمهور به مناسبت 16 آذر در دانشگاه تهران حضور پیدا کنند، اما در نهایت مکان حضور ایشان به اختیار خودشان است.

وزیر علوم همچنین در پایان از تعیین تکلیف وضعیت سرپرستان دانشگاه‌های کشور طی فردا خبر داد و گفت: تایید صلاحیت وضعیت سرپرست دانشگاه‌ها فردا در کمیته انتخاب روسای دانشگاه‌ها بررسی می‌شود و وضعیت سرپرست دانشگاه تهران نیز به این صورت است که به احتمال زیاد دکتر محمدمهدی طهرانچی از طرف هیات امنای این دانشگاه به عنوان رئیس دانشگاه معرفی خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره قرآن و عترت رييس جمهور وزير علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۶۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه

در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران، رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر «حمایت ویژه برای اشتغال‌زایی در پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر در قالب یک کارگروه ملی»، موافقت کرد و دستور داد که این کارگروه با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور به فوریت تشکیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس‌جمهور اظهار کرد: مشکلات استان‌هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه‌های فعلی حل نمی‌شود و این استان‌ها نیازمند توجه و حمایت‌های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغال‌زایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود و در این باره افزود: یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان‌ها، تکمیل طرح‌ها و اقدامات نیمه‌تمام است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به کارهای نیمه‌تمام در استان که هنوز تبعات آن دامنگیر استان است، ادامه داد: دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه را برگزار کرد، درحالی‌که بسیاری از ساختمان و زیرساخت‌های زلزله‌زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند؛ اکنون ترمیم تخریب‌های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲,۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه‌آهن کرمانشاه، حدود ۱,۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح‌های زیربنایی و اشتغال‌زایی استان را «راه‌آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت‌های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می‌تواند منجر به رونق طرح‌ها و کسب‌وکار و درنتیجه اشتغال‌زایی بیشتر در این استان‌ها شود.

موافقت رئیس‌جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس‌جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح‌شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور و استانداران، به‌فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

کد خبر 750935

دیگر خبرها

  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به قم سفر کرد
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند