Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بروجرد - ايرنا - مديرجهاد کشاورزي بروجرد گفت: سال گذشته در5/5 هکتار از اراضي اين شهرستان زعفران کشت شد که اين مقداردر سال جاري به 14 هکتار افزايش شد.

عزت اله نباتي روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا با اشاره به اينکه سال قبل 11کيلوگرم زعفران برداشت شد، اظهارداشت: پيش بيني مي شود امسال 15کيلوگرم محصول از اراضي اين شهرستان برداشت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به استقبال کشاورزان ازکشت زعفران افزود: اين محصول در سال هاي آينده سطح بيشتري از اراضي را به خود اختصاص دهد.
مدير جهاد کشاورزي بروجرد بيان کرد: هم اکنون 25 تن ازکشاورزان بروجرد به کشت زعفران فعاليت دارند که محصول توليد شده که ازمرغوبيت بالايي برخوردار است روانه بازار مصرف اين شهرستان مي کنند.
نباتي اضافه کرد: سبب شرايط اقليمي و خاک مناسب يکي از مناطق مستعد براي کشت محصول زعفران است و توسعه کشت اين محصول کم آب مي تواند سبب رونق حوزه کشاورزي اين استان شود.
وي ادامه داد: زعفران حدود پنج سال است که مي تواند به عنوان يک کشت خانواري براي منبع درآمدي در خانواده ها مورد توجه قرار گيرد.
شهرستان بروجرد داراي 69هکتار اراضي کشاورزي مستعد است.
6052/7273
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۶۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی به سامانه‌های نوین آبیاری

حسین برزگر رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به اهمیت روز افزون آب در بخش کشاورزی و وضعیت بارش‌ها در سال آبی جاری دو هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی این استان به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز شده‌اند.

وی افزود: اجرای این میزان سامانه آبیاری تحت فشار با کمک اعتبارات دولتی، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و همچنین اعتبارات سفر رئیس‌جمهور در بخش طرح‌های آب وخاک و اجرای سامانه‌های نوین آبیاری انجام شده است.

برزگر اظهار کرد: اعتبارات سفر رئیس‌جمهور زمینه‌ساز جهش بزرگی در اجرای طرح‌های کشاورزی و همچنین مشارکت بهره‌برداران نیز در روند پیشبرد طرح‌ها بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید

تصویب ۳۰۰ میلیارد ریال برای اجرای سامانه‌های آبیاری نوین

وی گفت: اجرای سامانه‌های نوین آبیاری یکی از روش‌های اصولی و کاربردی مدیریت آب در مزارع است که منجر به افزایش راندمان، بهره‌وری مصرف آب در مزرعه و پایداری تولیدات محصولات کشاورزی می‌شود.

برزگر با تاکید بر اجرای سامانه‌های نوین آبیاری با راندمان بالاتر و مصرف آب کمتر افزود: یکی از موارد مهم و ضروری ارتقای سامانه‌های نوین آبیاری توسعه فناوری‌های نوین در این بخش به شمار می‌رود و در این ارتباط این استان یکی از استان‌های پایلوت در خصوص آبیاری هوشمند در کشور است.

وی تاکید کرد: با توجه به درخواست متقاضیان در این بخش استفاده از سرمایه‌گذار بخش خصوصی کمک شایانی به اجرای این طرح‌ها می‌کند.

برزگر با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری بر اساس درصد تجهیز سطح مزارع به سامانه‌های نوین آبیاری از استان‌های پیشرو و برتر کشور است گفت: بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی استان تاکنون به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز شده اند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری افزایش بهره وری و راندمان مصرف آب، افزایش اشتغال و درآمد کشاورزان و مهاجرت معکوس را از مزایای اجرای سامانه‌های نوین آبیاری در استان عنوان کرد.

وی اضافه کرد: اجرای سامانه‌های نوین آبیاری از اولویت‌های اساسی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری در سال ۱۴۰۳ است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • ۱۴ هزار هکتار باغ مازندران شناسنامه‌دار شد
  • ۱۴ هزار هکتار از باغات مازندران شناسنامه دار شد
  • کشت گندم در ۵۹ هزار هکتار اراضی چهارمحال و بختیاری
  • چهارمحال و بختیاری پیشرو در تجهیز اراضی به سامانه نوین آبیاری
  • اجرای طرح جهش تولید گندم در ۱۸۹ هزار هکتار از اراضی آذربایجان غربی
  • اختصاص اعتبار ویژه برای اجرای طرح‌های آب و خاک در آذربایجان غربی
  • تجهیز بیش از ۷۰ هزار هکتار از اراضی به سامانه‌های نوین آبیاری
  • شوری ۶.۵ میلیون هکتار اراضی کشاورزی و چالش بهره‌وری در تولید
  • نزدیک به 576 هکتار اراضی ملی به بیت المال بازگشت
  • تجهیز ۲ هزار هکتار اراضی چهارمحال و بختیاری به آبیاری نوین