Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-26@16:27:07 GMT

دانش‌آموزان این مدرسه روی سر هم می‌نشینند!

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۵۶۸۹۸

دانش‌آموزان این مدرسه روی سر هم می‌نشینند!

به گزارش جهان نيوز به نقل از ایسنا، یوسف حسینی با اشاره به بازدید روزهای گذشته از روستاهای منطقه سرحدی بخش گوهران توضیح داد: در این سفر دو روزه که به همراه مسئولان ادارات شهرستان به شش روستای منطقه سرحدی انجام شد، مردم این منطقه  به مشکلات زیادی اشاره کردند که مهم‌ترین آن‌ها در حوزه آموزش و آب بود.

فرسودگی ۵ مدرسه در شش روستای منطقه سرحدی بخش گوهران بشاگرد
بخشدار بخش گوهران بشاگرد بیان کرد: در این بازدیدها که برای بررسی مشکلات مردم صورت گرفت مشاهده شد که مدارس این روستاها قدیمی و فرسوده هستند و نیاز به مرمت و نوسازی دارند تا دانش‌آموزان با شرایط بهتری به ادامه تحصیل بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 دانش‌آموزان شهرستان بشاگرد از مستعدترین دانش‌آموزان استان به‌حساب می‌آیند اما از فضاهای آموزشی مناسبی بهره‌مند نیستد و در برخی از روستاها در شرایط نامناسب در حال درس خواندن هستند.

بخشدار گوهران ادامه داد: اداره کل آموزش‌وپرورش هرمزگان و سازمان نوسازی مدارس برای این شهرستان و روستاهای محروم نیز چاره‌اندیشی کرده و با جذب اعتبارات لازم در کنار خیرین برای دانش‌آموزان محروم در روستاهای بشاگرد فضاهای آموزشی مناسبی را فراهم کنند.

تحصیل ۶۰ دانش‌آموز در شش‌پایه تحصیلی در مدرسه یک کلاسه
حسینی بابیان اینکه روستاهای منطقه سرحدی بخش گوهران از نظر فضاهای آموزشی در وضعیت خوبی قرار نداشته‌اند، افزود: در روستای دولت‌آباد یک مدرسه قدیمی یک کلاسه وجود داشت که برای شش‌پایه تحصیلی در نظر گرفته‌شده بود و در این کلاس ۶۰ دانش‌آموز مشغول به تحصیل هستند.

بخشدار گوهران تصریح کرد: معلمان برای آنکه بتوانند در ساعات تدریس خود به دانش‌آموزان بهتر از ساعات آموزشی استفاده کنند  به‌ناچار برخی از این دانش‌آموزان را در یک فضای «کپری» که وضعیت نامناسبی داشته جمع  می‌کنند. اکثر فضاهای آموزشی در روستاهای منطقه سرحدی در بخش گوهران فاقد سرویس بهداشتی هستند که برای حل این موضوع نیازمند اقدام جدید است.

تعدادی از دانش‌آموزان روستایی به دلیل فقر از تحصیل محروم مانده‌اند
بخشدار گوهران با ادامه این مطلب که فقر و بی توجهی برخی از والدین سبب شده است تا برخی از دانش‌آموزان روستایی نتوانند ادامه تحصیل دهند گفت: در برخی از این روستاها مشاهده شد که تعدادی از دانش‌آموزان روستایی به دلیل وضعیت نامناسب اقتصادی خانواده‌ها از ادامه تحصیل محروم مانده‌اند که با شناسایی آن‌ها زمینه ادامه تحصیل این دانش‌آموزان نیز فراهم شد.

حسینی عنوان کرد: با رایزنی‌های انجام‌شده با والدین آن‌ها و برخی از نهادهای حمایتی وادارات جهت ادامه تحصیل این دانش‌آموزان بازمانده از هزینه‌های مالی آن‌ها مرتفع شد تا دانش‌آموزان بتوانند از همان مقطعی که ترک تحصیل‌کرده‌اند، ادامه تحصیل خود را آغاز کنند.

بخشدار گوهران بیان کرد: اداره آموزش‌وپرورش شهرستان بشاگرد در سطح روستاهای، بازرسان خود را اعزام کند تا دانش‌آموزانی که از تحصیل بازمانده‌اند را شناسایی و زمینه ادامه تحصیل آن‌ها فراهم شود.

نهادهای حمایتی معلولین و خانواده‌های نیازمند تحت پوشش را حمایت کنند
حسینی گفت:حمایت از خانواده‌های نیازمند و معلولین باید توسط نهادهای حمایتی  در شهرستان به‌خوبی صورت گیرد تا افرادی که نیازمند به حمایت از نهادهای حمایتی هستند محروم نباشند.

بخشدار گوهران با گلایه از خدمات‌دهی نهادهای حمایتی به مددجویان و معلولین در روستاهای بشاگرد گفت: این دستگاه‌ها در جهت عدم ساخت مسکن به مدد جویان  و تحت پوشش بردن معلولین که شرایط لازم را دارند هرچه زودتر برای شناسایی و موردحمایت قرار دادن آن‌ها اقدام کنند.

ثبت‌احوال برای شناسایی افراد بدون شناسنامه ده گردش را انجام دهد
بخشدار گوهران بشاگرد بیان کرد: در برخی از روستاهای بر اساس گزارش‌ها مشاهده‌شده است که برخی از روستائیان یا براثر آتش‌سوزی و یا گم کردن اسناد سجلی خود فاقد شناسنامه هستند که برای حل این منظور ثبت‌احوال شهرستان«ده گردشی» را محور برنامه‌های خود در روستاها برای شناسایی افراد بدون شناسنامه قرار دهد.

حسینی گفت: اداره ثبت‌احوال باید توجه خاصی به این موضوع داشته باشد تا افرادی که به هر دلیلی فاقد شناسنامه هستند و برای دریافت آن اقدام نکرده‌اند از خدمات اجتماعی و حمایتی محروم نشوند.   

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۶۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • معاون پرورشی آموزش و پرورش: اجرای طرح عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / «دخترانی که پای روایت ما نباشند، پای روایت دشمن می‌نشینند»
  • اجرای طرح عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / «دخترانی که پای روایت‌ ما نباشند، پای روایت دشمن می نشینند»
  • معاون پرورشی آموزش و پرورش: اجرای طرح های عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / دخترانی که پای روایت‌ ما نباشند، پای روایت دشمن می نشینند
  • توزیع کتب درسی براساس محل تحصیل دانش آموزان
  • برپایی نمایشگاه دانش آموزان فنی و حرفه‌ای و کارودانش کیش
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است